Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، آیت‌الله علی کریمی جهرمی استاد حوزه علمیه قم در مراسم عمامه‌گذاری تعدادی از طلاب علوم دینی که به مناسبت میلاد امام هادی(ع) در مؤسسه امام هادی(ع) برگزار شد، با اشاره به خدمات علمی مؤسسه امام هادی(ع) اظهار داشت: این مؤسسه با وجود سادگی، منشأ آثار و برکات بسیار گسترده‌ای و مبارکی در عرصه‌ علمی و دینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به آیه 24 سوره سجده بیان کرد: دراین آیه خداوند از میان طبقات فاضل جامعه عده‌‌ای را به عنوان ائمه و بزرگان جامعه قرار می‌دهد که به فرمان الهی جامعه را هدایت می‌کنند.
وی با بیان این‌که شرح صدر، صبر، توان در برابر حوادث و یقین به آیات الهی رمز رسیدن ائمه به مقام امامت است، گفت: دعوت به سوی معارف والای الهی و هدایتگری از صفات هادیان و ائمه الهی شمرده شده است.
وی با اشاره به میلاد امام هادی(ع) به تبیین آثار ایشان پرداخت و اظهار داشت: از امام دهم آثاری برجای مانده است که فرهنگ درخشان اسلام ناب به خصوص تشیع، آن را به خوبی برای مردم تبیین می‌کند.
آیت‌الله کریمی جهرمی ادامه داد: یکی از آثار گران‌بهای امام هادی(ع) زیارت جامعه کبیره است که به واقع جامع خیر دنیا و آخرت، همه رموز، فضائل و کرامات اخلاقی بوده و امامت را برای بشر به بهترین شیوه ممکن معرفی می‌کند.
وی با بیان این‌که هیچ منبعی به اندازه زیارت جامعه امامت را به خوبی مطرح نمی‌کند، تأکید کرد: این زیارت بایستی با تأمل خوانده شود تا بتوان معارف ناب آن را استخراج کرد.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: برای اهل علم ضروری است که این زیارت را دنبال کنند، چراکه برای امام شناسی یک منبع کامل به شمار می‌رود و انسان را از دیگر منابع بی‌نیاز می‌کند.
وی با اشاره به تأثیر پیشرفت روحانیت در پیشرفت جامعه تأکید کرد: روحانیت باید تمام تلاش و کوشش خود را وقف رشد جامعه کند که البته رشد جامعه متفرع بر رشد خود روحانیت می‌باشد.
آیت‌الله کریمی جهرمی با بیان این‌که یکی دیگر از آثار گرانقدر حضرت امام هادی(ع) زیارت غدیریه است، گفت: روحانیت و طلاب جوان و پرتوان بایستی در روز غدیر این زیارت ارزشمند را مطالعه کنند تا از راه قرآن علی شناس شوند، چراکه امام هادی(ع) شمه‌ای از آیاتی که راجع به حضرت امیرالمؤمنین(ع) است را در این زیارت آورده‌اند.
وی در پایان افزود: زیارت حضرت سید‌الشهداء (ع) دیگر اثر امام یازدهم است و اگرچه کوتاه می‌باشد، اما حاوی مطاب عالیه، پرمعنا و نکات بسیار جالبی است که در دیگر زیارت یافت نمی‌شود.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)

فرازی از زیارت عاشورا گویای آن است که باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در فرازی از زیارت عاشورا می‌خوانیم «فَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً أَسَّسَتْ أَسَاسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَیْكُمْ أَهْلَ الْبَیْتِ؛وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَ أَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتِی رَتَّبَكُمُ اللّٰهُ فِیها، وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً قَتَلَتْكُمْ وَ لَعَنَ اللّٰهُ الْمُمَهِّدِینَ لَهُمْ بِالتَّمْكِینِ مِنْ قِتالِكُمْ»؛ یعنی خدا لعنت کند امّتی که بنای ستم و بی‌داد بر شما اهل‌بیت را بنیان کردند و خدا لعنت کند قومی که شما را از مقامتان دور کرد و از مرتبه‌هایتان برکنار نمود، مرتبه‌هایی که خدا شما را در آن‌ها جای داد و خدا لعنت کند امّتی که شما را کشتند و خدا لعنت کند آنان را که امکانات و توان جنگ با شما را برای ایشان تدارک دیدند،

در این بخش از زیارت عاشورا 4 مرتبه به چهار گروه لعن فرستاده می‌شود:
1. آنها که اساس ظلم و جور را علیه اهل بیت علیهم‌السلام بنا کردند و آن را عادی‌سازی کردند  2. آنها که اهل بیت را از جایگاهشان منع کردند و مقامی که خداوند به ایشان عطا کرده بود زائل کردند   3. آنها که  دست به قتل ائمه زدند   4. آنها که عامل و زمینه‌ساز قتل عترت شدند.

توطئه معاویه و خط نفاق در بسترسازی واقعه عاشورا عیان بود

این فراز از زیارت عاشورا گویای آن است که واقعه غمبار کربلا دارای پیشینه‌ای عمیق است. فارغ از اینکه به صورت مصداقی به تاریخ قبل از رویداد عاشورا بپردازیم، همین گزاره‌ها در زیارت عاشورا کافی است انسان را با حقیقت ماجرا آشنا کند؛ یعنی باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. این دو گزاره اول، اساس ماجرای شهادت رساندن امام حسین علیه‌السلام را نشان می‌دهد.

خلاصه وضعیت امت اسلام از رحلت نبوی تا قیام حسینی

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • فرزندان با استعداد خود را به حوزه های علمیه بفرستید
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • تعیین‌کننده بودن رسانه در دنیای امروز انکارناپذیر است
  • حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع می‌شوند
  • امنیت شغلی یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه کارگری است
  • لزوم حمایت از جامعه کارگری برای تحقق شعار سال
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)