Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اینترنتی خبری النشره لبنان، عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان در سخنانی ضمن انتقاد از به تعویق افتادن تشکیل دولت لبنان گفت این موضوع به ضرر همه مردم لبنان تمام می شود.

شیخ نبیل قاووق این پرسش را مطرح کرد آیا کسانی که مانع تشکیل دولت لبنان می شوند، از مقدار خسارات وارد شده به کشور و منافع مردم خبر دارند؟ به ویژه آنکه بدترین پیامد به تعویق افتادن تشکیل دولت این است که فضا و محافل سیاسی مثبت که بر کشور سایه انداخته بود، از بین رفته و اختلافات و تنش های سیاسی جای آن را گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبیل قاووق در سخنان خود به مناسبت بزرگداشت شهدای مقاومت، تصریح کرد: «توقف همه طرح های توسعه و افزایش مشکلات معیشتی در زندگی روزانه مردم از نتایج به تعویق افتادن تشکیل دولت است. افزون بر آن این موضوع زمینه را برای مداخلات کشورهای خارجی فراهم و موقعیت لبنان را در معادله های سیاسی، منطقه ای و بین المللی تضعیف کرده است».

این عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان گفت: «برخی تلاش می کنند، کشور را از این تنگنا خارج کنند و ما به تلاش های رئیس جمهور امیدواریم، تلاش هایی که امید و اعتماد را برای خروج از این تنگنا در میان مردم ایجاد کرد؛ زیرا ماه آینده سرنوشت دولت تعیین خواهد شد. در نتیجه برای نجات کشور، باید از خواسته های شخصی و حزبی چشم پوشی کرد؛ زیرا در غیر این صورت همه متحمل ضرر و زیان خواهند شد».

شیخ قاووق همچنین گفت: «عده ای در برقراری روابط میان سوریه و لبنان موانعی ایجاد کردند تا از آن طریق بر مشکلات اساسی تشکیل دولت لبنان سرپوش بگذارند؛ اما این حق مردم لبنان است که بپرسند، آیا گشایش راه سوریه به سوی اردن و خلیج (فارس) همچنین گشایش گذرگاه نصیب در برابر تولیدات و کالاهای لبنان، به نفع مردم این کشور نیست؟ و اینکه آیا به نفع لبنانی ها نیست که برای اتخاذ تدابیر فوری به منظور بازگشت آوارگان سوری، با دولت سوریه هماهنگی صورت بگیرد؟ اما برخی طرف های خارجی خواستار بازگشت آوارگان نیستند؛ زیرا آنها می خواهند؛ برگ بازی آوارگان را همچنان در دست داشته باشند تا از این طریق نظام سوریه را تحت فشار قرار دهند و با اهداف سیاسی از درد و رنج مردم بهره برداری کنند. آیا با این شیوه، آرمان های لبنان به وقوع می پیوندد؟ اگر منتظر باشیم، طرف خارجی هماهنگی با دولت سوریه را آغاز کند، این موضوع در اولویت منافع ملی قرار نخواهد گرفت و ما نمی‌پذیریم که هیچ یک از خواسته ها و دیکته های سفرای کشورهای عربی یا خارجی مهم تر از خواسته های هر مسئول لبنانی باشد؛ زیرا استقلال لبنان به این معناست که خواسته مسئولان این کشور بر خواسته های هر یک از سفرای کشورهای عربی یا خارجی مقدم باشد و این است معنای کرامت و آزادگی».

انتهای پیام/

هشدار شیخ قاووق درباره پیامدهای به تعویق افتادن تشکیل دولت لبنان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لبنان حزب الله لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۹۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته برخی اعراب از اسرائیل برای نابودی حماس محال است

«پیشتر در طول جنگ [کنونی علیه غزه]سران نظامی و سیاسی اسرائیل ادعا کردند که سران اعراب میانه‌رو از اسرائیل خواستند، حماس را برای همیشه نابود کند». این، ادعایی است که روزنامه اسرائیلی معاریو امروز شنبه مطرح کرده است.

به گزارش فارس، مقصود از اصطلاح میانه‌رو، آن دسته از دولت‌های عربی است که یا با رژیم اسرائیل توافق صلح دارند یا اخیرا با این رژیم روابطشان را عادی‌سازی کردند یا تمایل دارند، بزودی عادی‌سازی کنند.

در ادامه ادعای معاریو آمده «درست است، آن‌ها [سران اعراب میانه‌رو]، از اینکه حماس نابود شود، خیلی خوشحال خواهند بود، اگر چنین چیزی طی چند هفته اندک و با کمترین تلفات در میان غیرنظامی‌ها ممکن شود. اما روشن است که اکنون چنین چیزی محال است و طولانی شدن مدت جنگ به سود کشور‌های عربی میانه‌رو بخصوص عربستان سعودی نیست».

این روزنامه اسرائیلی در ادامه ایده نابود شدن کامل حماس از دید عربستان سعودی را در برهه کنونی محال می‌داند و می‌نویسد «ایده نابود شدن حماس برای همیشه، از نظر سعودی‌ها، اکنون توهم به نظر می‌رسد... تمرکز عربستان اکنون بر توافق عادی‌سازی [با اسرائیل]از طریق شراکت با آمریکاست».

نوامبر گذشته (یک ماه و اندی بعد از شروع جنگ) نیز نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته بود، بسیاری از کشور‌های عربی خلیج فارس، تمایل دارند که اسرائیل کار حماس را تمام کند، چون می‌ترسند که این رویداد به شعله‌ور شدن وضعیت در کشورهایشان منجر شود. در این گزارش اشاره شده بود که این کشورها، آرزوی تمام شدن چیزی را دارند که به محور مقاومت ایران معروف است، اما در عین حال میترسند که زبانه‌های آتش، دامن آنان را بگیرد.

علاوه بر این، موسی ابومرزوق از سران حماس، ۲۹ ماه اکتبر گذشته (کمتر از یک ماه از آغاز جنگ) در گفتگو با شبکه الجزیره فاش کرد، خیلی از «خارجی ها» به او گفته‌اند، برخی عناصر در تشکیلات خودگردان فلسطین و برخی کشور‌های عربی از به شکل محرمانه از غرب خواسته‌اند، حماس را نابود کند. او اشاره کرد که خیلی از گلوله‌هایی که اکنون [آن زمان اوایل جنگ]، غزه با آن بمباران می‌شود، از کشور‌های عربی آمده و منبع خیلی از کمک‌ها به تشکیلات خودگردان برای مقابل با مقاومت فلسطین، کشور‌های عربی است.

دیگر خبرها

  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند
  • خواسته برخی اعراب از اسرائیل برای نابودی حماس محال است
  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی
  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تصاویر به کمین افتادن یک کاروان ارتش اسرائیل توسط حزب‌الله | ویدئو