Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

یک کارشناس حمل‌ونقل دریایی با تاکید بر لزوم هوشمندسازی بنادر کشورمان گفت: برای هوشمندسازی بنادر، زیرساخت به‌عنوان یکی از پایه‌ای‌ترین عوامل در پیاده‌سازی IOT به شمار می‌آید.

به گزارش تین‌نیوز، کیوان خدایی در شبکه‌های اجتماعی و در جمع کارشناسان حوزه بنادر و دریانوردی، همچنین تاکید کرد:  این مهم در قالب ابرشبکه یا چتر بی‌سیم با قابلیت‌هایی همچون پایداری، امنیت، یکپارچگی، توسعه‌پذیری، اختصاصی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. قابل ارایه است.

وی افزود: بدین منظور، دفتر فاوا (فناوری ارتباطات و اطلاعات سازمان بنادر و دریانوردی) با همکاری اداره کل تامین و نگهداری تجهیزات، در قالب کارگروه کارشناسی متشکل از کارشناسان ستاد و صف در حوزه‌های ICT و فنی از قریب به هشت ماه قبل،  شرکت‌های که در زمینه ارائه زیرساخت ابری تجربه و مجوزهای لازم را داشتند، شناسایی کردند.

خدایی خاطرنشان کرد: این اقدام با هدف راه‌اندازی چتر بی‌سیم در محوطه‌های عملیاتی صورت گرفت تا بدین ترتیب محیطی یکپارچه ایجاد شده و امکان ارائه کلیه سرویس‌های الکترونیکی موجود و هدفگذاری شده بر آن بستر فراهم شود.

او گفت: بدین منظور از مجموع شرکت‌‌هایی که در این زمینه فعال بودند دعوت به‌عمل آمده و در مرحله بعد، 2 شرکت که امکان ارایه چتر بی‌سیم با تکنولوژی LTE و دارای مجوز ارائه سرویس یادشده در فرکانس اختصاصی بودند و تمایل به همکاری داشتند، جهت پایلوت در بندر شهیدرجایی به مرحله بعد راه یافتند.

این کارشناس افزود: هدف از ایجاد چتر بی‌سیم بر بستر LTE با فرکانس Private ضمن پوشش انتظارات ذکر شده، موارد به شرح ذیل است:

١- حذف تجهیزات رادیویی نقطه به نقطه به منظور کاهش تداخل فرکانسی(قریب به ١٢٠ دکل و ٤٦٠ رادیو در بندر شهید رجایی) و ارایه آن از طریق چتر بی‌سیم 

٢- امکان Tracking خودرو ، کامیون ، تجهیزات و ادوات بندری و دریایی

٣- امکان ارائه سرویس به تجهیزات پورتابل همچون هند هلد، سنسورها، PLC تجهیزات 

٤- امکان استفاده از تجهیزات صوتی و تصویری بی‌سیم در محوطه عملیاتی با قابلیت رومینگ

٥- امکان ارائه اینترنت بی‌سیم در خشکی و دریا

در حال حاضر بخشی از بندر شهیدرجایی به شرکت‌ها جهت پایلوت سرویس، تخصیص یافته است که از اقدامات صورت گرفته می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:

١- جانمایی جهت پوشش حداکثری 

٢- نصب و راه‌اندازی دکل توسط یک شرکت و انتخاب دکل موجود در محوطه توسط شرکت دوم

٣- تامین و بهره‌برداری از برق و ارت مناسب و همچنین اتصال به فیبرنوری بندر

٤- تامین تجهیزات رادیویی و نصب و راه‌اندازی آن بر روی دکل‌ها

٥- تست پوشش و انجام تنظیمات شبکه‌ای جهت امکان انتقال دیتا در شبکه محلی

٦- تامین و ارائه تجهیزات (هندهلد، CPE. Indoor & Outdoor به تعداد لازم) به منظور تست حداکثری 

٧- برگزاری جلسات مستمر با بهره‌برداران هدف و همچنین متولیان سرویس‌های الکترونیکی

خدایی تاکید کرد: دوره پایلوت چهار ماه بوده و تا قبل از پایان سال نتایج فنی استخراج و ادامه کار براساس سیاست سازمان پیش خواهد رفت.

پیش‌تر حسین باقری کارشناس حوزه دریایی در همین گروه گفته بود: در دوران انقلاب چهارم صنعتی و بنادر هوشمند در حوزه دریایی، حوزه IT باید یکی از معاونت‌های دستگاه‌های اجرایی ازجمله سازمان بنادر باشد و هرچقدر این اقدام دیرتر انجام شود، بیشتر عقب افتاده‌ایم.

او با بیان این‌که مدیر عامل سازمان بنادر سال گذشته در سمیناری، هدفگذاری سازمان برای حرکت به سمت بنادر هوشمند را مطرح کرد، تاکید کرده بود: هرچند این موضوع بسیار خوب است ولی با شناخت اندکی که من از سازمان دارم این پروژه مهم به چیزی شبیه PCS دچارخواهد شد که علیرغم گذشت حداقل ۱۰ سال از مطرح شدن آن هنوز در سطح سمینار است و پاورپوینت.

باقری گفته بود:اگر سازمان بنادر و دریانوردی می‌خواهدبه هدف بنادر هوشمند برسد باید یکی از چهار معاون این سازمان مسئول این کار شود، یکی ازمعاونان و نه یکی از مدیران کل یا مشاوران.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بنادر هوشمند حسین باقری هوشمندسازی بنادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان

رئیس قوه قضائیه گفت: با بخشنامه‌ای که در شهریور سال گذشته از ناحیه مدیر کل حقوقی گمرک صادر شد، ترخیص این ماشین‌آلات که به موجب اعلام وزات راه، نیاز مبرم کشور است، با مانع مواجه شد؛ تاکید من آن است برای صدور چنین بخشنامه‌های مهمی باید هماهنگی‌های بیشتری با بخش‌های مربوطه صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام غلامحسین اژه‌ای در جریان بازدید خود از بندر شهید رجایی و یکی از انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان، طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری صدا و سیما اظهار کرد: وضعیت ساماندهی محموله‌ها و اقلام و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان از جمله بندر شهید رجایی، بسیار نسبت به قبل، بهبود یافته است، اما کماکان نیاز به هماهنگی‌های بیشتر میان دستگاه‌های مسئول احساس می‌شود.

وی بیان داشت: یکی از عواملی که می‌تواند وضعیت بنادر و گمرکات کل کشور را به طور کامل سامان دهد، ایجاد سامانه واحد و برخط میان دستگاه‌های متولی در امر واردات و ترخیص کالا و اتصال این سامانه به سامانه جامع تجارت است.

رئیس قوه قضائیه گفت: هدف اساسی من از انجام بازدیدهای میدانی از مراکز گمرکی و بندری و تملیکی آن است که با همکاری و تشریک مساعی سایر قوا، از جمله دولت، مسائل و مشکلات موجود در این مراکز را مرتفع کنیم و نسبت به طرح آن‌ها در جلسه سران قوا نیز اقدام کنیم.

رئیس دستگاه قضا در خصوص بازدید خود از بخش ماشین‌آلات راهسازی گمرک شهید رجایی نیز گفت: با بخشنامه‌ای که در شهریور سال گذشته از ناحیه مدیر کل حقوقی گمرک صادر شد، ترخیص این ماشین‌آلات که به موجب اعلام وزرات راه، نیاز مبرم کشور است، با مانع مواجه شد؛ تاکید من آن است برای صدور چنین بخشنامه‌های مهمی باید هماهنگی‌های بیشتری با بخش‌های مربوطه صورت گیرد و علی‌القاعده باید چنین بخشنامه‌ای که واجد تبعاتی است را خود معاون حقوقی گمرک صادر می‌کرد نه مدیر کل حقوقی آن.

حجت‌الاسلام اژه‌ای گفت: طبق رأی صادره از دیوان عدالت اداری، چنانچه رأی مربوطه نهایی شود تعیین تکلیف این ماشین‌آلات انجام خواهد شد.

کد خبر 750083

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • نظارت میدانی رییس قوه قضاییه از روند کار بندر شهید رجایی
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از بندر شهید رجایی
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک