Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش گفت: مناطق محروم خراسان رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان و گرگان، مقصد‌های آینده نیرو‌های متخصص اداره بهداشت و درمان نزاجا برای اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی خواهند بود. امیر دکتر «شهنام بابلی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، اظهار کرد: بیمارستان صحرایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از روز شنبه (۳ شهریور) به مدت پنج روز در شهرستان ورزقان برپا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در قالب پروژه، خدمات مربوط به «جراحی مغز»، «جراحی قفسه سینه»، «اعصاب و روان»، «قلب»، «چشم»، «ارتوپدی»، «داخلی»، «زنان»، «رادیولوژی»، «سونوگرافی»، «اکوکاردیوگرافی»، «اتاق عمل سیار» و «دندانپزشکی» به مردم نواحی روستایی و محروم ورزقان ارائه می‌شود. در این بیمارستان صحرایی تمام امکانات به جز سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی وجود دارد.

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش افزود: در برخی نقاط روستایی شهرستان ورزقان باید برای رسیدن به یک پزشک، ۶۰ تا ۷۰ کیلومتر مسیر صعب‌العبور طی شود.

امیر بابلی با بیان اینکه اداره بهداشت و درمان نزاجا در سال ۱۳۹۷ اجرای یازده پروژه مردم‌یاری در قالب اقدامات محرومیت‌زدایی را در دستور کار خود قرار داد که تا امروز ۴ مورد از آن‌ها را انجام داده است، عنوان کرد: «کوئیک» کرمانشاه، «الموت» قزوین، «ریگان» کرمان و «ورزقان» آذربایجان شرقی، ۴ منطقه‌ای بودند که نیرو‌های متخصص و پزشک اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال جاری به مردم آن‌ها خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی ارائه دادند.

وی خاطرنشان کرد: مناطق محروم خراسان رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان و گرگان، مقصد‌های آینده نیرو‌های متخصص اداره بهداشت و درمان نزاجا برای اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی خواهند بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نیروی زمینی ارتش نزاجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، گفت: استان مرکزی در زمینه پزشکی ظرفیت‌های علمی و تجهیزات درمانی خوبی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی عصر امروز در نشست با عوامل دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته سلامت، با اشاره به طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک، اظهار داشت: طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک از 20 سال گذشته با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد تومان آغاز شد و اکنون بعد از گذشت 20 سال بیش از هزار و 400 میلیارد تومان در این طرح هزینه شده و هنوز برای اتمام پروژه نیازمند اعتباراتی است.

وی افزود: پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) به عنوان یک طرح بزرگ ملی، دغدغه حوزه بهداشت و درمان استان است و در دولت سیزدهم اقدامات موثری در جهت جذب اعتبارات برای تکمیل این طرح انجام شد اما تاخیر در تکمیل این طرح سبب فرسودگی بسیاری از بخش‌ها شد که این مهم هدر رفت سرمایه ملی را به دنبال دارد، بنابراین متولیان امر باید تمام تلاش خود را بکار بگیرند تا این طرح عظیم ملی در اسرع وقت تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در ارتباط با کادرسازی و تربیت نیروی انسانی ماهر گفت: منشاء تحول در هر جامعه‌ای نیروی انسانی است و متولیان امر وظیفه دارند با سرمایه‌گذاری در این بخش زمینه توسعه و تحول کشور را فراهم کنند، چرا که نیروی انسانی تحصیل کرده و کارآمد، مهم‌ترین عامل پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور به شمار می‌رود.

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: وجود نیروهای پاکدست، دلسوز، کاردان و انقلابی می‌تواند شتاب بخش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی باشد، بنابراین مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشند، توسعه علمی، فناوری و پژوهشی بهداشت و درمان باید در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور جدی گرفته شود تا جمهوری اسلامی ایران در آینده‌ای نزدیک حرف‌های بسیاری در حوزه بهداشت و درمان در جامعه جهانی داشته باشد.

وی با تاکید بر راه اندازی دانشکده داروسازی در استان بیان کرد: استان مرکزی در زمینه پزشکی ظرفیت‌های علمی و تجهیزات درمانی خوبی دارد بنابراین باید راه‌اندازی دانشکده داروسازی در راستای تکامل زنجیره درمان استان در دستور کار قرار گیرد. همچنین با وجود فعالیت بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک به عنوان قطب درمان بیماری سرطان غرب کشور و بهره‌برداری از طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) لازم است راه اندازی دانشکده داروسازی با هدف تسریع در درمان بیماران مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی افزود: با توجه به توسعه بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک نیز لازم است معاونت پیشگیری، تحقیقاتی و بانک اطلاعاتی در این مجموعه درمانی ایجاد شود، همچنین لازم است بیمارستان آیت‌الله خوانساری با مراکز درمان سرطان بین‌المللی دنیا ارتباط برقرار کند و برای تامین نیروی انسانی این بیمارستان هم تلاش شود.

وی با اشاره به کمبود جمعیت جوان در استان مرکزی بیان کرد: استان مرکزی با جمعیت یک میلیون و 400 هزار نفری، از استان‌های پیر کشور است و اگر با این روند حرکت کنیم تا 10 سال آینده به وضعیت بحرانی می‌رسیم و نگرانی‌های زیادی در این خصوص وجود دارد بنابراین باید نرخ زاد و ولد در استان مرکزی به 2 و 3 درصد برسد تا کمبود جمعیت موجود استان جبران شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • استخدام نیروی زمینی ارتش
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • جزئیات دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش +عکس
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • خدمات صادقانه و بی منت در منطقه سیدآباد مهاباد
  • جذب ۷۰۰ نیروی جدید در شبکه بهداشت اصفهان