Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 محمدعلی افشانی صبح امروز در حاشیه بازدید از خط 6 مترو با بیان اینکه حمل و نقل عمومی و توسعه آن یکی از مهمترین مسائل شهر تهران است، گفت: امروز به همراه رئیس شورا و تعدادی از اعضای کمیسیون حمل و نقل بازدیدی از خط 6 مترو داشتیم.

وی افزود: میزان پیشرفت فیزیکی این خط به گونه‌ایست که احتمالا تا هفته دولت سال آینده بخش زیادی از این خط افتتاح و کل 32 کیلومتر نیز تا پایان سال 98 به افتتاح می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 10 کیلومتر این خط با چهار ایستگاه آن گونه که پیمانکار و معاونت حمل و نقل اعلام کرده‌اند در نیمه دوم سال جاری به بهره برداری می‌رسد، گفت: پیمانکار عنوان کرده است که تا پایان آبان ماه این 10 کیلومتر را به بهره برداری می‌رساند.

افشانی در مورد سرانجام بانک شهر نیز گفت: خوشبختانه مشکلات بانک شهر در حال حل شدن است و اعضای هیات مدیره معرفی شده‌اند و این ماه تشکیل جلسه داده و مدیرعامل بانک را مشخص می‌کنند.

به گفته شهردار تهران، در هفته گذشته نیز 700 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای قطار شهری منتشر شده است و امیدواریم 1300 میلیارد تومان باقیمانده اوراق مشارکت را نیز به سرانجام برسانیم و مشکلات در رابطه با بانک شهر، مدیریتی است که در حال رفع هستیم.

وی با بیان اینکه خط 6 و 7 در ایستگاه ابتدایی و پایانی تکمیل شده اما ایستگاه‌های میانی باقیمانده‌اند، گفت: با توجه به اینکه حجم بالایی از پروژه‌های تونلی و بزرگراهی داریم اگر بخواهیم به یکدفعه 20 الی 30 کیلومتر را افتتاح کنیم، نیازمند حجم زیادی از بودجه هستیم که در نظر داریم به صورت فازبندی این پروژه‌ها را افتتاح کنیم.

افشانی در مورد سرانجام واگن‌های مترو نیز با بیان اینکه در 20 روز گذشته شورای اقتصاد تشکیل نشده است اما در کمیسیون فنی این شورا تامین مالی واگن‌ها تصویب شده است، گفت: قطعا در اولین جلسه شورای اقتصاد موضوع واگن‌ها نیز بررسی می‌شود.

وی در مورد پرداخت طلب پیمانکاران نیز گفت: یکی از مشکلات شهرداری میزان بدهی است که به بیش از 50 هزار میلیارد تومان می‌رسد اما از هفته گذشته پرداخت دیون پیمانکاران جزء را شروع کرده‌ایم.

 کارگران پیمانکار خط 6 مترو نیز در حاشیه بازدید دور افشانی جمع شدند و گفتند که حدود 6 ماه است که حقوق نگرفته‌اند و باید فکری به حال آنها کنند.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: سید محمدعلی افشانی شهرداری تهران مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۵۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جانلوکا دی مارتزیو تایید کرد؛ شانس بالای یوونتوس برای آغار همکاری با تیاگو موتا
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند