Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهره عبادتی (مدیر کل محیط زیست شهرستان ری ) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص وضعیت سایت آرادکوه و اخبار منتشر شده از این سایت مبنی بر عدم بی‌خطرسازی پسماندهای پزشکی گفت: بی‌خطرسازی پسماندهای پزشکی باید در بیمارستان‌ها و با نظارت دقیق دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شود و در حقیقت آن چیزی که تحویل سایت آراد کوه می‌شود، باید پسماند بی‌خطر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر پسماند عفونی بدون بی‌خطرسازی به سایت آراد کوه منتقل شود، در حقیقت این بیمارستان است که مرتکب تخلف شده است، تصریح کرد: نظارت مستقیم بر عملکرد بیمارستان‌ها در زمینه پسماندهای بیمارستانی برعهده دانشگاه‌های علوم پزشکی است و اداره محیط زیست استان تهران طی جلسات متعددی با دانشگاه‌ها خواستار نظارت بیشتر آنها بر عملکرد بیمارستان‌ها شده‌است.

مدیر کل محیط زیست شهرستان ری در واکنش به این سوال که بقایای بدن انسان نیز در سایت آراد کوه دیده شده، توضیح داد: بقایای بدن انسان به هیچ عنوان نباید وارد آراد کوه شود و باید به بهشت زهرا منتقل و در آنجا دفن شود. حتی جنین‌های مرده نیز به هیچ عنوان نباید به سایت آراد کوه وارد شود، البته ما هم چنین اخباری را در فضای مجازی دیده‌ایم و به همین دلیل چند نفر از کارشناسان ما برای بازدید از این سایت رفته‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به انتشار تصاویری از سایت آراد کوه در فضای مجازی بازرسان محیط زیست به این سایت رفته و در صورتی که این تصاویر صحت داشته باشد ما از طریق مراجع قضایی تخلفات این سایت را پیگیری حقوقی خواهیم کرد.

عبادتی تصریح کرد: آراد کوه به عنوان یکی از کانون‌های منتشر کننده بوی نامطبوع در اطراف فرودگاه امام خمینی نیز معرفی شده و اداره کل محیط زیست شهرستان در بسیاری از بخش‌ها عملکرد این سایت را تایید نمی‌کند. انتظار ما این بود که سازمان مدیریت پسماند اقدامات مناسبی را برای بهبود این وضعیت در سایت آراد کوه ایجاد کند، اما متاسفانه هیچ اقدامی انجام نمی‌شود.

وی با اشاره به دیگر مشکلات این سایت خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات این سایت پسماندهای پلاستیکی است که از طریق سازمان مدیریت پسماند شهرداری مدیریت نشده و به صورت غیرمجاز در روستاهای شهرری رها می‌شود، این روستاها به کانون‌های آلاینده پلاستیک تبدیل شده است. به سازمان مدیریت پسماند مکررا تذکر دادیم تا مسائل زیست محیطی را در کارهای خود مدنظر قرارداده و کنترل‌ها و نظارت‌هایشان بر عملکرد این سایت بیشتر باشد.

مدیر کل اداره محیط زیست شهرستان ری گفت: روزانه ۸ هزار تن پسماند از شهر تهران و برخی شهرستانهای اطراف به این سایت و شهرری وارد می‌شود که مشکلات زیست محیطی متعددی را برای این منطقه ایجاد کرده است. در حقیقت این سایت به معضلی برای این شهرستان تبدیل شده است.

عبادتی در خصوص وجود لکه‌های نفتی در چاه‌های کشاورزی در این منطقه توضیح داد: در ضلع غربی این پالایشگاه در سه حلقه چاه کشاورزی لکه‌های نفتی مشاهده شده و این منطقه را آلوده کرده است، از همین رو کارگروهی با حضور همه دستگاه‌های متولی تشکیل شده و در حال انجام اقداماتی برای برطرف شدن این مشکل هستند. ما نیز پیگیری‌های حقوقی را انجام داده و به پالایشگاه اعلام کردیم تا برنامه‌های پاکسازی و کنترل نشت نفت را ارائه دهند، اما تاکنون هیچ برنامه‌ای از طریق پالایشگاه به ما ارائه نشده است و در صورت عدم ارائه برنامه از پالایشگاه قطعا اداره محیط زیست پیگیری‌های حقوقی خود را انجام خواهد داد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۵۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس پوریانی با بیان اینکه آلودگی‌های ناشی از پسماند و دفع غیر اصولی زباله، معضلات زیست محیطی را موجب خواهد شد، افزود: بر اساس تصمیم اتخاذ شده در جلسه حفظ حقوق بیت المال دادگستری شهرستان در هفته گذشته، با پیگیری مستمر دادستان شهرستان بهشهر، مقرر شد مکان دفن زباله بصورت دائمی از محل فعلی به مکان دیگری در مجاورت کمپوست شهرداری بهشهر منتقل شود.

پوریانی با اشاره به این مطلب که از امروز کوچکترین زباله ای به مکان کنونی دفن زباله بهشهر منتقل نخواهد شد، افزود: به صورت نمادین چند درخت با حضور مسئولان شهرستانی در این محل غرس شد و پس از خاکریزی و نهال کاری کامل، این مکان به فضای سبز تبدیل خواهد شد.

رییس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: حفظ منابع طبیعی و محیط زیست در استان از مسائل مهمی است که در دستور کار دستگاه قضایی استان قرار دارد.

وی افزود: شهرستان بهشهر از نظر گردشگری و همچنین محیط زیست مورد توجه است و باید با برنامه ریزی مناسب برای بهره مندی درست از این مواهب خدادادی ارزشمند تلاش شود.

کد خبر 6093175

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است