Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بسیج رسانه گیلان با حضور در دفتر خبرگزاری شبستان استان تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین در راستای تحقق شعار سال و حمایت از کالای با کیفیت ایرانی را امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، محسن جعفری، رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان با حضور در دفتر خبرگزاری شبستان گیلان تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی با رویکرد اقتصاد مردم محور، تحقق شعار سال و حمایت از کالای با کیفیت ایرانی را امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محسن جعفری در این نشست با بیان اینکه تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی نمی‌تواند حوزه اقتصاد را دچار چالش کند گفت: ایران اسلامی برخوردار از نیروی انسانی، منابع، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیاری است که در صورت مدیریت کارآمد و خلاقانه می‌توان از تمامی مشکلات با موفقیت عبور کرد.

 

وی با بیان اینکه چهار دهه از عمر انقلاب با فراز و نشیب‌های بسیار پشت سر گذاشته شده است افزود: مهمترین دستاورد انقلاب مردم‌سالاری است که ایران اسلامی را امروز به یکی از قدرت‌های بزرگ منطقه تبدیل کرده و بدون حضور ایران هیچ معادله‌ای در منطقه محقق نخواهد شد.

 

رئیس بسیج رسانه گیلان با ابراز تاسف از برخی قصورها و تعلل‌ها در داخل کشور در حوزه‌های مختلف معیشت، درمان و اقتصاد در آستانه چهل سالگی انقلاب اظهار کرد: دشمن با استفاده از این قصورها که موجب نارضایتی مردمی شده با تمام ابزارها و تحریم‌ها در تلاش است تا سالگرد چهلمین سال انقلاب شکل نگیرد، زیرا می‌داند بعد از ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، ایران هرگز برایشان دست یافتنی نخواهد بود.

 

وی با بیان اینکه اندیشه و تفکر اسلامی ملت ایران عامل تمام دشمنی‌هاست تصریح کرد: پویایی جوانان، رشد و شکوفایی ایران اسلامی، تبعیت از ولایت فقیه، روحیه جهادی و شهادت طلبی جوانان ایران اسلامی به مانند خاری در چشم دشمن است.

 

جعفری در ادامه به انعقاد تفاهم‌نامه فی‌ما‌بین اشاره و بیان کرد: این تفاهم‌نامه به منظور کمک به صنایع کوچک، تبدیلی و زودبازده در راستای کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی با رویکرد اقتصاد مردم محور و ارتباط گیری حداکثری و موثر بین رسانه‌ها و تولیدکنندگان داخلی منعقد می‌شود.

 

در ادامه این نشست اکبرپور دبیر خبرگزاری شبستان گیلان ضمن خیرمقدم به رئیس بسیج رسانه استان نسبت به ایجاد تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه افزود: خبرگزاری شبستان آمادگی خود را برای برندسازی محصولات با کیفیت داخلی و به‌ویژه تولیدات شرکت‌های گیلان اعلام می‌کند.

 

وی با بیان اینکه ارتباط رسانه‌ها با تولیدکنندگان داخلی موجب تقویت اقتصاد مقاومتی می‌شود تصریح کرد: باید فرهنگ حمایت از کالای ایرلانی در جامعه به همت رسانه‌ها نهادینه شود.

 

در پایان این نشست تفاهم‌نامه همکاری بین بسیج رسانه گیلان و خبرگزاری شبستان در این استان در هشت ماده به امضای طرفین رسید.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت عید قربان مسجد مجلس اردبیل دولت مهدویت غدیر نماز جمعه دعای عرفه تحقق شعار سال مقام معظم رهبری بسیج رسانه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۵۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری کتابخانه‌های رضوی و کتابخانه دانشگاه توکیو

سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی و کتابخانه مطالعات آسیایی دانشگاه توکیو ژاپن در راستای تبادل اطلاعات و تجربیات مربوط به ارتقا و به‌روزرسانی خدمات کتابخانه‌ای تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازمشهد، به نقل از آستان نیوز، ایجی ساگاوا، رئیس کتابخانه مطالعات آسیایی دانشگاه توکیو در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با آستان قدس رضوی، همراه با تاکوجی ناگاتا، استاد دانشگاه هاننان، کازئو موریموتو، نائوکی نیشیاما، دانشجوی دوره دکتری مطالعات آسیایی حضور داشتند. 

جایگاه یک نهاد مذهبی در علم و فرهنگ

ایجی ساگاوا ضمن تقدیر از مهمان‌نوازی سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به عنوان میزبان، این سفر را اولین سفر خود به ایران عنوان کرد و گفت: با اینکه تخصص من تاریخ باستانی چین است، اما مطمئن بودم آستان قدس رضوی به عنوان نهاد مذهبی جایگاه مهمی را در این کشور دارد. 

رئیس کتابخانه مطالعات آسیایی دانشگاه توکیو افزود: به خاطر اهمیت مذهبی این مکان، این مجموعه از اهمیت علمی و فرهنگی بسیاری هم برخوردار است که این بسیار تحسین برانگیز است. 

وی ایجاد و توسعه ارتباط با سازمان کتابخانه‌های آستان قدس رضوی به عنوان یکی از ارکان مهم فرهنگی این آستان را باعث ارتقای مقام دانشگاه در رشته اسلام و ایران شناسی در سطح ملی ژاپن توصیف کرد. 

ساگاوا دانشگاه توکیو با قدمت 150 سال را یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های شرق آسیا معرفی کرد که کتابخانه مطالعات آسیایی آن با هدف جمع‌آوری منابع مطالعاتی آسیاپژوهی از گوشه و کنار موسسات علمی این کشور در 4 سال گذشته افتتاح شده است. 

وی افزود: با وجود اینکه به لحاظ منابع اسلام و ایران شناسی در سطح ملی ژاپن رده یک هستیم، اما وجود تنها 600 نسخه خطی اسلامی در این مکان را نشان از آن دانست که هنوز جای تلاش برای درک تمدن اسلامی داریم و به این علت خواهان آن هستیم که با مساعدت این کتابخانه تراز خود را بالا ببریم. 

رئیس کتابخانه مطالعات آسیایی دانشگاه توکیو همچنین گذری به بازدید از موزه‌های رضوی داشت و گفت: در موزه‌های ژاپن بالاترین شی به نمایش درآمده جواهرات هستند در حالی که این مکان مملو از این جواهرات است. 

پشتوانه تمدن ایرانی زمینه‌ساز شکل‌گیری کتابخانه رضوی

حجت الاسلام سیدجلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی نیز در این جلسه، با اشاره به فرهنگ سخت کوشی و اخلاق مدارانه ملت ژاپن، گفت: ما به عنوان ملت مسلمان به علم آموزی اهمیت ویژه‌ای می‌دهیم.

وی متمدن بودن و با فرهنگ بودن را از ویژگی‌های کشور ایران با تمدنی چند هزار ساله برشمرد و افزود: این دو ویژگی که در اختیار ایران یکپارچه است باعث ایجاد کتابخانه‌ای شده که هزار و 100 سال قدمت دارد و بزرگترین مجموعه موقوفاتی دنیا به‌شمار می‌رود. 

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با اشاره به آموزه‌های دینی امامان شیعه در خصوص داشتن افق وسیع برای پیشرفت، بیان کرد: کتابخانه‌های آستان قدس رضوی این آمادگی را دارد که علم‌پژوهان در اقصی نقاط دنیا مبادله، مباحثه و تفاهم همکاری داشته باشد. 

وی ابراز امیدواری کرد با فعالیت کتابخانه مطالعات آسیایی توکیو، توسعه معرفی اسلام در دنیا خروجی این تفاهم‌نامه شود. 

در ادامه این مراسم طرفین با اهدای هدایایی که معرفی کننده هویت و فرهنگ و تمدن ملت‌ها هستند از یکدیگر قدردانی کردند. 

زمینه‌های ایجاد همکاری‌ها

همکاری بین کارشناسان و پژوهشگران وابسته یا معرفی‌ شده توسط طرفین در آموزش و پژوهش‌های مرتبط با زمینه‌هایی مانند مستندسازی، علم اطلاعات، ویرایش نسخه‌های خطی و اسناد، ترجمه و انتشار از جمله مفاد این تفاهم‌نامه بود که طرفین آن را به امضا رساندند. 

همچنین ایجاد و به اشتراک‌گذاری مجموعه‌های دیجیتال در موضوعات مورد علاقه مشترک، تبادل منابع منتشر شده توسط طرفین در زمینه‌های مربوط و همکاری بین کارشناسان و پژوهشگران وابسته یا معرفی‌ شده طرفین از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم نامه ارتقای مهارت و توانمندسازی زنان شاغل در اداره‌های خوزستان
  • انعقاد تفاهم نامه میان بانک توسعه تعاون و موسسه آرمان مهر رضوی
  • انعقاد تفاهم نامه بین اداره کل انتقال خون و جمعیت هلال احمر مازندران
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه‌های ایران و افغانستان
  • افزایش همکاری‌های علمی ایران و افغانستان
  • سازمان کتابخانه های آستان قدس رضوی و کتابخانه دانشگاه توکیو تفاهم نامه همکاری امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان کتابخانه‌های رضوی و مرکز مطالعات آسیایی دانشگاه توکیو
  • امضای تفاهم نامه همکاری کتابخانه‌های رضوی و مطالعات آسیایی دانشگاه توکیو
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کتابخانه‌های رضوی و کتابخانه دانشگاه توکیو
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین شهرداری و دانشگاه‌های رفسنجان