Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@16:53:32 GMT

فلر سپری اتشین مقابل موشک‌های دشمن+فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۳۸۴۷۰

فلر سپری اتشین مقابل موشک‌های دشمن+فیلم و عکس

به گزارش پارسینه، هواپیماها و بالگردها باید برای حفاظت از خود سیستمی داشته باشند که در مقابل موشک ها آنها را بیمه کند به این کار برای این است که همیشه و در همه شرایط امکان پشتیبانی هوایی وجود ندارد و در شرایطی هواپیمای جنگنده یا ترابری و بالگرد به راحتی با یک موشک حرارتی ساقط نشود.

فلر سپری آتشی در مقابل موشک های حرارتی

کارکرد فلرها این گونه است که وقتی پدافند هوایی یا حتی در داگ فایت یا نبرد تن به تن هوایی، هواپیما (اعم از نظامی و ترابری) شناسایی شد، خدمه پدافند یا خلبان هواپیمای مهاجم، موشک‌ حرارتی به سوی هواپیما شلیک می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موشک‌ها در واقع با قفل اولیه روی هدف، حرارت خارج شده از خروجی موتور هواپیما را دنبال کرده و ادامه مسیر می‌دهند.

موشک‌های حرارتی توسط دوربین‌های فروسرخی که قابلیت سنجش حرارت توسط سنسورهای حرارت‌سنج‌ را دارا هستند، حرارت خروجی موتور هواپیما را رهگیری کرده و با طی مسیر، به هواپیما یا بالگرد اصابت می‌کنند. این روشی بسیار ساده برای هدف قرار دادن پرنده‌های نظامی است و بارها در کشورهای مختلف به خصوص در اوکراین و سوریه، توسط گروه‌های تروریستی، این کار عملی شده است که البته در برخی نمونه‌ها، خلبانان در مورد موشک‌های دوش پرتاب حرارتی توانسته‌اند از اصابت موشک، فرار کنند.

باریکه های آلمینیومی که جان هواپیما را نجات می دهند

اما در نبرد هوایی تنها فلر چاره ساز نیست و ممکن است موشک از نوع حرارتی نباشد و از نوع راداری باشد و در این شرایط باید از چف استفاده شود رشته های آلمینیومی که می تواند.

چَف یا همان باریکه، پوشاله‌هایی هستند که خلبان با رهاسازی آن، موجب ایجاد سطح مقطع راداری کاذب کرده و با این کار امواج تابانده شده از سوی موشک، توسط چف جذب و بازتابش داده می‌شود تا موشک، از هدف اصلی خود یعنی هواپیمای نظامی غافل شود.

چف‌ها، تارهایی از جنس آلومینیوم هستند که معمولا از همان محفظه‌های فلر به بیرون پرتاب می‌شوند، البته ناگفته نماند که در حال حاضر، بسیاری از جنگنده‌ها، دیگر متکی به سیستم دستی پرتاب چف و فلر نسیتند بلکه به صورت هوشمند و خودکار هم، اقدام به پرتاب می‌کنند.

خوشبختانه در ایران تمام جنگنده های ایرانی دارای این دو محافظ هوایی هستند و در ایران مشکلی از این بابت وجود ندارد و در عین ناباوری باید گفت ایران جزو محدود کشورهایی است که می تواند تسلیحات نظامی خود را اگرچه فرسوده به نظر می رسند اما با علم روز بروز کند.

 

موشک‌های حرارتی توسط دوربین‌های مخصوصی که قابلیت سنجش و تعقیب حرارت توسط سنسورهای حرارت‌سنج‌ را دارد، در نتیجه حرارت خروجی موتور هواپیما را شناسایی کرده و با طی مسیر، هواپیما یا بالگرد را منهدم می‌کنند. کارکرد فلرها به این صورت است که به محض شلیک موشک و اطلاع خلبان از شلیک آن و اعلام هشدار موشکی توسط رادارهای هواپیما، خلبان اقدام به پرتاب فلر می‌کند.http://www.militarynews.ir/2015/09/07/%DA%86%D9%8E%D9%81-and-%D9%81%D9%90%D9%84%D8%B1-and-what-care-for-the-fighter/ موشک‌های حرارتی توسط دوربین‌های مخصوصی که قابلیت سنجش و تعقیب حرارت توسط سنسورهای حرارت‌سنج‌ را دارد، در نتیجه حرارت خروجی موتور هواپیما را شناسایی کرده و با طی مسیر، هواپیما یا بالگرد را منهدم می‌کنند. کارکرد فلرها به این صورت است که به محض شلیک موشک و اطلاع خلبان از شلیک آن و اعلام هشدار موشکی توسط رادارهای هواپیما، خلبان اقدام به پرتاب فلر می‌کند.http://www.militarynews.ir/2015/09/07/%DA%86%D9%8E%D9%81-and-%D9%81%D9%90%D9%84%D8%B1-and-what-care-for-the-fighter/

منبع: پارسینه

کلیدواژه: فلر جنگنده بالگرد هواپیما سامانه دفاعی نظامی جنگ سلاح اسلحه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در راستای مقابله با بیماری نیوکاسل، طرح واکسیناسیون طیور در زنجان اجرا شد.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای برنامه ملی کنترل بیماری نیوکاسل و بر اساس وظایف قانونی سازمان دامپزشکی کشور در مبارزه با بیماری‌های دام و طیور و جلوگیری از سرایت و انتشار آنها، مرحله دهم واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی با استفاده از واکسن مقاوم به حرارت علیه بیماری نیوکاسل در سطح استان اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه نیوکاسل یک بیماری ویروسی است، گفت: در زمان وقوع به دلیل سرعت بالای انتشار بیماری در جمعیت طیور صنعتی و بومی معمولاً نمی‌توان درمان خاصی انجام داد.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی زنجان گفت: طی دو ماه گذشته بیش از ۳۵۷ هزار و ۷۰۰ قطعه طیور بومی در روستاهای شهرستان‌های تابعه استان با واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت به صورت آشامیدنی مورد واکسیناسیون رایگان قرار گرفتند.

حاج‌کاظمی گفت: نیوکاسل یکی از بیماری‌های مهم و قابل توجه در گله مرغ و خروس یا ماکیان است که در صورت بروز، سبب خسارات سنگین به پرورش‌دهندگان طیور صنعتی (مرغداری‌ها) و روستاییان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون رایگان جمعیت طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل علاوه بر بالا بردن سطح ایمنی در طیور بومی، مانع از سرایت بیماری به مجموعه‌های پرورش صنعتی طیور می‌شود.

کد خبر 748669

دیگر خبرها

  • مردی با آرزوهای دوربُرد که برایمان عزت و اقتدار آفرید +عکس
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • دوئل جنگنده‌ها؛ افعی آمریکایی بهتر است یا مهاجم روسی؟
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • پرتاب ۳۰ موشک به پایگاه میرون ارتش رژیم صهیونیستی
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • شهید شیرودی خلبان تیزپرواز آسمان ایران
  • علی‌اکبر قربان شیرودی را می‌شناسید؟
  • دشمن دست به خطایی بزند نمونه دیگری از موشک‌ها و پهپادها به سمتشان شلیک خواهد شد