Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: اتحادیه پیشنهاد داده تا لوازم خانگی احتکاری کشف شده تحت نظارت اتحادیه و سازمان صنعت، معدن و تجارت توسط شرکت‌های واردکننده بین واحدهای صنفی برای عرضه در بازار توزیع شود.

محمد طحان‌پور، گفت: بعد از توقیف لوازم خانگی احتکار شده در انبار، برخی از  شرکت‌های لوازم خانگی اعلام کردند که این لوازم  و قطعات مورد نیاز، با  ارز آزاد وارد کشور شده و به سازمان حمایت از مصر‌ف‌کنندگان و تولید‌کنندگان نامه نوشته‌اند تا نسبت به قیمت‌گذاری آن اقدام کند، اما به دلیل عدم تعیین قیمت‌ جدید از سوی سازمان حمایت، کالاها را به بازار عرضه نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با بیان اینکه کالاهای کشف شده در این انبارها با عنوان کالای احتکاری از سوی سازمان تعزیرات توقیف شده است، افزود: با توجه به اینکه شرکت‌ها در انتظار قیمت‌گذاری از سوی سازمان حمایت بوده‌اند، اما به نظر ما این کالاها احتکار نبوده‌اند.

وی اظهار داشت: لوازم خانگی کشف شده احتکاری فعلا توسط سازمان تعزیرات توقیف شده و اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی  پیشنهاد داده‌  تا این کالاها بعد از قیمت‌گذاری توسط سازمان حمایت، با  نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی و توسط شرکت واردکننده بین واحدهای صنفی دارای پرونده کسب که از سوی اتحادیه معرفی می‌شود، برای عرضه در بازار توزیع شود.

* کاهش 50 درصدی تولید لوازم خانگی

طحان پور با اشاره به توقف واردات در راستای حمایت از تولید داخلی اظهار داشت: متاسفانه کسانی که شعار می‌دادند جلوی واردات را بگیرید و ما کالا تامین می‌کنیم، نه تنها کالای مورد نیاز بازار را تامین نکردند، بلکه ممنوعیت واردات برخی قطعات مورد نیاز در بخش لوازم خانگی منجر به کاهش 50 درصدی تولید لوازم خانگی در 5 ماه ابتدای امسال شد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: تولید‌کنندگان داخلی برای تامین ارز مشکل دارند، ضمن اینکه مشکل گرانی تا 70 درصد مواد اولیه از ابتدای اردیبهشت تاکنون، قیمت تولید نهایی را به شدت افزایش داده است.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از تولیدات داخلی کاهش یافته است، گفت: برندهای خارجی هم به دلیل کمبود قطعات قادر به تولید نیستند.

طحان‌پور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اکنون قیمت‌گذاری لوازم خانگی چگونه انجام می‌شود، گفت: سازمان حمایت مجوز افزایش 10 درصدی قیمت لوازم خانگی را برای تولید‌کنندگان صادر کرده است، در حالی که تولید‌کنندگان به دلیل افزایش 60 تا 70 درصدی قیمت مواد اولیه کالاهای تولیدی خود را با قیمت بالا عرضه می‌کنند.

* شرکت‌ها هفتگی قیمت‌ها را افزایش می‌دهند

وی افزود: مغازه‌داران و فروشگاه‌های لوازم خانگی را براساس لیست قیمت شرکت‌ها عرضه می‌کنند و شرکت‌ها هم به صورت هفتگی قیمت لوازم خانگی را افزایش می‌دهند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران بیان با تاکید بر اینکه دولت باید دست از تجارت بردارد، گفت: در حال حاضر مواد اولیه تمام کارخانجات از قبیل، مس، فولاد، آلومینیوم و مواد پتروشیمی دولتی است، بنابراین با افزایش قیمت مواد اولیه کارخانجات تولیدی هم قیمت تولیدات خود را افزایش می‌دهند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: لوازم خانگی پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۲۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سید علی طاهری اطاق‌سرا اظهار داشت: یکی از شرکت‌های بزرگ کشور برنج‌های در انبار مانده کشاورزان را در دو ماه گذشته خرید و این اتفاق به افزایش قیمت برنج ایرانی انجامید.

بیشتر بخوانید: قیمت جدید برنج اعلام شد

وی از افزایش قیمت برنج ایرانی خبر داد و گفت: اوایل اسفند سال گذشته قیمت برنج ایرانی سیر افزایشی پیدا کرد و به طور مثال قیمت نوع طارم آن به طور تدریجی ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان در هر کیلو نیز بالا رفت؛ این سیر افزایشی قیمت تا پس از تعطیلات عید و ۱۰ روز گذشته هم ادامه داشت، اما از حدود ۱۰ روز پیش تاکنون قیمت‌ها تثبیت شده و تغییری نداشته است.

وی افزود: در پی این افزایش قیمت برنج طارم از حدود ۶۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تا ۹۰ هزار تومان در هر کیلو تغییر یافت البته این قیمتی است که از کشاورزی خرید می‌شود و برنج طارم بسته‌بندی شده که به دست مصرف‌کننده نهایی در سراسر کشور می‌رسد ۱۱۰ هزار تا ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است.

طاهری ادامه داد: دلیل افزایش قیمت این است که یکی از شرکت‌های بزرگ کشور حجم زیاد برنجی که در سال گذشته به دلیل مازاد برنج در بازار در انبارها مانده بود را از کشاورزان خرید و در طول ۱۰ تا ۱۵ روز کاری هم پول برنج خریداری شده را پرداخت کرد، در نتیجه این افزایش تقاضا برای برنج قیمت آن چنان که شرح داده شد، افزایش یافت.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل اظهار کرد: این شرکت در نشستی که با یکی از وزارتخانه‌ها داشت بر سر خرید برنج‌های انبار شده به توافق رسید و در ابتدای امر و اوایل اسفند برنج را با قیمت ۶۸ هزار تومان تا ۷۰ هزار تومان در هر کیلو از کشاورزان می‌خرید، اما هر قدر خرید این شرکت ادامه پیدا می‌کرد قیمت کشاورزان برای برنج بالاتر می‌رفت و تا ۹۵ هزار تومان در هر کیلو هم پیش رفت تا اینکه سرانجام خرید آن ۱۰ روز پیش متوقف شد.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر خرید این شرکت از برنج‌کاران مازندرانی بود، اما از گیلانی‌ها هم خرید کرد.

گرانی برنج در پی افزایش نرخ دلار

طاهری افزایش نرخ ارز را هم بر افزایش قیمت برنج ایرانی موثر دانست و گفت: افزایش اخیر قیمت ارز که به گران شدن برنج‌های وارداتی انجامید نیز در افزایش تقاضا برای برنج ایرانی و بالا رفتن قیمت آن تاثیر داشت. با افزایش نرخ ارز قیمت برنج‌های خارجی ۱۰ هزار تومان تا ۱۵ هزار تومان بالا رفت.

وی افزود: با این حال حدود ۲۵ درصد کشت پارسال هنوز فروخته نشده و در انبارها مانده که البته این بخش متعلق به تاجران است نه کشاورزان.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل پیش‌بینی کرد که در فصل برداشت برنج امسال قیمت‌ها مانند سال گذشته سرکوب نشود و توضیح داد: با این حال متاسفانه قیمت کشت برنج از ۴۰ میلیون تومان در هر هکتار در سال ۱۴۰۲ به ۵۰ میلیون تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: قیمت مطلوب برنج‌کار برای هر کیلو برنج با وجود هزینه‌ای که باید برای کشت برنج خرج شود رقمی حدود ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است، اما برای این قیمت تقاضایی وجود ندارد در نتیجه برنج‌کار مجبور است از سود خود کم کند تا بازار را از دست ندهد به نظر می‌رسد امسال برنج از برنج‌کار با قیمتی بین ۸۵ تا ۹۵ هزار تومان خریداری شود.

طاهری از وضعیت خوب ذخایر آبی خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان برداشت همین وضعیت برقرار باشد و مشکل تامین آب نداشته باشیم.

وی در نهایت برآورد کرد که محصول برنج امسال از شالیزارهای مازندران به بیش‌تر از یک میلیون تن برسد.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228858 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند