Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتوانستیم انتظارات مردم را برآورده کنیم

محسن هاشمی در هشتاد و دومین جلسه علنی شورای شهر تهران و پس از انتخابات دومین سال از پنجمین دوره شورای شهر تهران گفت: از مردم عذرخواهی می‌کنیم که علی‌رغم رای تاریخی که به شورای پنجم دادند ولی نتوانستیم انتظارات آنها را برآورده کنیم.

برکناری وزیر اقتصاد در روز پرحاشیه مجلس

استیضاح مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد در اولین دستور کار جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی مورد بررسی نمایندگان قرار گرفت و پس از رای گیری کرباسیان، وزیر نماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسه استیضاح کرباسیان/ وزارت اقتصاد هم بی وزیر شد/ موافقان و مخالفان چه گفتند/ کرباسیان: اقدامات ما به ثمر ننشست

رای مجلس به استیضاح وزیر اقتصاد؛ کرباسیان هم از دولت رفتنی شد

جماران نوشت: مهرداد لاهوتی در حین سخنرانی در مجلس فریاد زد آقای عزیزی بذار وزیر گوش کند. در ادامه عزیزی نماینده شیروان به وی اعتراض کرد و مدام در صحن مجلس فریاد می زد که لاهوتی گفت منظورش عزیزی نماینده ابهر است. نماینده شیروان همچنان در حال فریاد زدن بود که لاهوتی اورا مرت**ه صدا زد. نماینده شیروان نیز با حضور در کنار لاهوتی اورا ا**ق و بی ش**ر خطاب کرد. با دخالت لاریجانی و برخی نمایندگان مجلس درگیری خاتمه یافت.

حواشی استیضاح؛ دعوای دو نماینده مجلس بر سر یک سوء تفاهم

الیاس حضرتی به عنوان آخرین موافق استیضاح وزیر اقتصاد گفت: آقای کرباسیان باید به دلیل داشتن این حجم از قدرت لابی جای آقای ظریف می‌نشستید. ۱۰۰ نفر از بهترین و عزیزترین دوستانم از داخل و خارج از مجلس از اصلاح طلب و غیر اصلاح طلب به بنده رجوع کرده و برخی برای اولین بار از من خواهش کردند که امضایم را پس بگیرم. پاسخ منفی به آنها برایم فوق‌العاده سخت بود حتی بعضی از آنها گفتند که اگر امضای استیضاح را پس نگیرم تا ابد رابطه دوستی با من را قطع می‌کند.

حضرتی در موافقت با استیضاح: ما بدبخت سوءتدبیرها هستیم نه آمریکا/ باید روحانی یا معاون اول او را استیضاح می‌کردیم/ گفتند اگر امضایت را پس نگیری تا ابد رابطه دوستی قطع می‌شود

مهر نوشت: حسن بیگی در میانه جلسه استیضاح اظهار داشت: تاکنون در صحن علنی از جانب دولت اعلام حمایتی از وزیر اقتصاد نشده است، ولی اعلام کرده اند قرار است آقای جهانگیری در دفاع از وزیر اقتصاد سخنرانی کند. این درحالی بود که اسحاق جهانگیری در جریان استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز به مجلس آمد اما در دفاع از ربیعی سخنرانی نکرد.

هدایت الله خادمی نماینده مردم ایذه از درخواست خودروی سانتافه با ۱۰۰ میلیون تخفیف و پرداخت بقیه پول با وام ۴ درصد به نام دختر یکی از مدیران در وزارت اقتصاد پرده برداشت و گفت: اگر خاوری نیست اما روحیه اشرافی گری خاوری وجود دارد.

خبرآنلاین نوشت: با رای منفی نمایندگان به تداوم وزارت مسعود کرباسیان در قامت وزیر امور اقتصادی و دارایی، گمانه زنی در خصوص جانشین وی آغاز شده است. در برخی محافل از سید کامل تقوی نژاد که در حال حاضر ریاست سازمان امور مالیاتی را بر عهده دارد، به عنوان یکی از جانشینان احتمالی کرباسیان نام برده می شود .

استیضاح سه وزیر در راه صحن مجلس

علی اصغر یوسف نژاد، عضو هیئت رئیسه مجلس از استیضاح سه وزیر در راه صحن مجلس خبر داد و گفت: استیضاح محمد بطحائی وزیر آموزش و پرورش، استیضاح عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و استیضاح محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در دستور کار مجلس قرار دارد.

فارس هم نوشت: جمعی از نمایندگان مجلس در حال تدوین طرح استیضاح وزرای صنعت، معدن، تجارت و راه و شهرسازی هستند.

سرانجام سوال از رئیس جمهور

جلال میرزایی، عضو فراکسیون امید مجلس به ایلنا گفت: فراکسیون امید نماینده جریان اصلاحات در قوه مقننه است و این احساس بی نیازی و بی توجهی کابینه و رئیس جمهور نسبت به اصلاح طلبان مشهود است. بنابراین مسیر برای ریاست فراکسیون امید برای مدیریت نمایندگان اصلاح طلب در مجلس در خصوص حمایت از روحانی به شدت دشوار شده است... رویکرد بی توجهی و بی نیازی دولت نسبت به فراکسیون امید در موضع گیری‌های امیدی‌ها در آینده تاثیر گذار است... نمایندگان با بعضی استیضاح‌ها به نوعی پیام اعتراضی خود را نسبت به تغییر درست در کابینه از جمله نوبخت به روحانی می‌رسانند.

فرهیختگان نوشت: آن‌چیزی که به نظر می‌رسد حداقل در دستور کار رسانه‌های نزدیک به دولت قرار گرفته، تغییر فضای سوال از حسن روحانی است. به نظر می‌رسد این رسانه‌ها که حالا مجبورند به ماجرای حضور رئیس‌جمهور در مجلس تن دهند، نمی‌خواهند اجازه دهند این اتفاق در شرایطی عادی و آرام برگزار شود. ادامه پروژه‌هایی مانند «روحانی افشاگری کند» نمونه‌هایی از همین اقدامات است. متهم کردن نمایندگان به داشتن اغراض سیاسی، نام بردن از مجلس به‌عنوان کانون ناکارآمدی به جای ارائه گزارش عملکرد از اقدامات دولت و دیگر تلاش‌ها برای دور کردن فضای مجلس از مطالبات اقتصادی مردمی از دیگر معضلاتی است که می‌تواند حاشیه‌های بزرگی را بر متن سوال از رئیس‌جمهور غالب کند. ناگفته نماند که این مسیر هدفمند، می‌تواند با نابلدی برخی نمایندگان سوال‌کننده از روحانی هم همراه شده و به عبارتی یک بستر مساعد برای به حاشیه راندن مطالبات مردمی از دولت را مهیا سازد.

افزایش 10 درصدی سرقت از منازل

روزنامه آفتاب یزد نوشت: نوسانات در بازار ارز و طلا اگر برای بسیاری مشکل آفرین بوده برای سارقین منزل رونق به همراه داشته است. سردار محمدرضا مقیمی رئیس پلیس آگاهی تهران می‌گوید نگهداری طلا و ارز، منازل را به «اهدافی اکازیون» برای سارقان تبدیل کرده است... علاوه بر وجود طلای معمول متعلق به خانم‌ها‌ در منازل، بر اساس اعلام بانک مرکزی مردم از آذر ماه سال قبل تاکنون بیش از 7 میلیون و 600 هزار قطعه پیش خرید کرده اند. این رقم به صورت وزنی معادل 60 تن طلا است... رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در مصاحبه‌ای اعلام کرد که تنها در چند ماه پایانی سال 96 قریب 30 میلیارد دلار از کشور خارج شده است. براساس آمارها همین رقم نیز توسط مردم خریداری و در خانه‌ها نگهداری می‌شود. دولت بیش از 40 میلیارد دلار ارز دولتی پرداخت کرده که بر اساس شواهد مبلغ قابل توجهی از آن نه صرف واردات که به عنوان سرمایه نگهداری شده است... نتیجه این مسئله افزایش 10 درصدی سرقت از منازل است. ظاهراً سارقان در سایر رشته‌ها دزدی از منازل را پرسودتر یافته‌اند.

شکست کامل کمپین «فرزندت کجاست؟»

افتاب یزد نوشت: کمپین «فرزندت کجاست» ... طی روزهای اخیر با هدف شفاف‌سازی و مبارزه با فساد و برای به چالش کشیدن مسئولان ایجاد شد و به دلیل استقبال محدود مسئولان از آن و پاسخ‌های سطحی و پوپولیستی برخی از مسئولان، کمتر از چند روز به شکست انجامید. مسئله‌ای که بدون تردید می‌توانست به‌عنوان یک فرصت از سوی مسئولان در ترمیم اعتماد مردم نسبت به خود موثر واقع شود و به نحوی در پرکردن شکاف‌های موجود میان مسئولان و جامعه کارساز باشد اما واکنش کاربران فضای مجازی نسبت به پاسخ مسئولان عکس این مهم را اثبات کرد و عدم جدیت ایشان را در برخورد با این کمپین و شفاف‌سازی نشان داد... مسئولان در پاسخ‌های خود به افکار عمومی به گونه‌ای برخوردکردند که فرزندان آنها محتاج نان شب هستند و یا آنها هم هیچ تفاوتی با مردم عادی از منظر جایگاه اجتماعی، اقتصادی و شغلی ندارند... از سویی آنها با پاسخ‌های سطحی خود، کاربران فضای مجازی را به بازی گرفته و فهم عمومی و شفاف‌سازی را به‌عنوان یک حق طبیعی از سوی مردم به استهزا گرفتند...

افتاب یزد در یادداشت دیگری نوشت: ... درهرحال شرح حال توصیفی درمورد آقازاده هایی که تابه امروز اسم ورسم شان مشخص شده حکایت از آن دارد که آنان بیشتر به فقیرزاده ها شباهت دارند فلذا شایسته است دستگاه ها و سازمان‌های ذی‌ربط با سبدهای حمایتی به یاری شان بشتابند! این نورچشمی ها از امتیازات خاص آقازادگی هیچ‌گونه نصیب وبهره‌ای عایدشان نگشته وتنها به توانمندی‌های خودمتکی هستند...پدیده و ادبیات جدیدی در عرصه آقازادگی با عنوان «آقازاده های پابرهنه» در فرهنگ محاوره‌ای کشورمان به منصه ظهور رسیده است.

ادامه حاشیه های تجمع فیضیه و اظهارات منصور ارضی

علی علیزاده کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی در صفحه شخصی خود در توییتر درباره اظهارات اخیر حاج منصور ارضی درباره روحانی و تفسیر اشتباه یک خبرگزاری در انتشار این خبر نوشت: ... کجای حرفش تهدید به قتل است...

حجت‌الاسلام محمدحسن نبوی معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه های علمیه سراسر کشور، با تاکید بر این که اصل کار طلاب برای تجمع در مدرسه فیضیه خوب بود، به خبرآنلاین گفت: حالا این که یک بنده خدا و یک نفر، یک پلاکارد دستش گرفته (پلاکاردی که روی آن نوشته شده بود، "ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت»)، این خیلی کار اشتباهی است و نباید بهانه به دست دیگران می داد؛ ولی واقعا سوال این است که از این شعار، واقعا این فهمیده می شود که ما رئیس جمهور را می کشیم؟! من همچین چیزی از این حرف نمی فهمم، بلکه مثلا گفتند، اگر افرادی دنبال مذاکره باشند، ممکن است دچار آفت هایی و آسیب هایی شوند؛ البته حرف بدی زدند، یعنی اصلا شعار، شعار ناجوری است و اشتباه هم است. اما می خواهم بگویم، برخی ها هم از این شرایط سوءاستفاده می کنند؛ مثلا در مجلس گفتند که بروید ببینید قاتل هاشمی رفسنجانی که بوده است و حرف های این جوری؛ این ها واقعا سوءاستفاده از این شرایط است...اکثریت حوزه، با مشی اقتصادی دولت موافق نیست. با مشی دولت در زمینه مذاکره هم موافق نیست؛ آن که من در حوزه هستم و می بینم، اکثریت حوزه موافق دولت آقای روحانی نیست.

علیی مطهری، نایب رییس مجلس شورای اسلامی اظهارات اخیر منصور ارضی در مراسم روز عرفه را شامل توهین به مرحوم آیت الله هاشمی و رییس‌جمهور دانست و گفت که این کوتاهی روحانیت بوده که کرسی تعلیم و تربیت را به دست اینگونه مداحان سپرده‌اند.

در پرونده احمد عراقچی هنوز کیفرخواست صادر نشده است

محسنی اژه‌ای، سخنگوی دستگاه قضا گفت: در مورد پرونده احمد عراقچی هنوز کیفرخواست صادر نشده و چنانچه به کیفرخواست برسد مثل سایرین محاکمه می‌شود.

دشمنان باور دارند با جنگ و حمله نظامی نمی‌توان کاری از پیش برد

سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان تلاش می‌کنند با ایجاد جو ناامیدی در میان مردم، انقلاب را به حاشیه بکشند؛ زیرا براساس تجربه گذشته باور دارند که با جنگ و حمله نظامی نمی‌توان کاری از پیش برد.

اگر راه را باز کنید تنها نخواهید ماند

سردار غلامحسین غیب پرور، رییس سازمان بسیج مستضعفین در پاسخ به درخواست اخیر رئیس‌جمهور مبنی بر این‌که « دولت را تنها نگذارید» گفت: شما اگر بخواهید تنها نیستید، راه را باز کنید ظرفیت بسیج در اختیار شماست.

ماجرای نامه محرمانه سعید جلیلی به روحانی

سعید جلیلی در مصاحبه ای به هفته نامه مثلث گفت: دولت سایه مهم تر از اینکه تبدیل به یک نهاد شود، باید تبدیل به یک گفتمان شود، چون نهاد باز یک چارچوب مشخص حزبی یا سازمانی و ... می شود که محدودیت های خاص خودش را دارد اما اگر تبدیل به یک تفکر و نهضت شود، آن هم در سطح وسیع مردمی در ابعاد مختلف می تواند نقش خود را داشته باشد. من اگر خودم هم رئیس جمهور می شدم حتما از دولت سایه استقبال می کردم، چون کسی که در زمین دارد بازی می کند، حتما از کسی که بیرون زمین است کمتر می تواند متوجه ایرادات شود...مثلا در مورد همین برجام، نکاتی درباره روند مذاکرات هسته ای وجود داشت که احتیاج به تصحیح و تکمیل داشت. ما قبل از اینکه همه این موارد را چه در مجلس و چه در شورای عالی بیان کنیم، قبل از امضای برجام همه آنچه به ذهنم می رسید را در نامه ای نوشته و به آقای روحانی دادم که حتی رسانه ای هم نکردیم، یعنی گفتیم آقای روحانی! این مسائل و این نکات در مورد آنچه شما می خواهید عنقریب امضا کنید، وجود دارد و نگذاشتیم اول اشتباهاتی انجام شود و بعد آن را بیان کنیم. وظیفه خود دانستیم که قبل از موضوع آن را به ایشان بگوییم، ما گفتیم ایراداتی بر آن وارد است و بعد از توافق هم در شورای عالی و مجلس همان ها را مطرح کردیم.

 واکنش رحیم‌پور ازغدی به اظهارنظرها درباره انتقادش از حوزه

حسن رحیم‌پور ازغدی در واکنش به برخی اظهارنظرها درباره سخنرانی اخیرش در  مدرسه فیضیه، قم، گفت: همه آنچه در مدرسه فیضیه گفتم، حرف امام(ره) بود. وی گفت: خواهش می‌کنم آن سخنرانی یک‌ساعته را به‌صورت کامل گوش کنید؛ بحث چیز دیگری بود به جای دیگر کشیده شد؛ سکولاریسم در حوزه عین جمله رهبری است. رحیم‌پور ازغدی همچنین گفت: دشمن می‌خواهد از این قضیه سوءاستفاده کند، باید اجازه دهیم که زمان بگذرد.

چرا قیمت پراید به مرز ۴۰ میلیون تومان رسید؟

باشگاه خبرنگاران نوشت: امروز بازار خودرو همانند روز‌های گذشته شاهد افزایش قیمت پراید بود به نحوی که قیمت این محصول به مرز ۴۰ میلیون تومان رسیده است و این موضوع برای مردم با علامت سوال‌های زیادی روبه رو است.

تشکر عجیب یک روزنامه از قاچاقچیان محترم تریاک!

روزنامه خراسان در ستون حرف مردم خود نوشت: تنها کالایی که در این ایام افزایش قیمت نداشته «تریاک» است، دست قاچاقچیان محترم درد نکند.از مسئولان محترم خواهانیم که از مشاوره با آنان در اداره امور مملکت و کاهش قیمت ها حداکثر استفاده را ببرند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل

درپی انتشار گزارشی سرشار از ایرادات شکلی و محتوایی توسط بی بی سی جهانی درباره حادثه فوت نیکا شاکرمی، از معترضان اغتشاشات ۱۴۰۱، برخی نکات ماهیت این دروغ‌پردازی را آشکار می‌کند.

۱- در نامه مورد استناد، ابتدائیات رایج مثل فونت نامه‌های اداری رعایت نشده است.

۲- در سند‌های ادعایی بی‌بی‌سی، شماره پرونده سند به‌طور ناشیانه حذف شده که احتمالا به دلیل برداشتن سربرگ از یک جستجوی ساده اینترنتی است.

۳- نامه محرمانه بدون مهر محرمانه است.

۴- نامه بدون تاریخ است.

۵- استفاده از عباراتی که در نامه‌های اداری رایج نیست.

۶- استفاده از نام ناجا در حالی که ناجا از سال ۱۴۰۰ تبدیل به فراجا شده است.

۷- تناقض میان ادعای مطرح شده در نامه مبنی بر بازداشت نیکا شاکرمی در ساعت ۸ بعد از ظهر با اظهارات مادر نیکا که پیش از این بار‌ها گفته بود که در حدود ساعت ۲۳:۳۰ شب ۲۹ شهریور با نیکا حرف زده است.

