Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-30@12:25:53 GMT

آغاز طرح رتبه بندی شرکت‌های تعاونی از دو ماه آینده

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۵۵۵۴۱

آغاز طرح رتبه بندی شرکت‌های تعاونی از دو ماه آینده

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، مهدی حسین نژاد درباره آخرین وضعیت اجرای طرح رتبه بندی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی تعاونی گفت: این طرح به صورت آزمایشی از سال گذشته آغاز شده و پس از رفع نواقص طی دو ماه آینده به صورت فراگیر در کل کشور اجرایی می‌شود.

وی اظهار کرد: در فاز نخست اجرای طرح رتبه بندی شرکت‌ها، «شرکت های تعاونی» و در فاز دوم «شرکت‌های کارآفرین و استارت آپ های» دارای ریسک خطرپذیری بالا، رتبه بندی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون، با اشاره به مزیت و ویژگی طرح رتبه بندی شرکت‌های تعاونی گفت: یکی از مشکلات اساسی در فضای کشور این است که برخی شرکت‌ها برای انجام برخی فعالیت‌های اقتصادی امن نیستند؛ به ویژه برای شرکت‌هایی که به صورت اعتباری و نسیه با یکدیگر مراوده تجاری دارند، اگر یکی از ذی‌نفعان در زنجیره تولید نتواند تعهدات مالی خود را عملیاتی کند، کل زنجیره تولید تحت تاثیر قرار می گیرد و مشکلاتی برای کل فرایند تولید ایجاد می شود.

حسین نژاد ادامه داد: در رتبه بندی شرکت‌ها دو هدف کلی را دنبال می کنیم؛ نخست اینکه تمام شرکت‌هایی که با یکدیگر فعالیت کنند، رتبه بندی و شناسنامه دار شوند تا شرکت‌ها هنگام انتخاب شرکای تجاری خود مطلع شوند که  شریک تجاری‌شان از نظر وضعیت فروش، گردش مالی و حضور در بازار ، در چه شرایطی قرار دارد. در این شرایط شرکت‌ها می‌توانند با مشاهده رتبه شرکای تجاری خود، با علم به وضعیت اقتصادی و مالی آن، نسبت به نحوه همکاری با این شرکت تصمیم گیری کنند.

حسین نژاد افزود: هدف دوم اجرای طرح رتبه بندی شرکت‌ها، تخصیص «حد اعتباری» برای هر شرکت است به این ترتیب که به بانک ها و واحدهای تولیدکننده مواد اولیه اعلام می کنیم که برای هر شرکت تا چه میزان مراوده تجاری تضمین می شود. با این اقدام می توانند با مشاهده وضعیت «حد اعتباری» شرکت طرف مقابل، نسبت به نحوه فعالیت و میزان مراده اقتصادی و مالی با آن تصمیم گیری کنند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: مهدی حسین نژاد صندوق ضمانت سرمايه گذاري تعاون تعاونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور

ایسنا/فارس معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم گفت: با انتشار گزارش اشپرینگر نیچر، رتبه دانشگاه جهرم در بین دانشگاه‌های ایران با صعود نسبت به سنوات گذشته، به رتبه ۲۳ ارتقا یافته است.

محمد قناعتیان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این جایگاه دانشگاه جهرم را از نظر پژوهشی بالاتر از ۸۹ دانشگاه و موسسه پژوهشی دیگر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایه سنجه‌های گوناگون ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: بر پایه گزارش اشپرینگر نیچر در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۱۲ مؤسسه ایرانی توانستند در لیست نیچرایندکس قرار گیرند.

قناعتیان بیان کرد: بر پایه این گزارش مقاله‌های منتشر شده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲، ۱۵۰ نشریه برتر نیچر در حوزه‌های شیمی، علوم محیط، زمین‌شناسی، علوم زیست، بهداشت و علوم فیزیکی، شمارش و ارزیابی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این رتبه‌بندی بر پایه بخش محدودی از برون‌دادهای پژوهشی مؤسسه‌ها انجام می‌شود و برای فهم بهتر جایگاه مؤسسه‌ها باید نظام‌های رتبه‌بندی دیگر نیز بررسی شوند.

هیچ یک از مؤسسات ایرانی نتوانسته‌اند در میان موسسه‌های برتر جهان در رتبه‌بندی آکادمیک نیچرایندکس جای گیرند. نیچر ایندکس به رتبه‌بندی مؤسسه‌های سراسر جهان بر پایه خروجی‌های پژوهشی با کیفیت بالای آن‌ها در سال گذشته می‌پردازد.

نیچر ایندکس با شمارش تعداد مقاله‌های پدیدآوران در نشریات نمایه‌ شده‌اش، رتبه‌های مؤسسات را بر پایه‌ی دو سنجه شمار آثار و میزان مشارکت در پدیدآوری آثار، شدنی می‌کند.

رتبه ملی مؤسسه‌های ایرانی در لیست بر پایه میزان مشارکت گزارش شده است و میزان مشارکت به شمار پدیدآورندگان یک مقاله بستگی دارد.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم با رتبه ۶۱ در جایگاه میانی این فهرست قرار دارد. دانشگاه شیراز در فهرست نیچرایندکس ۲۰۲۳ رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی