Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-19@04:42:57 GMT

5 بسته جبرانی دولت برای اقشار مختلف

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۴۶۸۷۴

5 بسته جبرانی دولت برای اقشار مختلف

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه از آماده کردن پنج بسته جبرانی از سوی دولت برای اقشار مختلف کشور خبر داد و گفت: جزئیات پرداخت این بسته ها را به زودی اطلاع رسانی می کنیم.

به گزارش صدای ایران از ایرنا، محمدباقر نوبخت عصر دوشنبه در مراسم تودیع و قدردانی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات مرکز آموزش و پژوهش استانداری افزود: از این پنج بسته 2 بسته معیشتی برای همه مردم در نظر گرفته شده است که پرداخت می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او همچنین تصریح کرد: یک بسته معیشتی خاص برای پنج دهک اول جامعه، یک بسته حمایتی برای تولیدکنندگان و یک بسته حمایتی نیز برای پیمانکاران در نظر گرفته ایم.
وی به بازدید خود از پروژه های بخش های مختلف اشاره کرد و گفت: قیمت مصالح ساختمانی از جمله تیرآهن و میلگرد افزایش یافته و از این رو برای پیمانکاران بسته حمایتی در نظر گرفته شده است.
او با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور، گفت: سازمان برنامه و بودجه موظف است برای کاهش مشکلات مردم برنامه داشته باشد و ما برنامه هایی برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم در نظر داریم. 

** اقتصاد مقاومتی راهکار مقاوم کردن اقتصاد کشور
رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه همچنین به شوک وارد شده به اقتصاد کشور در اثر تحریم ها اشاره کرد و افزود: باید اقتصاد کشور را بیشتر مقاوم کنیم تا در اثر این شوک ها و تکانه ها با مشکل برخورد نکنیم.
نوبخت اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب را یکی از راهکارهای تقویت اقتصاد کشور دانست و تاکید کرد که باید این سیاست ها را اجرایی و عملیاتی کنیم.
وی تصریح کرد مشکلات موجود اقتصادی کشور ناشی از تلاش بدخواهان ملت ایران برای متوقف کردن رشد اقتصادی کشور است.
وی افزود: در پنج سال اخیر وضعیت منابع و مصارف کشور متعادل بوده و دولت توانست ثبات نسبی در بازار ایجاد کند و این موضوع مورد توجه صندوق بین المللی پول نیز قرار گرفته بود و کشور به رشد بیش از چهار درصد اقتصادی رسیده بود.
وی اظهار داشت که با تدابیر دولت، برنامه های خروج کشور از رکود به نتیجه رسیده بود و ایران به سوی یک رشد و جهش اقتصادی بزرگ گام بر می داشت.
وی به گزارش صندوق بین المللی پول اشاره کرد و گفت: براساس گزارش این صندوق ایران به ثبات اقتصادی رسیده بود و از متوسط رشد اقتصادی خاورمیانه بالا زده بود و تورم هم در کشور یک رقمی شده بود.
او یادآوری کرد که بدخواهان با تحمیل تحریم ها به ملت ایران، مانع از رشد اقتصادی کشور شدند و نگذاشتند اقتصاد کشور رشد کند.
وی تاکید کرد که تنها راهکار ما برای مصون نگه داشتن اقتصاد کشور، مقاوم کردن آن از طریق اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است. 

** وضعیت اقتصادی ربطی به ناکارآمدی دولت ندارد
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه گفت: برخی به وجود آمدن شرایط اقتصادی کشور را ناکارآمدی و نابلدی دولت می دانند که این طور نیست چرا که افراد با سابقه و با تجربه ای در دولت تدبیر و امید خدمت می کنند. 
نوبخت افزود: دولتمردان در این دولت از سر آزمون و خطا وارد کابینه نشده اند و از تجارب و سوابق بالایی برخوردار هستند. 
در این مراسم از زحمات و تلاش های 'طهمورث الیاسی بختیاری' قدردانی شد و 'حبیب الله وفایی' به عنوان رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه منصوب شد. 
الیاسی بختیاری سوم خرداد سال 94 به عنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه منصوب شده بود. 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: معاون رئیس جمهور سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ رشد اقتصادی کشور‌ها معمولاً بر اثر به اجرا گذاشتن سیاست‌های صحیح و تلاش به دست می‌آید. کشور ما نیز از این قاعده استثنا نیست.

صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود از رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشورمان در سال گذشته میلادی خبر داد. از آمار‌های این سازمان این طور برمی آید که رشد اقتصادی کشور در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر نسبت به دولت قبل رشد کرده است. صندوق بین‌المللی پول متوسط رشد سالانه اقتصادی ایران در ۳ سال دولت سیزدهم را ۳.۸ درصد برآورد کرده است.

رشد اقتصادی کشورمان در سال گذشته میلادی و در دولت سیزدهم در حالی به دست آمده است که طی این سال‌ها با تحریم‌های شدید در حوزه فروش نفت و گاز مواجه بودیم. از سوی دیگر، ایران نسبت به کشور‌های در حال توسعه که به طور متوسط رشد ۴.۱ درصدی در سال گذشته میلادی داشتند، رشد بیشتری را تجربه کرده است.  

رشد اقتصادی کشورمان بیشتر بر اثر بهبود وضعیت صنعت نفت و گاز کشور به دست آمد. این در حالی است که در بخش‌های کشاورزی، خدمات، صنعت و ساختمان شرایط خوبی نداریم. کارشناسان معتقدند باید سیاست‌هایی در راستای سرایت دادن رشد اقتصادی صنایع نفت و گاز کشور به این بخش‌ها در پیش بگیریم.

نظرات آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی و سیاست‌هایی که طی سال‌های اخیر به اجرا گذاشته ایم، می‌خوانید.

نجفی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که قطعاً فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی مزیت محسوب می‌شود، تصریح کرد: طی سال گذشته میلادی دیپلماسی‌ای به اجرا گذاشتیم که توانستیم صادرات فرآورده‌ها را تحقق ببخشیم و مسائل مالی آن‌ها را مدیریت کنیم. به طور کلی، فروش منابع نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی یک موفقیت به حساب می‌آید.

وی ادامه داد: نظر دادن در مورد اینکه ما در چه بده بستان سیاسی و اقتصادی توانستیم نفت و گاز خود را به فروش برسانیم، نیازمند در اختیار داشتن جزئیاتی است که فکر می‌کنم در شرایط فعلی انتشار آن‌ها به مصلحت کشور نیست. اما همین که توانستیم نفت‌هایی را که در نفتکش‌ها روی آب باقی مانده بودند، بفروشیم و کسب درآمد کنیم، گام رو به جلویی است.

وی در خصوص سیاست سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: این سیاست درستی است که در دولت فعلی پیگیری شد. این سیاست از قبل وجود داشت و متأسفانه در یک برهه زمانی شروع به فروش سهام خود در پالایشگاه‌های فراسرزمینی کردیم که اقدام درستی نبود. سهامدار شدن در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به ویژه در کشور‌های مختلف دنیا به صلاح کشور است و باید با مدل جدید پیگیری شده در دولت سیزدهم، سیاست سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به جدیت دنبال شود.

سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در نهایت باعث می‌شود که کشور هدف تبدیل به شریک تجاری ما شود و در عین حال بازاری تضمینی برای نفت خام ایران فراهم کرده است که درآمد ارزی برای ما به همراه خواهد داشت و این امر مثبتی است و برایمان نفع دارد.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت‌های داخلی و دانش بنیانی کشور در صنایع نفت و گاز خاطرنشان کرد: بهره بردن از توانایی‌های داخلی اقدام درستی است و برایمان منفعت دارد. اما یک موضوع مهم را باید مدنظر داشته باشیم. هرگز نباید اجازه دهیم این امر به انحصارگری منجر شود. باید شرایط برای حضور رقابتی تمامی بخش‌ها اعم از خارجی و داخلی در عرصه اقتصادی کشور فراهم باشد.

نجفی تأکید کرد: نیاز است حمایت از تولید داخلی را در کنار رقابت داشته باشیم. در این صورت است که نتایج مطلوبی به دست می‌آید و از انحصارگری جلوگیری می‌کنیم.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: در عین حال که اقدام دولت را در فروش نفت و گاز کشور تحسین می‌کنیم و از این امر خوش حال هستیم، انتظار داریم دولت سیاست‌هایی اتخاذ کند که نتیجه این امر به صورت ملموس در زندگی مردم احساس شود و شاهد بهبود اقتصادی وضعیت مردم باشیم.

دیگر خبرها

  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • «دستیار مردمی سازی» رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور منصوب شد
  • پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران
  • سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • محل هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی از ارکان دولتی مشخص می‌شود
  • مردمی سازی در مالیات سرعت گرفت
  • افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند
  • برنامه های هند برای توسعه تعاونی ها