Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، به نقل از روابط عمومی صدا و سیما استان، عبدالعلی علی‌عسگری رئیس رسانه ملي پنجم شهریورماه در حاشيه بيست و يكمين جشنواره توليدات مراكز استان هاي صداوسیما در نشست هم انديشي با هنرمندان ضمن تاكيد بر ضرورت و اهميت آغاز نهضت فيلمنامه نويسي در كشور، بیان كرد: ما از جهت تامين منابع مالي براي نوشتن فيلم‌نامه‌هاي فاخر و سوژه‌هاي جذاب آمادگي كامل داريم و از هنرمندان كشور مي‌خواهم كارهاي خود را با جديت در اين زمينه شروع كنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر استفاده از ظرفيت‌هاي ملي و استاني براي تربيت فيلم‌نامه‌نويس تاكيدکرد و افزود: اگر ما نيروي خلاق متعهد و متفكر را در اين زمينه تربيت كنيم و آموزش دهيم گامي اساسي و روبه جلو برداشتيم كه آثارش بعدها نمود پيدا مي‌كند.
رئيس رسانه ملي با بيان اينكه بايد به سمت توليد سريال‌هاي انيميشني (پويانمايي) پيش برويم گفت: امروز سريال‌هايي كه در حوزه انيميشن مي‌سازيم بسيار اثرگذار است و ما مي‌توانيم در اين مسير حرفه‌اي‌تر و موثرتر از قبل حركت كنيم.
وی بر آغاز نهضت توليد فيلم تلويزيوني تاكيد کرد و گفت: بنيان اين نهضت هم، فيلم‌نامه‌هاي خوب و مؤثر و حرفه‌اي است و اميدواريم با اين مبنا شاهد اين نهضت بزرگ و موثر باشيم.
علي‎عسگري با اشاره به تجارب مختلف خود افزود: ما هرجا كه به استان‌ها، اعتماد كرده و سرمايه گذاري كرديم، جواب داده است چون گنجينه‌هاي بزرگي در سراسر كشور وجود دارد.
وی فعاليت‌هاي صورت گرفته در زمينه‌هاي مختلف به ويژه انيميشن و فيلم و سريال را مطلوب دانست و افزود: به رغم همه اين فعاليت‌ها و تلاش‌ها ما تا رسيدن به نقطه مورد نظر فاصله داريم.
رئيس سازمان صداوسيما استفاده از ظرفيت‌هاي استاني براي توليد محصولات جديد را مهم ارزيابي كرد و گفت: بايد با توجه به تنوع اقليم‌ها در كشور زمينه ساخت شهرك‌هاي سينمايي متفاوتي در كشور را فراهم كنيم.
وی در بخش ديگري از سخنان خود استفاده از موسيقي اصيل ايراني را در توليدات صداوسيما مهم خواند و افزود: بايد با برنامه‌ريزي دقيق و علمي، توجهي ويژه به موسيقي اصيل خود داشته باشيم و از آن بجا استفاده كنيم.
علي‌عسگري با بيان اينكه در كنار توجه ويژه به قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي استاني بايد به تقويت وحدت ملي بيش از پيش توجه كرد، گفت: در چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي بايد هنرمندانه اقوام مختلف و ظرفيت‌هاي گوناگون آن‌ها را در يك قاب نشان داده و اقتدار ايران اسلامي را نمايش دهيم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا چهارمحال و بختیاری علی عسگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۳۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده بعد از ظهر امروز جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش و نقش آن در تربیت نسل‌های تمدن ساز اظهار کرد: تربیت نیروی انسانی توانمند عاملی برای پیشرفت، تمدن سازی و جامعه سازی در کشور است و آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد تأثیرگذار مهمترین نقش را در این حوزه ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه در شیوه نامه جدید مدارس غیردولتی به جایگاه و نقش معلمان مدارس غیردولتی توجه ویژه‌ای شده است، اضافه کرد: در این شیوه نامه جایگاه معلمان این مدارس احیا شده و وضعیت پرداختی حقوقی این افراد متفاوت خواهد بود. بی شک معلمان مدارس غیرانتفاعی که حقوق مناسب دریافت نمی‌کنند، نمی‌توانند انتظارات تعلیمی و تربیتی در حوزه تربیت دانش ِآموزان در تراز انقلاب را برآورده کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در بحث شهریه مدارس غیردولتی مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی خواهند بود و وضعیت و ساز و کار پرداخت شهریه به استان‌ها تفویض شده است. در این شیوه نامه افزایش شهریه مدارس پایین دستی و مدیریت شهریه مدارس بالادستی پیش بینی شده است.

محمودزاده با اظهار اینکه تقویت مدارس غیردولتی در حوزه پرورشی و تربیتی از دیگر اهداف شیوه نامه جدید است، گفت: فعالیت‌های پرورشی در سه محور برنامه‌های تمهیدی، ترویجی- تبلیغی و تعمیقی برنامه ریزی شده است.

کد خبر 6095982

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند