Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از افزایش ۱۶ برابری اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر استان سمنان در دوران مدیریت خود خبر داد و گفت: در مدت مدیریت خود هیچ‌گاه اجازه ورود افراد غیرمتخصص را به حوزه فرهنگ و هنر استان سمنان ندادم. ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۸ استانها سمنان نظرات

به گزارش تسنیم از سمنان، محمدرضا سوقندی ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیران کل پیشین و جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان در سالن تئاتر شهر سمنان اظهار داشت: در بدو ورود به استان سمنان سهم اعتبارات فرهنگ و هنر استان از کل بودجه این اداره کل تنها سه درصد بود که این میزان در این سال‌ها 16 برابر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 97 درصد اعتبارات این اداره کل در گذشته صرف حقوق و مزایا و نگهداری زیرساخت‌ها می‌شد تصریح کرد: اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر از 270 میلیون ریال در سال 90 امروز به 5 میلیارد ریال رسیده ضمن اینکه فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در بسیاری از شاخص‌ها حائز رتبه‌های برتر کشور است.

مدیرکل پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه هنوز هم معتقدم اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر در قیاس با اعتبارات هزینه‌ای بسیار اندک است افزود: اعتبارات هزینه‌ای فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این سال‌ها با رشدی بیش از 15 درصدی امسال به بیش از 5 میلیارد تومان افزایش یافته است.

مدیرکل پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان ارتقا و اصلاح فرهنگ عمومی را از اصلی‌ترین برنامه‌های خود در این استان برشمرد و گفت: همانگونه که رهبری معظم انقلاب نیز فرمودند ارتقا و اصلاح فرهنگ عمومی از مهمترین وظایف فرهنگ و ارشاد اسلامی است و اگر تنها در این بخش موفق عمل کند؛ گام بزرگی برداشته است.

سوقندی فرهنگ سازمانی و تحول اداری را دیگر هدف‌گذاری این اداره کل در چند سال اخیر دانست و تصریح کرد: در این مدت هم به اصلاح ساختارها مبادرت شده است و هم همزمان به سازمان‌دهی فرهنگی توجه ویژه شد.

وی منابع انسانی را مهمترین سرمایه کشور دانست و خاطرنشان کرد: در فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان همه تلاش ما بر این بود که کادرسازی کنیم.

وی ادامه داد: در این مدت با تلاش همکاران توانستیم بیش از 10 هزار مترمربع بر فضاهای فرهنگی و هنری استان بیفزاییم. ضمن اینکه بالغ بر 11 میلیارد تومان، بودجه به این بخش تخصیص یافت.

مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از گسترش مراکز فرهنگی و هنری استان در دوران مدیریت خود خبر داد و افزود: در این سال‌ها با کمک بخش خصوصی مراکز فرهنگی و هنری استان تا حد قابل توجهی گسترش داده و شاهد بهره‌گیری از توان بخش خصوصی واقعی در این حوزه بودیم.

سوقندی از وجود 329 رسانه برخط در این استان خبر داد و گفت: ساماندهی رسانه‌های استان در دو بخش مکتوب و فضای مجازی از اقدامات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در سال‌های اخیر بوده است.

وی از فعالیت 580 پایگاه اوقات فراغت استان سمنان در تابستان امسال خبر داد و گفت: این پایگاه‌ها بیش از سه هزار و 500 عنوان برنامه در حال اجرا دارند و این در حالی است که برنامه‌های متنوع بیش از 250 کانون فعال مساجد استان در این آمار لحاظ نشده است.

مدیرکل پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از ایجاد امنیت فرهنگی به جای فضای امنیتی به عنوان یکی از برنامه‌های محوری خود در این مدت نام برد و گفت: هیچ‌گاه اجازه ورود افراد غیرمتخصص به حوزه فرهنگ و هنر را ندادم.

انتهای پیام/ش

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۵۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  علیرضا نوروزی گفت: ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال استان در سال‌جاری با حضور نویسندگان و مولفان بومی برگزار می‌شود.

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی  آذربایجان‌غربی با اشاره به شرایط جشنواره، ادامه داد: آثار ارسالی باید برای اولین بار در محدوده زمانی ۰۱/‏۰۱/‏۱۴۰۱ تا ۲۹/‏۱۲/‏۱۴۰۲ منتشر شده باشند و ملاک انتشار تاریخ درج شده در شناسنامه کتاب است.

وی افزود: همچنین آثار ارسالی باید دارای برگه اعلام وصول باشد و کتاب‌هایی که توسط ناشران استان به چاپ رسیده‌اند و کتاب‌های که توسط نویسندگان و مولفین بومی و غیربومی در استان آذربایجان‌غربی تالیف و توسط ناشران کشور منتشر شده است، مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

نوروزی ادامه داد: از هر عنوان کتاب باید ۲ نسخه به دبیرخانه جشنواره کتاب سال استان ارسال شود و کتاب‌های ارسالی باید در یکی از گروه‌های تالیف، ترجمه و تصحیح قرار گیرند.

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی با بیان اینکه هیچ محدودیتی در زبان کتاب برای ارزیابی قرار نخواهد گرفت، اظهار کرد: کتاب‌های کمک درسی و نسخه عکسبرداری شده مورد ارزیابی قرار نخواهد گرفت.

وی افزود: علاقه‌مندان تا ۳۱ ام مردادماه سال‌جاری فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی ارومیه، خیابان ارشاد، روبه‌روی بیمارستان امام خمینی (ره)، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی ارسال کنند.

مسابقه کتاب سال استان آذربایجان‌غربی با همکاری خانه کتاب ایران و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی در ارومیه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • سفر مدیر کل دفتر موسیقی به بوشهر و شیراز
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود
  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود