Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@23:37:45 GMT

وضعیت تصرف اراضی ملی در گیلان بحرانی است

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۳۴۷۹۸

وضعیت تصرف اراضی ملی در گیلان بحرانی است

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان گفت:‌ تصرف اراضی ملی توسط افراد سودجو و فرصت طلب یکی از بزرگترین چالش‌‌های موجود در استان گیلان است. ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷ استانها گیلان نظرات

ساسان اکبری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: معضل تصرف اراضی ملی نظیر تالاب ‌خواری،‌ ساحل خواری،‌ کوه خواری و سایر مواردی از این دست توسط افراد سودجو و فرصت طلب یکی از بزرگترین چالش‌‌های محیط زیستی موجود در استان گیلان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان خاطرنشان کرد:‌ در چند ماهه نخست امسال بیش از 51 مورد تخلف زیست محیطی اعم از برداشت شن و ماسه و یا تغییر کاربری اراضی توسط افراد سودجود در گیلان توسط نیروهای حفاظت محیط زیست کشف و عاملان آن به مراجع قانونی معرفی شدند.

اکبری‌پور از کشف 4 مورد تخلف در حوزه تصرف زمین و زمین خواری در استان گیلان خبر داد و ابراز داشت:‌ در پنج ماهه نخست امسال بیش از 170 نفر متخلف در حوزه محیط زیست نیز توسط نیروهای یگان حفاظت محیط زیست گیلان شناسایی و سپس به مراجع قانونی تحویل داده شدند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان عنوان کرد:‌ بسیاری از افراد فرصت‌طلب و سودجویان به ویژه در مناطقی که خارج از حوزه‌های چهارگانه و تحت مدیریت یگان حفاظت محیط زیست گیلان قرار دارد اقدام به تخریب گسترده و تصرف غیرقانونی اراضی ملی می‌کنند.

اکبری‌پور بیشترین مناطقی که مورد هجوم سودجویان قرار می‌گیرند را برشمرد و افزود: در حال حاضر‌ اکثر مناطقی که مورد هجوم افراد فرصت طلب جهت تصرف غیرقانونی اراضی قرار می‌گیرند در حوزه‌ شهرستان‌هایی نظیر رشت،‌ بندرانزلی و یا صومعه‌سرا قرار دارد.

وی ورود و همکاری سایر دستگاه‌ها و ارگان‌های استان گیلان برای مبارزه با این متخلفان را ضروری خواند و ابراز داشت:‌ حفاظت محیط زیست گیلان به منظور جلوگیری از تخریب و از بین رفتن اراضی ملی همواره از دستگاه‌های نظارتی استان برای مقابله با سودجویان استمداد طلبیده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان از کشف لاشه بیش از هزار و 150 قطعه انواع ماهی در این استان خبر داد و اظهار داشت: علاوه بر این در چند ماهه نخست امسال لاشه 10 قطعه انواع پرندگان و 2 رأس گراز نیز کشف و پس از دستگیری،‌ متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

اکبری‌پور با بیان اینکه 6 قبضه انواع سلاح شکاری از متخلفان کشف شده است بیان داشت:‌ کشف دو مورد منابع آلاینده و کشف محموله 12 عددی سنجاب اصیل ایرانی از متخلفان در حین خرید و فروش و دستگیری آن‌ها از دیگر اقدامان یگان حفاظت محیط زیست گیلان بوده است.

وی با تأکید بر اینکه بیش از 2 هزار و 500 عدد انواع ادوات صید آبزیان از صیادان غیرمجاز کشف و ضبط شده است تصریح کرد:‌ زنده‌گیری یک مورد خرس و برخورد با تخلفات عدیده زیست محیطی از جمله اقدامات انجام شده توسط یگان حفاظت محیط زیست گیلان در چند ماهه نخست امسال است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان به تعداد محدود محیط بانان استان اشاره کرد و در این مورد اظهار داشت:‌ با توجه به گستردگی مناطق تحت مدیریت و حساسیت ویژه زیست محیطی در گیلان،‌ برای نگهداری از این ذخایر ارزشمند نیازمند همکاری مردم و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط هستیم.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۴۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان

رئیس اداره حفاظت محیط‌ زیست شهرستان فریمان از کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط‌عمومی محیط زیست استان، جواد ستوده اظهار کرد: محیط‌بانان شهرستان فریمان، حین گشت و پایش منطقه تحت مدیریت سازمان، لاشه یک قلاده پلنگ در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان را پیدا کردند.

وی افزود: در بررسی‌های مقدماتی محیط‌بانان، نشانه‌ای از تیراندازی روی لاشه پلنگ دیده نشده است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست فریمان گفت: علت مرگ پلنگ هنوز مشخص نیست و برای بیان دقیق علت مرگ و کالبدشکافی، لاشه به اداره حفاظت محیط زیست منتقل و ضمن نمونه‌برداری با همکاری دامپزشکی علت مرگ مشخص و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، منطقه شکار ممنوع کلیلاق به وسعت ۴۱ هزار و ۷۳ هکتار در حوزه سه شهرستان فریمان، زاوه و تربت‌جام قرار دارد.

حضور گونه‌های ارزشمندی همچون قوچ و میش، کل و بز، پلنگ و نیز تراکم پوشش گیاهی از درختان کهنسال اورس، گواهی بر پتانسیل‌های غنی در منطقه است که محلی برای زیست، ذخایر ارزشمند ژنتیکی و تنوع مطلوب زیستی به‌شمار می‌رود، این منطقه در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان فریمان در استان خراسان‌ رضوی واقع شده است.

کد خبر 750035

دیگر خبرها

  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر
  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه هلن چهارمحال‌وبختیاری
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد