Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ در ابتدای این برنامه سیدمحمدجواد شوشتری، مدیرعامل مؤسسه خیریه متوسلین به امام رضا(ع) درباره روند راه‌اندازی این کتابخانه تخصصی و رایزنی‌های صورت گرفته با سازمان‌های مربوط برای تهیه و جمع آوری کتب تخصصی در حوزه آسیب‌های اجتماعی و تعامل با دانشگاه‌های مختلف برای گردآوری منابع خارجی سخنانی بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از عدم استقبال داعیه‌داران این حوزه ابراز تاسف کرد و مهجوریت کتاب و مغفول ماندن استفاده از پتانسیل‌های پژوهشی برای برون‌رفت از شرایط موجود را در پیدایش آسیب‌های اجتماعی موثر دانست.

مدیرعامل موسسه خیریه متوسلین به امام رضا(ع) این خیریه را به مثابه کلیدداری دانست  که فضایی را فراهم می‌کند تا خیریه‌ها و موسسات، ظرفیتی برای تعامل و هم‌افزایی در کنار یکدیگر داشته باشند.

در ادامه این برنامه، حسین راغفر، اقتصاددان و پژوهشگر برجسته حوزه عدالت اقتصادی در ابتدا به موضوع تولید آسیب و افزایش سرعت این ایجاد آسیب نسبت به سرعت پاسخگویی آن اشاره کرد و گفت: رویکرد موسسات مردمی برای مقابله با این آسیب و سیاست گذاری‌ها برای پیشگیری از آن می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند که وجود بسترهایی مانند کتابخانه‌های تخصصی این چنینی، قدمی موثر و مهم در این راستا است.

موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران یکی دیگر از شرکت کنندگان در آیین افتتاحیه کتابخانه تخصصی آسیب‌های اجتماعی بود که اظهار کرد: اتفاقی علمی در حوزه آسیب‌های اجتماعی توسط یک موسسه غیردولتی رقم خورده که بسیار اتفاق نیکویی است، معمولاً در موسسات غیردولتی درگیر موضوع اجرا هستیم اما اینکه به این سمت حرکت کنیم تا مجالی پژوهشی برای موضوع آسیب‌های اجتماعی ایجاد کنیم قابل تامل و قدردانی است.

در ادامه، لیلا ارشد، مددکار اجتماعی و موسس مرکز خانه خورشید با تقدیر از راه اندازی کتابخانه تخصصی آسیب‌های اجتماعی و ایجاد فرصتی برای تمامی افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، گفت: فراهم کردن این فضا فرصتی برای به روزرسانی فکری و تقویت خوراک روحی همه ما است که در این حوزه نقش ایفا می‌کنیم تا همیشه در سطح مناسبی از جهت علمی و مطالعاتی قرار داشته باشیم.

وی به کمبود امکانات علمی و آموزشی در این حوزه نیز اشاره و اظهار کرد: آموزش داوطلبینی که می‌توانند در این ngoها حضور داشته باشند نیاز به ابزار و بستری برای این مهم دارد، کتابخانه تخصصی می‌تواند این امکان را برای بالابردن سطح دانش افراد نسبت به هنجارها و آسیب‌های اجتماعی فراهم آورد.

حسین باهر، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه نیز در این برنامه به بیان موانع موجود در راه سازمان‌های مردم نهاد در خصوص بحث آسیب‌های اجتماعی پرداخت و تلاش برای گشایش راه حل برای برون رفت ازین بحران را قابل تقدیر اعلام کرد.

جابه‌جایی اضلاع هرم خانواده و بالارفتن سطح توقعات و نیازها و در مقابل کاهش توان برآورده سازی آن از جمله مواردی بود که توسط این استاد دانشگاه مطرح شد. وی در پایان از آمادگی خود برای هرگونه مشاوره و حضور در محل کتابخانه به خانه مهر رضا(ع) اعلام آمادگی کرد.

در پایان این جلسه، معصومه آباد، عضو هیئت امنای موسسه خیریه متوسلین به امام رضا(ع) ضمن یادآوری پشتوانه مذهبی و آیینی برای مددگرفتن و عبور از شرایط فعلی آسیب‌های اجتماعی، ایجاد بسترهای مطالعاتی برای کمک به این فرآیند را موثر دانست.

لازم به ذکر است کتابخانه تخصصی آسیب‌های اجتماعی با تعداد سه هزار و 500 جلد کتاب مطالعات پایه و عناوین فارسی مرتبط با حوزه آسیب در خانه مهر رضا(ع) واقع در خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان توانیر، نبش خیابان نیلو ، پلاک یک قرار دارد.

خانه مهررضا(ع) وابسته به موسسه خیریه متوسلین به امام رضا(ع) علاوه بر کتابخانه تخصصی، برگزاری جلسات ماهانه شب شعرعلوی، صادقانه‌ها، برگزاری جلسات نقد فیلم مستند، نمایشنامه خوانی، جلسات امضای کتاب و برگزاری بازارچه های خیریه با عناوین مختلف را نیز در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۲۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور از رصد عملکرد دستگاه‌های مسؤول در حوزه آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

وی با اشاره به طرح جامع آسیب‌های اجتماعی و تدوین برنامه جامع درباره آن گفت: وظایف و ظرفیت‌های دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی احصا و دفترچه‌ای در این باره تدوین شده است.

وی اضافه کرد: رئیس جمهور سازمان امور اجتماعی را مکلف کرده است عملکرد همه دستگاه‌های مربوط در حوزه آسیب‌های اجتماعی را روزانه به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی کنید. در حقیقت نوعی شتاب بخشی دستگاه‌ها در اجرای وظایف خود در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

عباسی درباره آمارهای آسیب‌های اجتماعی در کشور، گفت: خوشبختانه مساله مربوط به حوزه طلاق در دو سال اخیر دولت سیزدهم کاهش داشته است. همچنین در حوزه اعتیاد در جامعه ایران نیز روند آن متوقف شده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در خاتمه با اشاره به کاهش سکونتگاه‌های غیررسمی به دلیل توجه دولت به نقاط حاشیه‌ای در کشور، در عین حال تاکید کرد که علیرغم همه کاهش‌ها باید به این موضوعات همچنان توجه صورت گیرد.

کد خبر 6098046

دیگر خبرها

  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان