Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@03:31:54 GMT

روش هایی برای تقویت عضله قلب

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۵۳۹۶۸

روش هایی برای تقویت عضله قلب

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، پرهام پارسا نژاد فیزیو تراپیست درباره روش درمانی به نام فیزیو تراپی بیماری‌های قلبی اظهار کرد: تخصص‌های مختلفی در علم فیزیوتراپی وجود دارد که فیزیوتراپی قلب وعروق تنها یکی از این زمینه هاست؛ ابتلا به برخی بیماری‌های قلبی و ریوی یا انجام جراحی‌های قلبی منجر به تضعیف عضلات این اندام‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
پارسا نژاد بیان کرد: گاهی بیمار نیاز پیدا می‌کند با اعمال فشار‌های کنترل شده به تقویت این عضلات بپردازیم؛ برای مثال کسی که جراحی قلب باز انجام داده با انجام حرکاتی شامل دوچرخه با دست و دیگر تمرینات، می‌تواند ظرفیت قلبی- عروقی خود را افزایش دهد.
 
وی با اشاره به آموزشی بودن برخی تمرین‌ها مانند تنفس صحیح، بلع و سرفه همچنین همراه شدن آن با روند طبیعی زندگی افزود: در بسیاری موارد افراد بستری در بخش ICU به دلیل نداشتن تحرک کافی و نتیجه ایجاد برخی ترشحات، به آبسه و عفونت‌های ریوی مبتلا می‌شوند؛ فیزیوتراپیست‌ها با وارد کردن انواع ضربه و فشار و پوزیشن دادن به بیمار بستری این ترشحات را تخلیه کرده و  ظرفیت قلب و ریه بیمار را افزایش می‌دهند.
 
پارسا نژاد با تاکید به تشابه عملکرد قلب به سایر عضلات بدن بیان کرد: گاهی با تشخیص متخصصان حتی بدون انجام جراحی و صرفا با انجام تمرینات لازم و مصرف درست دارو‌ها بیمار بهبودی چشم‌گیری پیدا می‌کند.
مراحل سه گانه فیزیوتراپی قلب
 
این فیزیوتراپیست  ادامه داد: اصولا درمان‌های فیزیوتراپی در ۳ فاز انجام می‌شود؛ فاز اول که حاد نامیده می‌شود شامل فعالیت‌های بسیار سبک و کنترل شده است؛ فاز دوم یا تحت حاد که برخی فعالیت‌های عمومی مانند پیاده روی‌های سبک را  در بر می‌گیرد و فاز ریکاوری و بازگشت که فرد را به روند طبیعی زندگی مثل کار و ورزش بازمی‌گرداند؛ تمامی این روند‌ها پیشرونده و به تدریج است و بسته به سن و شرایط بیمار مدت زمان‌های متفاوتی را شامل می‌شود.
 
وی با تاکید به تاثیر گذاری مشهود این بخش بر روند بهبود بیماری تصریح کرد: علی رغم اهمیت فیزیوتراپی قلب و عروق به آن توجه شایسته‌ای نمی‌شود؛ گاهی حتی شاهد بودیم که افرادی از سایر رشته‌ها  مثل علوم ورزشی به اعمال این تمرینات می‌پردازند که قطعا مناسب کسی که جراحی قلب باز انجام داده نخواهد بود، یا در برخی موارد خود پزشک جراح این کار را انجام می‌دهد؛ این در حالی است که بهترین بازدهی در روند درمان هنگامی برقرار خواهد شد که هر کس تنها در حیطه تخصص خود فعالیت کند و روند ارجاع به درستی انجام شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۳۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ بنابراعلام مرکز مدیریت حوادث وفوریت‌های پزشکی استان، مرد ۸۵ ساله دچار سکته حاد قلبی برای مداوا از بیمارستان شهید رجایی داران به بیمارستان چمران اصفهان منتقل شد.

دیگر خبرها

  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • پلنگ صورتی عضله‌ای: این شخصیت دیگر خنده دار نیست! (عکس)
  • افتتاح واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • آلونسو: هنوز کار زیادی برای انجام دادن باقی مانده است
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • همکاری رئال مادرید با الاتحاد؛ کریم بنزما به اسپانیا رفت
  • کارکنان عقیدتی سیاسی مسئول تقویت هدایت و معنویت هستند