Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@08:46:42 GMT

کارنامه درخشان حوزه سلامت مدیون جامعه داروسازی است

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۲۹۵۳۴

کارنامه درخشان حوزه سلامت مدیون جامعه داروسازی است

به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام تبریک دکتر غلامرضا اصغری معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو به مناسبت پنجم شهریور، روز داروساز، آمده است: پنجم شهریور، سالروز بزرگداشت حکیم مولف، محمد بن زکریای رازی، روز ملی داروساز و روز نکوداشت جایگاه و پاسداشت خدمات متعالی جامعه داروسازی کشور بویژه در سال های پرافتخار پس از انقلاب شکوهمند اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب مطول دستاوردهای انقلاب اسلامی، تاریخ توسعه ایران اسلامی و آثار توفیقات اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی، پیشرفت های علمی و فناوری و کارنامه درخشان حوزه سلامت این سرزمین، بدون سرفصل بلند تلاش ها و خدمات خالصانه و دلسوزانه جامعه داروسازی کشور، شناخته شده نیست و البته در تداوم همه این مسیرها، علل موجده، همانا علل مبقیه نیز خواهد بود.

تردیدی نیست جامعه داروسازان ایرانی با کوله باری از تجارب گذشته و با عزم راسخی که از آن سراغ می رود در کنار توجه دولت ها و عنایت سیاستگذاران، مجهز به سلاح اخلاق، انگیزش، دانش و توانش و در کنار ملت، برای همه فراز و فرودهای پیش رو از آمادگی لازم برخوردار است و برند « داروساز ایرانی » و « داروی ایرانی» برای امروز و فردای ایران عزیز، برندی امید انگیز، اطمینان بخش و افتخارآفرین خواهد بود .

در این اثنا، اینجانب به عنوان عضوی از خانواده بزرگ نظام سلامت و قطره ای ازین دریای موسع حلم و علم و خدمت، فرصت را مغتنمی شمرده و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز جامعه داروسازی، این مناسبت فرخنده را به یکایک همکاران داروساز خود در مراکز علم و فناوری، نظام سلامت و زنجیره تامین و توزیع دارو، در جای جای میهن عزیز اسلامی، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و رجای واثق دارم با همیاری و هم افزایی همه بخش ها و حلقه ها و بهره گیری از دانش و توانش داروسازان عزیز ایرانی می توان علاوه بر فایق آمدن بر مشکلات فرارو، هم در حوزه دانش و فناوری، هم در ارتقای کیفی و کمی داروی ایرانی و هم در بهبود دسترسی و تعمیق حضور داروساز و خدمات دارویی در گستره جامعه ایرانی، گام های بلند، موثر و سازنده ای برداشت و هر روز داروساز ایرانی را به جایگاه رفیع و شایسته خود نزدیک تر از پیش یافت.

کد خبر 4385744 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: داروسازی سازمان غذا و دارو مردم علیه احتکار وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دارو پرستار کمیسیون بهداشت و درمان داروسازی سرطان دیابت سید حسن قاضی زاده هاشمی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران میوه سید حسن هاشمی بیماری های غیرواگیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۹۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با هدف خودکفایی در زمینه طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان‌قیمت و قابل حمل برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی، حمایت و مشارکت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برای طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت افزایش یافته است.

حمایت از ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی و علمی مورد نیاز کشور در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی، ایجاد شبکه‌ای برای ‌اشتراک‌گذاری امکانات و خدمات آزمایشگاهی، جذب نخبگان و محققان کارآمد به فعالیت در حوزه‌های مرتبط با علوم شناختی، از اهداف مهم ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این مقوله بوده و تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی‌سازی تجهیزات و حمایت از تولید ابزارها و دستگاه‌‌های فناورانه توسط مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از سیاست‌های ستاد علوم شناختی محسوب می‌شود.

در همین راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری‌‌های شناختی در سال گذشته حمایت از سرمایه­‌گذاری درباره طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت و قابل حمل (Handheld Devices) را برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی در دستور کار قرار داد و از شرکت‌‌های فعال در حوزه شناختی، اساتید دانشگاه‌ها و سایر محققان حوزه علوم شناختی دعوت شد تا اطلاعات و جزئیات دستگاه‌هایی که توسط آنها  قابلیت ساخت دارد را به ستاد علوم شناختی ارسال کنند تا پس از تأیید، حمایت ستاد از فعالیت در حوزه مورد نظر انجام شود.

"زبان" از ابزارهای کمکی برای تشخیص برخی اختلالات شناختی است

در چارچوب این سیاست و فراخوان ستاد چندین شرکت آمادگی خود را برای طراحی و ساخت ابزارها و دستگاه‌های ارزان قیمت قابل‌حمل در زمینه‌های تحریک مغزی خانگی ( نوروفیدبک و بیوفیدبک)، دستگاه‌های پرتابل ثبت و پردازش سیگنال‌های مغزی 4  تا 16 کانال با هدف بکارگیری در BCI، سیستم غربالگری زودهنگام اوتیسم با استفاده از صدای گریه کودکان و نوزادان، دستگاه آنالیز گفت وگو، سامانه ارزیابی آمادگی تحصیلی کودکان پیش‌دبستانی و ابزار پوشیدنی جهت تشخیص حملات تشنج در بیماران مبتلا به صرع اعلام کردند.

این ابزارها و دستگاهی در زمینه درمان افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، رفع مشکلات خواب، افزایش تمرکز،کاهش استرس، کاهش دردهای میگرنی، افزایش سیستم‌های توانبخشی، درمان اختلالات شناختی ـ رفتاری مبتنی بر گفت‌وگو، غربالگری، درمان افسردگی و اضطراب، تست ارزیابی آمادگی تحصیلی و  پیش‌بینی صرع کاربردهای درمانی دارد.

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از 100 آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند
  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • امام (ره) به ایران و ایرانی و اسلام هویت داد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی