Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه مازندران، حجت‌الاسلام مسعود قربانی، معاون فرهنگی تبلیغی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران امروز پنجم شهریورماه در مراسم تقدیر از دست اندرکاران طرح نشاط معنوی در ساری با اشاره به اینکه این طرح از شانزدهم تیرماه در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان آغاز شد، گفت: خوشبختانه استقبال بسیار مناسبی از این طرح فرهنگی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که اجرای این گونه طرح ها بستر مناسبی برای تبدیل امامزادگان و بقاع متبرکه به قطب فرهنگی است، افزود: باید از ظرفیت بالای اماکن متبرکه در جهت رشد فرهنگی و معنوی بهره گرفته شود.

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان این که با اجرای برنامه های فرهنگی در بقاع متبرکه نشاط معنوی به جامعه انتقال پیدا می‌کند، اظهار کرد: اماکن متبرکه ظرفیت های ارزشمندی برای تقویت نشاط معنوی در جامعه محسوب می شوند.

وی با بیان این که در سال های اخیر طرح‌های متعددی را در فصول مختلف سال در اماکن متبرکه استان اجرا می کنیم، تصریح کرد: خوشبختانه میزان رضایت و استقبال خانواده‌ها از برگزاری این گونه طرح ها بسیار بالا است.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف مازندران با بیان این که ارتباط معنوی نسل جوان ما با بقاع متبرکه و امامزادگان می تواند ظرفیتی مناسب برای رشد معنوی در آنها باشد، افزود: این ارتباط عمیق و قلبی سد محکمی در برابر هجمه های فرهنگی دشمنان خواهد بود.

مدرس حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با بیان این که در حال حاضر جامعه ما با رشد فزاینده آسیب های اجتماعی و فرهنگی مواجه است، تصریح کرد: تقویت ارزش دینی و معنوی در جامعه بهترین راه مقابله با این هجمه ها است.

 قربانی از شرکت بیش از 43 هزار نفر در طرح نشاط معنوی مازندران خبر داد وعنوان کرد: این طرح فرهنگی و معنوی در 135 امامزاده استان برگزار شد و مورد استقبال بسیاری قرار گرفت.

وی حضور پررنگ مبلغان دینی در طرح نشاط معنوی اشاره کرد و گفت: حضور مستمر روحانیان جوان در کنار کودکان و نوجوانان اثرگذاری تبلیغی این طرح را دو چندان کرده و تجربه ثابت کرده است در هر طرح و برنامه فرهنگی اگر از توان روحانیت استفاده مناسب شود آثار و برکات معنوی و فرهنگی بسیاری را با خود به همراه خواهد داشت

قربانی در ادامه سخنان خود نسبت به گسترش هجمه های فرهنگی دشمنان در جامعه اسلامی هشدار داد و گفت: برای مقابله با این هجمه های سازمان یافته باید برنامه های فرهنگی و دینی با بهره گیری از توان تبلیغی مبلغان جوان به صورت مستمر در جامعه اجرایی شود.

وی با اشاره به این که طرح نشاط معنوی هفت سال است هر ساله از سوی سازمان اوقاف در بقاع متبرکه کشور برگزار می شود، گفت: این طرح فرصت مغتنمی برای ایجاد فضای معنوی و فرهنگی در جوار امامزادگان جهت غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و نوجوان است.

معاون فرهنگی اوقاف مازندران در پایان با اشاره به این که در طرح نشاط معنوی برنامه های مختلف فرهنگی، عقیدتی، ورزشی و اردوهای درون شهری و برون شهری برگزار شد، افزود: در طول طرح علاوه بر برنامه‌ها و کلاس های فرهنگی مذهبی و عقیدتی اردوهای درون شهری و برون شهری نیز برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: اوقاف مازندران مسعود قربانی نشاط معنوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۵۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران

حسن جهانیان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: به منظور کاهش فوتی‌ها و جلوگیری از مرگ و میر عابرین حاشیه جاده‌های پر تردد استان در سال گذشته شش پل عابر پیاده با بهره گیری از توان بخش خصوصی درمحور‌های مختلف پر حادثه استان احداث گردید.

او افزود: محور‌های ارتباطی مناطق اسبوکلا، انجیل نسام، خزرشهر، پلور، عالیواک، دلاورکلا) از جمله محور‌هایی بوده که پل عابر پیاده در آنها احداث گردید.

جهانیان گفت: مقرر است به زودی نیز با بهره گیری از توان بخش خصوصی تعداد ۸ پل عابر پیاده دیگر در نقاط مختلف پر حادثه استان از جمله منطقه درزی کلا آمل- بابل، منظریه محور هراز، جمشید آباد و قاسم آباد در محور سوادکوه و محور‌های ساری – قائمشهر و کمربندی چالوس احداث گردد.

او افزود: احداث پل‌های عابر پیاده در راستای کاهش فوتی‌های ناشی از تصادفات و اجرای برنامه‌های ایمن سازی عبورومرور عرضی عابرین پیاده ودانش آموزان درنقاط حادثه خیز و به تقاضای مسئولان استانی و شهرستانی استان وشورا‌های اسلامی روستا‌ها صورت می‌گیرد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: در ساخت پل‌های عابر پیاده استان از مشارکت بخش خصوصی نیز استفاده می‌شود که این مشارکت با انعقاد قرارداد‌های بلندمدت به‌صورت قرارداد BOT ساخت، بهره برداری و واگذاری) انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • آیین گل افشانی و جایگزینی کلام‌الله مجید دروازه قرآن
  • محتوای فرهنگی برای کاروان‌های حج استان سمنان تدوین شود
  • سمنان دهه کرامت میزبان خادمان رضوی با اجرای ۱۰۰ عنوان برنامه است
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات