Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی گفت: تونل انتقال آب از سد کانی به دریاچه ارومیه ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره برداری از آن ۵۰ درصد از مشکلات دریاچه ارومیه حل می‌شود. ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۶ استانها آذربایجان غربی نظرات

فرهاد سرخوش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با بیان اینکه تونل انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه 36 کیلومتر طول دارد، اظهار داشت: 22 کیلومتر و 100 متر از طول تونل انتقال آب آماده‌شده است و 63 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که طبق برنامه زمان‌بندی تدبیر شده، انتهای سال 1398 به بهره‌برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه برای پروژه انتقال آب از سد کانی توسط تونل تاکنون یک هزار و 100 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، تصریح کرد:  طبق برآوردی که توسط وزارت نیرو انجام‌گرفته بود اعتباری بالغ‌بر یک هزار میلیارد تومان برای احداث سد، احداث تونل و خط انتقال این پروژه در نظر گرفته‌شده بود.

سرخوش گفت: امسال 400 میلیارد تومان برای تکمیل پروژه به ستاد احیای دریاچه ارومیه ابلاغ‌شده است و سازمان برنامه‌وبودجه اعلام کرده است در سال 98 مبلغ 600 تا 700 میلیاردتومان نیز ابلاغ خواهد شد که تمامی این مبالغ از صندوق توسعه ملی پرداخت می‌شود.

وی بابیان اینکه در تملک و تأمین اعتبار پروژه انتقال آب از سد کانی توسط تونل مشکلی نداشته‌ایم خاطرنشان کرد: این تونل به‌طور متوسط سالانه 640 میلیون مترمکعب آب به پیکره دریاچه ارومیه هدایت خواهد کرد  و 50 درصد مشکلات این دریاچه را حل خواهد کرد.

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی تصریح کرد: تا اردیبهشت‌ماه هر سال از سدهای اطراف حوضه آبریز رهاسازی به سمت دریاچه ارومیه انجام می‌شود و تا آبان ماه روند آزادسازی متوقف می‌شود که افزایش تبخیر در فصل تابستان سبب نگرانی می‌شود اما با احداث تونل و انتقال آب به‌طور شبانه‌روزی و در تمام فصول سال دیگر با مشکل تبخیر در فصل تابستان مواجه نخواهیم بود.

سرخوش با اشاره به اینکه پروژه انتقال آب از سد کانی بزرگ‌ترین و شاخص‌ترین پروژه ستاد احیای دریاچه ارومیه است، افزود: تجهیزات TBM مورداستفاده در این پروژه متعلق به قرارگاه خاتم‌الانبیا است و پس از اتمام پروژه در تملک این نهاد خواهد بود.

انتهای پیام/ش

R41361/P1361/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم | انتقال دانش ایرانی به سریلانکا

به گزارش جام جم آنلاین، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در مراسم افتتاح پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» را که شاهکار مهندسان ایرانی در دل سریلانکاست،گفت: اجابت دعوت رئیس جمهور محترم سریلانکا و حضور در این‌ کشور برای بهره برداری از نماد دوستی دو کشور برای من افتخار آمیز است. آنچه از طرح بزرگ و چند منظوره سریلانکا مهم تر است تحقق اراده دو کشور ودو ملت است، که می خواهند رفاه و آسایش و بهتر زیستن را برای خود رقم بزنند .

رئیس جمهور با بیان اینکه تأمین مالی پروژه از سوی کشور سریلانکا و  نیروی فنی و مهندسی از سوی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت، اظهار داشت: پیگیری این پروژه از سوی کشور دوست سریلانکا بود و انتقال علم و دانش ایرانی به سرزمین سریلانکا صورت گرفت.

وی ادامه داد: سد و طرح بزرگ اومااویا گرچه امروز به عنوان ابر پروژه بهره برداری می‌شود ولی آنچه مهم تر است همبستگی همدلی وهمراهی دوکشور وملت در آسیاست.

رییس جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی با توانمندی فنی ومهندسی که از آن برخودار است در بیش از ۲۰ کشور جهان طرح ها وپروژه های بزرگ برق و ابی را اجرایی می‌کند. 

آیت الله رئیسی ادامه داد: مغرب زمین می خواست القا کند که فقط دانش و تکنولوژی در اختیار آنهاست ولی دستان توانای متخصصین و دانشمندان ایرانی امروز نه فقط در ایران بلکه در سراسر قاره اسیا و در کشورهای منطقه کارهای بزرگی را  رقم زده و در حال رقم زدن است.

وی با بیان اینکه ما با کشورهای آسیایی و همسایه مستقل بنای توسعه مناسبات را داریم، اظهار داشت: ارتباط ایران و سریلانکا از جمله ارتباط با کشور آسیا و کشور همسو و مستقلی است که می‌تواند آینده درخشانی را برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. 

وی تصریح کرد:دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ما اراده کرد که پیشرفت کنیم.خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق پیدا کرد و دشمن ناکام ماند. 

وی خطاب به رئیس جمهور سریلانکا گفت: جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت کشور سریلانکا شریک شود و همه تجربیات خویش را که نتیجه ۴۵ سال مجاهدت مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد. ما آمادگی داریم در پروژه‌های بزرگ سریلانکا با صدور خدمات فنی و مهندسی ایران در پیشرفت کشور سریلانکا شرکت کنیم.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: با کشورهای آسیایی و کشورهای همسایه و کشورهای مستقل بنای توسعه مناسبات داریم و ارتباط ایران و سریلانکا از جمله ارتباط با کشورهای آسیایی  همسو و مستقلی است که می‌تواند آینده درخشانی را برای دو کشور و دو ملت رقم بزند.

وی ادامه داد: من به صاحبان ادیان مختلف که در جلسه حضور دارند، مسلمانان، هندوها و همه صاحبان ادیان و جوانان سریلانکایی می‌گویم شما می‌توانید با اتکای به خداوند و با اعتماد به نفس و داشته‌هایی که خداوند مرحمت کرده راه پیشرفت را طی کنید.

رئیس جمهور تصریح کرد: آنچه نظام سلطه به ملت ها القا می‌کنند این است که شما بدون حضور، دانش و مشارکت ما نمی‌توانید، این حرف القای استعماری - استکباری است و نظام سلطه از نظر ما مردود است.بدون تردید رفاه حال مردم سریلانکا رفاه حال مردم ما است زنده باد ایران، زنده باد سریلانکا.

دیگر خبرها

  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم | انتقال دانش ایرانی به سریلانکا
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • بهره برداری از آب‌های انتقالی به دریاچه ارومیه ممنوع است
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد