Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، به نقل از پاون، «رضا اردکانیان»، وزیر نیرو، در حاشیه مراسم افتتاح نیروگاه برق‌آبی سد سد آیت الله بهجت (شهر بیجار) استان گیلان با تاکید بر اینکه این وزارتخانه 355 پروژه را برای این استان در دست اجرا دارد، عنوان کرد: از این تعداد 209 پروژه در بخش آب و فاضلاب، 26 پروژه در بخش تامین آب (سد و شبکه) و 20 پروژه نیز در بخش برق و انرژی است که برای اجرای پروژه‌های یاد شده بالغ بر 6 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و یا در حال هزینه شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نیرو با اشاره به اینکه در سفر امروز خود به استان گیلان حدود 10 پروژه صنعت آب و برق در مناطق مختلف استان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، ادامه داد: از این تعداد نیز 6 پروژه مربوط به بخش برق و مابقی مربوط به حوزه آب است که از جمله این طرح‌ها نیروگاه‌ برق‌آبی 6.3 مگاواتی سد آیت‌الله بهجت در شهر بیجار است که حدود 23 گیگاوات ساعت انرژی تولید خواهد کرد.

اردکانیان با بیان اینکه این نیروگاه توسط سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه‌اندازی شده و نقش موثری در تقویت پایداری شبکه برق این منطقه خواهد داشت، تصریح کرد: همچنین به طور همزمان در همین محل عملیات اجرایی خط انتقال آب از خروجی سد به تصفیه‌خانه آب گیلان آغاز شده است که برای این طرح دو خط لوله پیش‌ساخته بتنی به طول 6.5 کیلومتر پیش‌بینی شده است و نقش مهمی در کاهش آلودگی‌های احتمالی آب شرب در مسیر خواهد داشت.

وی افزود: اعتباری که امسال برای این طرح پیش‌بینی شده حدود 20 میلیارد تومان است و حدود 30 میلیارد تومان دیگر نیز برای تکمیل این پروژه نیاز خواهیم داشت که امیدواریم هر چه زودتر با تخصیص منابع لازم بتوانیم در مراسم آغاز به بهره‌برداری این طرح مهم شرکت کنیم.

اردکانیان در پاسخ به این سوال که این وزارتخانه چه برنامه‌ای برای مهار آب‌های شیرین حاصل از بارندگی و ممانعت از ورود آن‌‌ها به دریا خواهد داشت، گفت: وزارت نیرو برای این بخش طر‌ح‌های متعددی همچون احداث آب‌بندان، سدهای لاستیکی و سدهای مخزنی را در دستور کار قرار داده است.

وزیر نیرو تصریح کرد: مطالعات این طرح‎‌ها انجام شده، دارای توجیه اقتصادی هستند و ملاحضات زیست محیطی این طرح‌ها نیز رعایت شده است و با ظرفیت مناسبی که در بخش مهندسی کشور وجود دارد درصددیم تا با رفع مشکلات منابع مالی بتوانیم چه سریعتر بخش سرشاری از آب‌های شیرین را در جهت رفاه و آسایش مردم مهار کنیم.

اردکانیان با تاکید بر اینکه هم اکنون بیش از یکصد سد در کشور در دست اجراست، بیان کرد: با توجه به کاهش منابع مالی و اعتبارات که اثر کاهنده‌ای بر روی تعداد قابل ملاحظه‌ای از این پروژه‌ها داشته است، درصددیم تا راه‌های دیگری از جمله فاینانس داخلی را برای سرعت دادن به این طرح‌ها در دستور کار قرار بدهیم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۸۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد

حسین اصغری گفت: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است.

به گفته او، انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تامین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

اصغری ادامه داد: در پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه گوجه‌فرنگی در استان‌های نیمه شمالی کشور، تلاش می‌کنیم بخشی از تولید به فصل پاییز منتقل شود.

او  افزود: توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، از این رو برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که هم اکنون هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس داریم.

او افزود: علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت را کنترل کنیم.

اصغری ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هرچند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم داریم.

او توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر اعلام کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • بهره برداری از سدهای کمندان و تاج امیر در سال جاری
  • همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور