Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ نتایج جدیدترین بررسی‌ها از عملکرد مشاوران فعال در بازار دارایی فکری فرابورس حاکی از آن است کارگزاری‌های «آینده‌نگر خوارزمی» و «سهم آشنا» به ترتیب بالاترین سهم را از ارائه اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری به فهرست عرضه و نیز عرضه آنها در بازار دارایی فکری به خود اختصاص داده‌اند و از این نظر در جایگاه اول و دوم فعال‌ترین مشاوران این بازار قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تاکنون تعداد ۲۹۴ اختراع، طرح صنعتی و علامت تجاری در فهرست عرضه‌های بازار دارایی فکری قرار گرفته و ارزش معاملات این بازار نیز به ۵۷ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال رسیده است. در این میان کارگزاری‌ آینده‌نگر خوارزمی با ارائه ۱۲۶ اختراع، یک طرح صنعتی و یک علامت تجاری و موفقیت در انجام ۶ معامله در این بازار به ارزش ۳۹ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال، عنوان موفق‌ترین مشاور فعال در بازار دارایی فکری را به خود اختصاص داده و در جایگاه نخست ایستاده است.

کارگزاری سهم آشنا نیز از خردادماه سال ۱۳۹۳ که بازار دارایی فکری فرابورس راه‌اندازی شده توانسته است ثبت ۹۳ اختراع و ۹ طرح صنعتی را در فهرست عرضه‌های این بازار رقم بزند، ضمن آنکه معامله ۲ اختراع و یک طرح صنعتی را نیز به ارزش ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با موفقیت به انجام برساند.

در این میان کارگزاری‌ پارسیان، تامین سرمایه لوتوس پارسیان و کارگزاری تامین سرمایه نوین نیز در جایگاه سوم تا پنجم برترین مشاوران فعال در زمینه عرضه‌های بازار دارایی فکری قرار دارند؛ چراکه کارگزاری پارسیان ثبت ۲۷ اختراع و یک علامت تجاری، تامین سرمایه پارسیان ثبت ۸ اختراع و کارگزاری تامین سرمایه نوین ثبت ۶ اختراع را در فهرست عرضه‌های این بازار موجب شده‌اند.

همچنین مشاور سرمایه‌گذاری معیار و کارگزاری بانک ملت هرکدام با ۴ اختراع، کارگزاری حافظ، تامین سرمایه تمدن و کارگزاری بانک کشاورزی نیز با ۲ اختراع در پله‌های ششم تا دهم مشاوران فعال در فهرست عرضه بازار دارایی فکری ایستادند.

لازم به ذکر است، فرابورس در یازدهم خرداد سال ۱۳۹۳ با راه‌اندازی بازار دارایی فکری، اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری را به یک مسیر مشخص هدایت کرد تا از این رهگذر صاحبان ایده و نوآوری، مخترعان و مبتکران بتوانند در فضایی شفاف و رقابتی، دارایی فکری خود را با قیمت مناسب در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهند و از این طریق تامین مالی شوند. از آن زمان تاکنون نیز ۶ اختراع، دو طرح صنعتی و یک علامت تجاری در این بازار به فروش قطعی رسیده یا مجوز بهره‌بردای از آن برای مدت معین صادر شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مشاوران بازار دارایی فکری فرابورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳

امتداد - وزارت امور اقتصادی و دارائی در نظر دارد به استناد جزء (ت) تبصره (1) ماده واحده قانون بودجه سال 1403 کل کشور (بخش اول)، و مطابق با مفاد جدول شماره‌ی (4) قانون مذکور، اولین مرحله حراج اوراق مرابحه عام در سال 1403 را در روز سه‎شنبه مورخ 11 اردیبهشت‌ماه سال‌جاری برگزار کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در راستای عرضه‌ی «اوراق مالی اسلامی دولتی» توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی (دولت) در تواترهای هفتگی، مرحله اول حراج اوراق مرابحه عام در سال ۱۴۰۳ برای فروش به بانک‌ها، موسسات اعتباری غیربانکی و نهادهای مالی موضوع بند (۲۱) ماده (۱) قانون بازار اوراق بهادار ج.ا.ایران، در روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌گردد. لازم به ذکر است، بانک مرکزی در حراج‌های مزبور خدمات کارگزاری مورد نیاز را به وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی ارائه می‌دهد. نحوه برگزاری حراج و اوراق عرضه‌شده مطابق با جداول ذیل خواهد بود:

   


وزارت امور اقتصادی و دارایی الزامی به پذیرش کلیه پیشنهادات دریافتی یا فروش کلیه اوراق عرضه‌شده در حراج را ندارد. بانک مرکزی سفارشات دریافت شده از بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی را به منظور تصمیم‌گیری به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال می‌نماید تا نسبت به تعیین و اعلام سفارش‌های برنده اقدام نماید. کارگزاری این بانک ضمن تامین‌زیرساخت معاملات، تعهدی نسبت به حجم و قیمت اوراق مالی اسلامی دولتی عرضه و فروخته شده نداشته و اوراق مزبور را در بازار اولیه به منظور تامین مالی دولت خریداری نخواهد کرد.  

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • بورس در سکوت
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها