Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرهام پارسا نژاد فیزیو تراپیست در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره روش درمانی به نام فیزیو تراپی بیماری‌های قلبی اظهار کرد: تخصص‌های مختلفی در علم فیزیوتراپی وجود دارد که فیزیوتراپی قلب وعروق تنها یکی از این زمینه هاست؛ ابتلا به برخی بیماری‌های قلبی و ریوی یا انجام جراحی‌های قلبی منجر به تضعیف عضلات این اندام‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارسا نژاد بیان کرد: گاهی بیمار نیاز پیدا می‌کند با اعمال فشار‌های کنترل شده به تقویت این عضلات بپردازیم؛ برای مثال کسی که جراحی قلب باز انجام داده با انجام حرکاتی شامل دوچرخه با دست و دیگر تمرینات، می‌تواند ظرفیت قلبی- عروقی خود را افزایش دهد.

وی با اشاره به آموزشی بودن برخی تمرین‌ها مانند تنفس صحیح، بلع و سرفه همچنین همراه شدن آن با روند طبیعی زندگی افزود: در بسیاری موارد افراد بستری در بخش ICU به دلیل نداشتن تحرک کافی و نتیجه ایجاد برخی ترشحات، به آبسه و عفونت‌های ریوی مبتلا می‌شوند؛ فیزیوتراپیست‌ها با وارد کردن انواع ضربه و فشار و پوزیشن دادن به بیمار بستری این ترشحات را تخلیه کرده و  ظرفیت قلب و ریه بیمار را افزایش می‌دهند.

پارسا نژاد با تاکید به تشابه عملکرد قلب به سایر عضلات بدن بیان کرد: گاهی با تشخیص متخصصان حتی بدون انجام جراحی و صرفا با انجام تمرینات لازم و مصرف درست دارو‌ها بیمار بهبودی چشم‌گیری پیدا می‌کند.

مراحل سه گانه فیزیوتراپی قلب

این فیزیوتراپیست  ادامه داد: اصولا درمان‌های فیزیوتراپی در ۳ فاز انجام می‌شود؛ فاز اول که حاد نامیده می‌شود شامل فعالیت‌های بسیار سبک و کنترل شده است؛ فاز دوم یا تحت حاد که برخی فعالیت‌های عمومی مانند پیاده روی‌های سبک را  در بر می‌گیرد و فاز ریکاوری و بازگشت که فرد را به روند طبیعی زندگی مثل کار و ورزش بازمی‌گرداند؛ تمامی این روند‌ها پیشرونده و به تدریج است و بسته به سن و شرایط بیمار مدت زمان‌های متفاوتی را شامل می‌شود.

وی با تاکید به تاثیر گذاری مشهود این بخش بر روند بهبود بیماری تصریح کرد: علی رغم اهمیت فیزیوتراپی قلب و عروق به آن توجه شایسته‌ای نمی‌شود؛ گاهی حتی شاهد بودیم که افرادی از سایر رشته‌ها  مثل علوم ورزشی به اعمال این تمرینات می‌پردازند که قطعا مناسب کسی که جراحی قلب باز انجام داده نخواهد بود، یا در برخی موارد خود پزشک جراح این کار را انجام می‌دهد؛ این در حالی است که بهترین بازدهی در روند درمان هنگامی برقرار خواهد شد که هر کس تنها در حیطه تخصص خود فعالیت کند و روند ارجاع به درستی انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد

براساس مصوبه هشتاد و ششمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت و با اعلام دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه، بهداشت و تخصصی مقرر شد آزمون ورودی دوره دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی در مرداد سال ۱۴۰۳ برگزار شود.

ثبت نام در آزمون دکتری حرفه ای فیزیوتراپی از شنبه ۲۲ اردیبهشت آغاز می شود و داوطلبان تا ۲۵ اردیبهشت فرصت دارند در این آزمون ثبت نام کنند.

ثبت نام فقط بصورت الکترونیکی و از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir انجام می پذیرد.

داوطلبان باید پس از پرداخت الکترونیکی هزینه آزمون، فرم ثبت نام را تکمیل کنند. لینک پرداخت هزینه و ثبت نام آزمون در مهلت اعلام شده بر روی سایت قرار خواهد گرفت.آزمون ورودی دوره دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

کارت ورود به جلسه آزمون از روز یکشنبه ۷ مرداد تا چهارشنبه ۱۰ مرداد در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار می گیرد و داوطلبان باید در این بازه زمانی با مراجعه به سایت، کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنند. ساعت دقیق برگزاری آزمون بر روی کارت ورود به جلسه درج خواهد شد.

به همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر (کارت ملی یا شناسنامه عکسدار) در روز آزمون الزامی است.

بر اساس شرایط، ممکن است آزمون بصورت الکترونیکی یا کاغذی برگزار شود.

شرایط شرکت متقاضیان در آزمون:

۱) افراد با داشتن دانشنامه مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی از دانشگاه های داخل یا خارج از کشور که به تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

۲) دانشجویان مشغول به تحصیل در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی به شرط فراغت از تحصیل تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ می توانند در این آزمون شرکت کنند.

 همچنین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای خطاب به دانش آموختگان رشته فیزیوتراپی از دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در خارج از کشور اعلام کرده است: بر اساس مصوبه شورایعالی ارزشیابی مدارک تحصیلی خارج از کشور وزارت بهداشت در ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ به منظور حفظ کیفیت و رعایت عدالت در سنجش و ارزیابی علمی متقاضیان ارزشیابی، مقرر شد آزمون ارزشیابی کتبی به صورت متمرکز جایگزین مصاحبه‌ های انجام شده در جلسه کمیسیون‌ های ارزشیابی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳
  • خبر خوش به گوش جواد نکونام رسید/ هافبک استقلال فیزیوتراپی را شروع کرد
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • مسی ها آماده و سرحال برای دربی کرمان (عکس)
  • آسیب‌دیدگی و کشیدگی عضله محمد محبی
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • تقویت انسجام ملی در سایه انجام عملیات وعده صادق