Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی صالحی، رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش و پژوهش عالی قرآن در نظام سلامت در گفت‌وگو با ایکنا، با بیان اینکه این کمیسیون سه نوع فعالیت کوتاه مدت، میان مدت و سوم بلند مدت را در نظر دارد، گفت: در مرحله کوتاه مدت در حال فراهم کردن ابزار‌های روشمند برای مطالعات میان رشته‌ای قرآن و سلامت هستیم و از جمله این ابزار‌ها فراهم کردن بانک جامع و سامانه مدیریت این پژوهش‌ها، همچنین فراهم کردن بستری تحت شبکه آنلاین برای گفت‌وگوی صاحب نظران و پژوهشگران این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: کمیسیون در تلاش است؛ با یک نگاه علمی بستر‌هایی را برای دغدغه‌مندان این حوزه فراهم کرد تا بتوان با یک رویکرد مسأله محور خروجی قابل توجهی را داشته باشیم. مجموعه ابزار‌های مذکور با همین نگاه در سامانه جامع اطلاعات پژوهش‌های قرآن و عترت گردآوری و به صورت مقدماتی راه‌اندازی شده است.
صالحی با بیان اینکه برنامه میان مدت کمیسیون برای ۴ تا ۵ سال آتی نیز پیش‌بینی شده است، گفت: ترسیم راه مطالعات میان رشته‌ای قرآن و سلامت با متدولوژی مطمئن علمی از جمله این برنامه‌ها است.
وی ادامه داد: برنامه‌های بلند مدت ما شامل پژوهش‌های میان رشته‌ای قرآن و سلامت است تا با فعالیت‌های علمی و پژوهشی دقیق و با فرضیات علمی مشخص بتوانند با نگاهی کل نگر و توحیدی چراغ روشنی به حوزه سلامت تابانده، راهبرد‌های مناسبی را طراحی و خروجی‌های مفیدی را از آن دریافت کند.
رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش و پژوهش‌های عالی در نظام سلامت عنوان کرد: نگاه ما این است که اگر نتایجی وجود داشته باشد، باید در بوته نقد قرار گرفته و ابزار‌ها و روش‌های پژوهشی کارآمد به روز برای آن به کار گرفته شود تا منجر به دستاورد‌های متناسب با نیاز‌های شود.
وی بیان کرد: در این حوزه‌ها ما نیازمند تبیین مبانی و مقدمات مطالعات میان رشته‌ای قرآن و سلامت بوده چرا که این موضوع تازه بوده و بیش از یک دهه از طرح موضوع آن نمی‌گذرد بر همین اساس ما کارگاه‌هایی را طراحی کرده و از اساتید صاحب نامی در حوزه‌های بین رشته برای تدریس در این کارگاه‌ها بهره می‌بریم.   صالحی ادامه داد: کارگاه نخست مطالعات میان رشته‌ای قرآن و سلامت هفته گذشته آغاز شد و ۲۱ شهریورماه نیز کارگاهی دیگر با عنوان توجه به تاریخ طب در نظریه پردازی موسوم به طب اسلامی با حضور سید صادق سجادی عضو دایرةالمعارف اسلامی برگزار می‌شود.
وی افزود: این نشست‌ها برای پژوهشگران مطالعات میان رشته‌ای قرآن و سلامت و علاقمندان به این حوزه اختصاص داشته و قرار است از اول مهرماه به صورت هفتگی برگزار شوند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن و سلامت پژوهش قرآن مهدی صالحی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۶۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. از میان ۴۵ کرسی باقی مانده که در این مرحله تعیین تکلیف خواهند شد، ۱۶ صندلی از آن حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است و ۲۹ کرسی باقیمانده برای ۲۰ حوزه دیگر خواهد بود.

احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سید نظام الدین موسوی، فاطمه قاسم‌پور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجرلو و غلامحسین رضوانی، ۳۲ کاندیدایی هستند که برای نشستن بر ۱۶ صندلی باقیمانده تهران در پارلمان وارد گود رقابت خواهند شد.

در همین راستا، احزاب مختلف سیاسی کاندیداهای مورد حمایت خود در تهران را اعلام کردند. روز گذشته جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا) و اُمنا لیست انتخابی خود را اعلام کرده بودند.

امروز یعنی در دومین روز تبلغیات داوطلبان مجلس، شورای وحدت نیز از لیست مورد حمایت خود در تهران رونمایی کرد.

۲ کاندیدای مشترک میان ۳ لیست انتخاباتی/ ۱۱ داوطلب مشترک میان اُمنا و شورای وحدت

بررسی فهرست های منتشر شده از سوی این سه لیست انتخاباتی شانا، اُمنا و شورای وحدت نشان می دهد که محمد سراج و حسین صمصامی دو کاندیدایی هستند که در مورد آنها اشتراک نظر دارند.

از سوی دیگر ۱۱ داوطلب میان اُمنا و شورای وحدت مشترک هستند که اسمای آنها به این شرح است: احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالقاسم جراره، زینب قیصری، ریحانه اخلاقی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی،سید مرتضی محمودی، سید نظام الدین موسوی و عطا بهرامی.

همچنین، شورای وحدت و شانا در خصوص ۳ نامزد انتخاباتی با یکدیگر اشتراک نظر دارند که عبارتند از ؛ زهره سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی و علی اصغر پورمحمدی.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902303

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم شمال غرب در مراغه
  • برپایی کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم در مراغه
  • ۴۰۳ مدرک تخصصی حفظ قرآن در یزد صادر شده است
  • میزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابل
  • شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا
  • شرایط سخت رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ تعهد محضری و ضمانت می گیریم
  • برپایی نوزدهمین دوره آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم