Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری عصر امروز در چهاردهمین همایش معاونان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد تبریز برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات ما می‌تواند در خدمت به نسل جوان، گره‌گشا باشد.

وی با بیان اینکه رضایت دانشجو از حوزه آموزشی بزرگترین کار فرهنگی است، گفت: کار فرهنگی صرفاً بنر زدن و تبلیغات نیست و همین که مخاطب ما احساس کند به ازای پولی که به دانشگاه می‌دهد خدمات دریافت می‌کند کار فرهنگی مطلوب انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رعایت دقیق استانداردهای امور آموزشی را بهترین کار فرهنگی عنوان و خاطرنشان کرد: نمونه بودن در کاری که برعهده ما است یعنی رعایت استانداردها. برخی دانشجویان که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می‌روند از دقیق بودن نظام آموزشی و استانداردهای آنجا متعجب شده و نمی‌توانند خود را با آن تطبیق دهند.

کلانتری حفظ کرامت دانشجو در دانشگاه را مهم برشمرد و افزود: اگر همه ارکان فرهنگی دانشگاه خوب عمل کنند ولی کارشناس آموزشی که با دانشجو سر و کار دارد رفتار بدی داشته باشد، تمام فعالیت‌های مثبت زیر سؤال می‌رود.

وی با بیان اینکه طبق قانون در وقت نماز نباید هیچ‌گونه کلاس آموزشی در دانشگاه دایر باشد، گفت: رعایت حرمت نماز و شعائر اسلامی خودش یک کار فرهنگی است. احترام مسئولان در رفتار و سلوک خود به نماز و شرکت در صفوف نماز جماعت، بزرگترین کار فرهنگی و تبلیغ برای احترام به نماز است. نیازی نیست حتماً تبلیغ زبانی باشد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رصد دائمی وضعیت استادان اعم از تمام‌وقت و نیمه‌وقت را مسئله مهم دیگری دانست و اظهار کرد: دانشجویان امانتی نزد استادان هستند و باید دائماً نظارت کنیم دانشجویان را دست چه کسانی می‌سپاریم. وظیفه نظارت صد در صدی بر عملکرد استادان بر عهده معاونان آموزشی واحدهای دانشگاه است.

کلانتری با انتقاد از بروکراسی زیاد در دانشگاه آزاد گفت: کاهش بروکراسی اداری در مواجهه با دانشجویان، تشکل‌های دانشجویی، بسیج دانشجویی و اساتید امری ضروری است. بروکراسی اداری موجود در دانشگاه آزاد کشنده است.

وی با اشاره به این نکته که توجه ویژه به دروس معارف کار فرهنگی بزرگی است، خاطر نشان کرد: روزی که انقلاب فرهنگی آغاز شد مکانیزم رسیدن به دانشگاه اسلامی چند وجه داشت؛ جهاد دانشگاهی، سمت، دروس معارف اسلامی. چتر بزرگی که دروس معارف در کار فرهنگی دارد، هیچ کانون و تشکل و مرکزی نمی‌تواند داشته باشد. اگر استاد معارف اسلامی مجوز نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها را داشته باشد خاطر جمع هستیم نه اینکه افراد ضعیف و بدون مجوز را به کلاس درس بفرستیم که به جای پاسخ دادن به شبهات، شبهه بیشتری تولید کنند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تدوین دستورالعمل اجرایی عفاف و پوشش در این دانشگاه گفت: فضای عمومی دانشگاه باید معطر به نور ایمان و ارزش‌های اسلامی باشد و همه مکلف به ایجاد این چنین فضایی برای دانشگاه آزاد هستیم. دکتر ولایتی از باب احساس مسئولیت مصر هستند فضای فرهنگی و انقلابی را بر دانشگاه حاکم کنند.

وی با بیان اینکه استادان، خانواده‌ها و کارمندان گاهی اعتراض می‌کنند که فضای دانشگاه با مشکلات فرهنگی مواجه است، اظهار کرد: دستورالعملی که تا پیش‌از مهرماه ابلاغ می‌شود شامل مصوباتی است که براساس اسناد شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شده و باید در واحدهای دانشگاه اجرایی شود.

کلانتری در پایان با بیان اینکه عدم اجرای سند ابلاغی کار ضد فرهنگی است، گفت: قرار است همه واحدها و مسئولین همت کنند و با همتی بلند دانشگاه آزاد را به دانشگاه تراز انقلاب تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۰۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاداسلامی کشور امروز در شورای استانی دانشگاه آزاد کردستان با بیان اینکه فارغ التحصیلان بدون مهارت دچار کمبود کار و شغل خواهند شد گفت باید با ورود رشته‌های مهارتی و مهارت آموزی زمینه را برای اشتغال جوانان فراهم کرد.

سروری مجد در این جلسه از ایجاد سامانه پژوهش یاب برای رصد فعالیت دانشگاه در سراسر کشور خبر داد و گفت ساماندهی امور جذب هیئت‌های و جلوگیری از رکود علمی از اهداف ایجاد این سامانه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج هم در این جلسه از ثبت نام ۱۳ هزار و ۶۴۲ دانشجو در سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت امسال ۳۴ درصد نسبت به سال قبل افزایش دانشجو داشته ایم.

میمنت آبادی گفت دانشگاه آزاد استان کردستان در حال حاضر در بیش از ۳۰۰ رشته از کاردانی تا دکترای تخصصی دانشجو پذیرش می‌کند و پارسال ۸ رشته به رشته‌های آموزشی این دانشگاه اضافه شد.

در ادامه این مراسم مرکز آموزش و توسعه فناوری‌های پیشرفته این دانشگاه در راستای تحقق مهارت آموزی در دانشگاه افتتاح شد.

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد