Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در دیدار تویسرکانی معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با مدیر ثبت نشانه‌های جغرافیایی سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای تأکید شد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، تویسرکانی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دیدار با مدیر ثبت نشانه‌های جغرافیایی سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای تأکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به لزوم تقویت بخش معاهده لیسبون در سازمان جهانی مالکیت معنوی گفت: وایپو آنطور که باید تا کنون در زمینه توسعه ثبت نشانه‌های جغرافیایی فعالیت نکرده و باید در آینده کمک‌های مادی و معنوی بیشتری را برای تقویت و توسعه معاهده مربوطه انجام دهد.

وی با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری و اجرایی کردن کامل معاهده لیسبون و فعالیت‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جهت اطلاع ذینفعان داخلی از مزایای ثبت بین المللی نشان اظهار داشت: ایران ظرفیت بالایی در ثبت نشانه‌های جغرافیایی دارد و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تخصصی با همکاری وایپو در ایران کمک زیادی به توسعه این مهم و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی کشور می‌کند.

تویسرکانی با توصیه به مدیر بخش معاهده لیسبون سازمان جهانی مالکیت معنوی در جهت هم افزایی بیشتر بین کشور‌های دارای ظرفیت بالا در زمینه ثبت نشانه‌های جغرافیایی و لزوم اولویت دادن به اینگونه کشور‌ها در طرح‌های حمایتی افزود: شایسته است وایپو در این خصوص نسبت به برگزاری نشست تخصصی و گردهمایی با حضور کشور‌های دارای منافع در زمینه نشانه‌های جغرافیایی اقدام تا در این زمینه شاهد توسعه و تقویت لازم باشیم.

بر این اساس سازمان ثبت اسناد و املاک جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرجع ملی مالکیت معنوی آمادگی خود را برای میزبانی این نشست اعلام می‌کند.

تویسرکانی افزود: ایران ظرفیت‌های بالایی جهت ثبت نشان از جمله ثبت بین المللی طرح‌های فرش، زعفران، پسته، صنایع دستی نظیر خاتم کاری، منبت کاری، مینا کاری و نظایر آن دارد که با ثبت آن‌ها امکان کپی برداری در دیگر کشور‌ها ممنوع و قابل تعقیب خواهد شد.

وی اظهار داشت: تاکنون ۱۳۹ نشان جغرافیایی داخلی در ایران ثبت شده که ۴۷ مورد از این تعداد به ثبت بین المللی رسیده است.

خانم الکساندرا گرازیولی، مدیر بخش معاهده لیسبون، علائم تجاری و طرح‌های صنعتی سازمان جهانی مالکیت معنوی (WIPO) نیز در این دیدار با تأکید بر نقش موثر سازمان ثبت اسناد و املاک ایران در برنامه‌های وایپو و لزوم الحاق هرچه زودتر این کشور به مقررات ژنو گفت: سازمان جهانی مالکیت معنوی به جهت اهمیت و ظرفیت‌های بالای ایران در زمینه نشانه‌های جغرافیایی و لزوم حمایت از محصولات بومی در بازار‌های جهانی هرگونه همکاری را با هدف آگاه سازی ذینفعان بویژه صاحبان صنایع و علائم تجاری، سرمایه گذاران و اتحادیه‌های مربوطه در قالب معاهده لیسبون انجام خواهد داد.

گفتنی است نشانه‌های جغرافیایی نشانه‌هایی هستند که بر روی کالا‌هایی که دارای یک منطقه جغرافیایی خاص بوده و کیفیت و شهرت آن بواسطه آن منطقه جغرافیایی می‌باشند، بکار می‌رود و مصرف کننده را مطلع خواهد ساخت که یک محصول در یک مکان خاص تولید شده و دارای خصوصیات ویژه‌ای می‌باشد که بواسطه محل تولید آن می‌باشد و معاهده "لیسبون" از اسامی مبدأ و ثبت بین المللی آن‌ها حمایت می‌کند.

شایان ذکر است کارگاه آموزشی "حمایت از نشانه‌های جغرافیایی: توسعه قلمرویی و تجارت بین المللی" با همکاری سازمان جهانی مالکیت معنوی، مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و مرکز ملی فرش ایران چهارم و پنجم شهریورماه در سالن خلیج فارس محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران با حضور تجار، بازرگانان، صاحبان صنایع و حضور مسئولین وایپو و مدرسان بین المللی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وایپو سازمان اسناد و املاک کشور خلیج فارس مالکیت معنوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۴۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و سریلانکا همکاری در سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی را گسترش می‌دهند

نشست خبری مشترک روسای جمهور ایران و سریلانکا در حال برگزاری است.

به گزارش ایسنا،‌ در ابتدای این نشست خبری مشترک، «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا اظهار کرد: صمیمانه از رئیس‌جمهور ایران برای سفر به سریلانکا تشکر می‌کنم. در این سفر پروژه چندمنظوره سد افتتاح شد ،در این پروژه ۱۲۰ مگاوات برق به سریلانکا اضافه و با کمبود آب در برخی مناطق این کشور نیز مقابله شد.

وی ادامه داد: این افتتاح به افزایش کشاورزی، بهره‌وری و تامین زنجیره غذایی سریلانکا منجر می‌شود بار دیگر از جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در ساخت این سد و نیز انتقال دانش و فناوری آن تشکر می‌کنم. با اجرای این طرح، تعهد خود را به روابط دوجانبه نشان دادیم.

وی خاطرنشان کرد: در گفت‌وگوهای امروز با رئیس‌جمهور ایران درباره موضوعات دوجانبه‌ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و نیز ضرورت تقویت همکاری‌ها صحبت کردیم. دو دولت ۵ موافقت‌نامه در حوزه های گوناگون امضا کردند. دو کشور بر همکاری‌های چندجانبه در سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله سازمان ملل، جنبش عدم تعهد، گروه ۷۷ و نیز کمیسیون اقیانوس هند به توافقات خوبی رسیدند. در حوزه تغییرات اقلیمی، امنیت غذایی، فناوری و نیز ضرورت توسعه‌ همکاری‌ها به توافقات خوبی رسیدیم.

این خبر تکمیل می شود.

دیگر خبرها

  • ایران و سریلانکا همکاری در سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی را گسترش می‌دهند
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد و ابلاغ دیجیتال سردفتری عملیاتی می‌شود
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از سفر رئیسی
  • صدور اسناد مالکیت جزایر استان بوشهر تسریع می‌شود
  • تثبیت مالکیت و حد نگاری املاک و اراضی ادامه‌دار باشد