Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@13:04:46 GMT

گروهی از نظامیان سودانی مجبور به ترک خاک یمن شدند

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۳۱۵۲۹

گروهی از نظامیان سودانی مجبور به ترک خاک یمن شدند

تهران – ایرنا – فشار افکار عمومی و تلفات زیاد، گروهی از نظامیان سودانی شرکت کننده در ائتلاف عربی به سرکردگی سعودی را مجبور به ترک خاک یمن کرد.

به گزارش روز دوشنبه تارنمای خبری 'عربی 21'، یک تیپ کامل از نظامیان سودانی که 'الحزم الثانی' نام داشت، منطقه 'میدی'و 'حرض' در استان حجه واقع در شمال غرب یمن را پس از هشت ماه از مشارکت در عملیات ائتلاف خودخوانده عربی به سرکردگی عربستان ترک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درحالی که رسانه های سعودی مدعی هستند، این گروه به دلیل پایان ماموریت به کشورشان باز می گردند، اما روشن است که تلفات زیاد نظامیان سودانی و نیز فشار افکار عمومی موجب خروج این نیروها از یمن می شود.
این اقدام دو هفته پس از آن صورت می گیرد که گروهی از روزنامه نگاران، نویسندگان و روشنفکران سودانی با راه اندازی پویش مردمی و فشار آوردن به دولت خارطوم، از دولتمردان خود خواستند به مشارکت نظامیان سودانی در جنگ یمن پایان دهند.
این پویش مردمی در نخستین بیانیه خود ضمن درخواست برای خروج فوری نیروهای سودانی از یمن تاکید کردند، خبرهایی که از میادین جنگ به گوش می رسد بیانگر آن است که فجایع بزرگی در حال رخ دادن است که در جریان آن قوانین و کنوانسیون های بین المللی جنگ نقض و این اقدامات مشمول جنایت جنگی می شود، لذا درخواست داریم که نظامیان سودانی خود را به این گناه آلوده نکنند.
از سه سال و نیم گذشته که عربستان ائتلافی متشکل از چند کشور محدود عربی را برای جنگ با یمن تشکیل داد، هزاران نظامی سودانی در قالب این ائتلاف در این جنگ حضور دارند.
بر اساس اعتراف ژنرال «محمد حمدان حمیدتی» فرمانده نیروهای واکنش سریع ارتش سودان، تاکنون 412 تن از نظامیان سودانی از جمله 14 افسر در درگیری های یمن کشته شده اند.
ژانویه 2016 (دی ماه 95) بود که سودان از کشته شدن نخستین نظامی خود در بندر عدن در جنوب یمن خبر داده بود.
شبس**9363*1613*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي نظاميان سوداني يمن ائتلاف سعودي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۱۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی

یک رسانه عبری زبان فاش کرد نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه به بیماری‌های مرموزی مبتلا شده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی از بیمارهایی خبر داد که نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه دچار آن شده و پزشکان برای تشخیص علت و تجویز دارو برای آن دچار مشکل شده‌اند.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نظامیان بازگشته از جنگ‌ و درگیری در نوار غزه دچار مشکلات جسمی ‌شده‌اند که پزشکان از تشخیص و به تبع آن تجویز معالجه برای آن دچار مشکل شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است، نظامیان مذکور که اکثر زخمی‌های جنگ در نوار غزه هم هستند و در مراکز توانبخشی بستری می‌باشند از مشکلات جسمی و روحی شدیدی رنج برده و حتی برخی از آنها به دلیل شدت مشکلات قدرت تکلم طبیعی خود را هم از دست داده‌اند.

این رسانه تاکید کرد، جراحات وارد شده به این نظامیان در نوار غزه قدرت تکلم، شنوایی، خوردن و نوشیدن صحیح را از آنها گرفته است.

نری بالید، کارشناس گفتار درمانی در بیمارستان توانبخشی ایخلوف در این رابطه گفت: برخی از نقاط ضعف در این افراد به وجود آمده است که اگر نتوانیم به راه حلی برای معالجه آن برسیم، تا سالیان درازی همراه آنها باقی خواهد ماند.

او گفت: شماری از نظامیان زخمی  با ضعف شدید شنوایی به اینجا منتقل شده‌اند، این مسئله از طریق وزوز گوش یا نوعی حساسیت نسبت به سر و صدای بالا یا دشواری در فهم سخنان طرف مقابل در صورت وجود هیاهو نمایان می‌شود.

این در حالی است که برخی دیگر هم با مشکل شنیدن صحیح صدا مشکل هستند و تارهای صوتی شماری از آنها آسیب جدی دیده است.

این کارشناس در عین حال اعتراف کرد: در بسیاری از موارد نظامیان آسیب‌های شدیدتری هم دیده‌اند اما ما قادر به کشف فوری آنها نبوده و بعد از چند هفته یا چند ماه متوجه آن می‌شویم، یکی از این موارد ناتوانی آنها در صحبت کردن طولانی با صدای بلند است، چنین مواردی نمی‌تواند در تست‌های استاندارد اولیه انجام گرفته از آنها مشخص شود.

مشکل دیگر موجود ناتوانی نظامیان بازگشته از نوار غزه ، یادآوری واژه‌ها یا نام اشخاص است، همچنین آنها مشکلاتی در بازگو کردن دقیق کلمات در زمانی که می‌خواهند در مورد مسئله‌ای سخن بگویند مواجه می‌شوند.

متخصص مذکور معتقد است، شاید مجروحیت‌های جسمی آشکار به مرور زمان بهبود پیدا کنند اما این نوع مشکلات که به شکل فیزیکی قابل تشخیص نیستند کیفیت زندگی این نظامیان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد زیرا آنها می‌بینند که توانایی برقراری ارتباط با دیگران حتی بکارگیری تلفن را ندارند.

21 درصد از نظامیان اسرائیلی تحت درمان روانی قرار گرفته‌اند

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یامگا با چشم‌بند در تمرین گروهی استقلال
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • بازخوانی یک جنایت
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • هیچ حادثه منجر به فوت در سطح استان گزارش نشده است
  • لحظه عملیات گردشگر ترکیه‌ای علیه نظامی صهیونیست+ فیلم
  • حزب‌الله لبنان نظامیان صهیونیست و یک تانک مرکاوا را هدف قرار داد
  • حزب‌الله از انهدام یک تانک «مرکاوا» رژیم صهیونیستی خبر داد
  • ببینید | لحظه دردناک مرگ گردشگر ترکیه‌ای توسط نظامیان اسرائیلی