۸- جنازه نیکا در حیاط یک ساختمان سه طبقه حوالی چهارراه امیراکرم پیدا شده در حالی که بی‌بی‌سی ادعا کرده جنازه زیر پل اتوبان یادگار امام (ره) رها شده است.

۹- رسیدگی به این اتهامات در حوزه حفاظت اطلاعات سپاه است و سازمان اطلاعات سپاه در هیچ شرایطی به بررسی اتهامات نیرو‌های سپاه ورود نمی‌کند در حالی که در مطلب بی‌بی‌سی بازجویی توسط اطلاعات سپاه انجام شده است.

۱۰- بی‌بی‌سی در این گزارش ریز مکالمات مأموران را هم ساخته است و نکته جالب‌تر آنکه برای اطمینان از درستی آن، مدعی شده از یک افسر سابق به اصطلاح اطلاعاتی ایرانی صحت‌سنجی کرده است. در این صحت‌سنجی نیز افسر مورد ادعای بی‌بی‌سی برای این ماجرا اطمینان کامل نمی‌دهد. بااین‌حال بی‌بی‌سی که خود علناً اعلام می‌کند که نمی‌تواند به‌طور صددرصدی این روایت را تایید کند، اما گزارش را در سطح بین‌المللی و در سرویس جهانی خود منتشر کرده، حتی فعل و انفعالات ماموران را تصویرسازی می‌کند.

۱۱- هیچ اسم یا نماینده‌ای از سازمان حفاظت اطلاعات سپاه به عنوان متولی و صاحب کار در نامه مورد استناد بی بی سی وجود ندارد.

۱۲- با وجود درون سازمانی بودن و طبقه بندی موضوع، در میان حاضران جلسه افرادی از نیروی انتظامی هم حضور دارند.

۱۳- فرمانده تیپ ویژه تهران بزرگ در مهر ماه ۱۴۰۱ سردار احمدنورعلی بوده نه سردار سیدرضا موسوی.

۱۴- حضور معاون اطلاعات قرارگاه ثارالله در جلسه‌ای که به ریاست جانشین سازمان اطلاعات سپاه در محل معاونت اطلاعات قرارگاه ثارالله برگزار می‌شود، امری طبیعی و لازم است، اما در لیست، خبری از وی نیست.

۱۵- برگزاری ۱۶۰۰ نفرساعت یعنی ۷۰ روز تحقیق برای بحثی که پیچیدگی خاصی نداشته در اوج بحران طبیعی است؟!

۱۶- گزارش با ارجحیت آنی معمول نیست، ضرورت آنی بودن این گزارش چیست؟

۱۷- برای حفاظت، از عنوان رییس استفاده می‌شود نه فرمانده که در گزارش آمده به دستور فرماندهی حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات استان تهران...، مسئول حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات سپاه یک استان (اینجا تهران) سردار نیست.

۱۸- استفاده از عناوین به شکل غیرصحیح نشان دهنده عدم آشنایی با مجموعه سپاه است.

۱۹- در سپاه از عنوان بازرس و محقق در این موارد استفاده نمی‌شود، از عنوان کارشناس و... استفاده می‌شود.

۲۰- به کار بردن عبارات نامعقول و غیرمتعارفی مانند «دستش را داخل شلوار نیکا کرده بود» در گزارش رییس سازمان اطلاعات سپاه به فرمانده کل سپاه!

۲۱- آوردن نام‌هایی مانند سردار جلیلی، سردار مجلل، سردار مینویی که در اطلاعات سپاه وجود خارجی ندارند.

۲۲- بی‌بی‌سی چند ساعت پس از انتشار و مشخص شدن گاف هایش، نوشت: «برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده اند، آنها را بازسازی کرده است».

۲۳- نامه‌های طبقه‌بندی‌شده از جمله خیلی محرمانه را با یک مهر متمایز می‌کنند درحالی‌که در این سند، لفظ «خیلی محرمانه» تایپ شده است.

به این ترتیب روشن است که هدف از انتشار این اسناد، بلافاصله پس از شکست پروژه اعتراضات خیابانی به حکم توماج صالحی، به حاشیه بردن افکارعمومی از اعتراضات جهانی به جنایات اسرائیل در غزه است. اعتراضاتی که نخبگان دانشگاهی در جهان پرچم آن را در دست دارند.

منبع: خبر فوری

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • ۲۳دلیل برای اثبات دروغ بی‌بی‌سی
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل