Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر هر دانش آموز اقدام به خرید نوشت افزار ایرانی نماید علاوه بر اینکه هزاران جوان ایرانی مشغول به کار خواهند شد، از تعطیلی واحدهای تولیدی کشور که در معرض هجوم اجناس قاچاق و خارجی هستند،جلوگیری می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ کم کم تابستان در حال گذر است و بوی پاییز و بازگشایی مدارس به مشام می رسد،با بازگشایی مدارس سعی در ترویج تولیدات داخلی و حمایت از کالای ایرانی نیز آغاز می‌شود در این میان وظیفه هر خانواده ایرانی حمایت تولیدات کالاهای داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استقبال هر دانش آموز ایرانی از تولیدات داخلی چرخ اقتصاد از حرکت نخواهد ایستاد

ذهنیت کودک در روابط با جامعه، کشور، اقتصاد و همه مسائل در مدرسه شکل می‌گیرد و فردی که در آینده اقتصاد کشور را در دست می‌گیرد همین کودک است، بنابر این مدرسه نیز نقش مؤثری در آینده این کودک دارد پس فرهنگ‌سازی استفاده از تولید داخلی و حمایت از آن نیز باید در مدرسه از روز اول آموزش داده و پشتیبانی شود.

اگر هر دانش آموز اقدام به خرید نوشت افزار ایرانی نماید علاوه بر اینکه هزاران جوان ایرانی مشغول به کار خواهند شد، از تعطیلی واحدهای تولیدی کشور که در معرض هجوم اجناس قاچاق و خارجی هستند،جلوگیری  می‌شود. نیازی نیست هر جنس بی‌کیفیتی را خریداری کنیم؛اما‌ کالاهای با کیفیت ایرانی کم نیستند. پس بیاییم با هم به وظیفه ملی خود عمل کنیم و به عنوان یک ایرانی، دست در دست هم دهیم و با آغاز فصل مدارس فقط نوشت افزار ساخت وطن با نمادهای ایرانی بخریم.

تولید داخل اما شخصیت خارجی

بازار مظفری پرترددترین بازار برای خرید کیف و نوشت افزار مدارس است، وارد یکی از کیف فروشی ها شدم ، فروشنده گفت تمامی این کیف ها دوخت و تولید داخل هستند، متاسفانه طرح روی تمامی کیف های مقطع ابتدایی شخصیت های کارتونی خارجی بود وقتی این را از فروشنده سوال کردم در پاسخ گفت: این نوع شخصیت ها مشتری زیاد دارند.

در وسط این همه کیف یکی  از کیف ها که در قفسه وسط چیده شده بود و کوچک هم به نظر می رسید نظر مرا به خود جلب کرد، بسیار خوشحال شدم و به فروشنده گفتم از این کیف فقط همین یکی را دارید پاسخ داد : نه تعداد زیاد است و این یکی فقط برای نمونه داخل قفسه گذاشته شده است.

کیف مهد کودک با شخصیت شهید محسن حججی

 

کیف مهدکودکی که روی آن شخصیت شهید محسن حججی طراحی شده بود ، آفرین بر این خلاقیت زیبا، آری کودکان ما باید از همان اوانی که وارد مهد می شوند به جای آشنا شدن با کیف های طرح های خارجی با شخصیت ها و الگوهای ایرانی اخت بگیرند و آنها را بهتر بشناسند و قهرمان ذهن خود قرار دهند.

و همچنین باید از برندهای ایرانی و اسلامی بر روی محصولات کشور به‌ویژه بر روی لوازم التحریرها استفاده کنیم تا در ذهن کودکان به تدریج حمایت از تولید داخلی ماندگار شود.

مسئولان و مردم باید از تولیدات داخلی حمایت کنند تا مدادی که در دست دانش‌آموز گرفته می‌شود ایرانی و اسلامی باشد و قلمی ماندگار به شمار رود.

اگر در کشوری زندگی می‌کردیم که فاقد قهرمانان ملی و محبوب در بین مردم بود، نپرداختن به استفاده از تصاویر این قهرمانان بر روی کیف و دفاتر اجتناب‌ناپذیر بود؛ اما مسئله‌ مهم این است که در سال‌های بعد از انقلاب، مسئولان و متولیان فرهنگی کشور از اهمیت تصاویر حک شده بر روی لوازم‌التحریر دانش آموزان کشور غافل بودند و در برنامه‌های فرهنگی خود به موضوع نوشت‌افزار توجهی نداشتند؛ حال آنکه میلیون‌ها کودک و نوجوان هر روز با این اقلام رو‌به‌رو هستند و با آن‌‌ها سروکار دارند.

مادر دانش آموزی که برای خرید به مغازه آمده بود بعد از انتخاب کیف مدرسه دخترش با شخصیت خارجی گفت: «زمانی که دخترم در دستان دوستان خود کیف و نوشت افزارهای زیبا و رنگارنگ می‌بیند و از من چنین کالاهایی را تقاضا می‌کند، چگونه می‌توانم او را راضی کنم که برایش چنین کیفی خریداری نکنم؟! اوج فاجعه به نظر من اینجاست که نمی‌توانم ذهن فرزند خود را که از کودکی با برنامه‌های کودک خارجی پر شده است،خالی کنم و به جایش طرح‌های مناسب‌تر بچینم.»

باید سلائق مختلف را با اصول اساسی ایرانی ـ اسلامی تطبیق داد

یک کارشناس امور فرهنگی در این رابطه می‌گوید: «می‌توان سلایق و ذائقه‌های مختلف را با اصول اساسی ایرانی ـ اسلامی تطبیق داد.قهرمانان ناشناخته میهن اسلامیان هنوز آن طور که باید و شاید به جامعه شناسانده نشده‌اند و یا اگر معرفی شده‌اند، آن گونه که باید نبوده است. قهرمانانی که برای شناخته شدنشان نیازبه عزم ملی داریم تا جایگزین مناسبی برای الگوهای غلط خارجی همچون باربی، یانگوم، سوسانو، سیندرلا، بت من، مرد عنکبوتی، و بن تن شوند.»

به خاطر رکود و تحریم  اقدام به خرید تولید ایرانی می کنم

مادر دیگری بیان می دارد : مجبوریم به علت رکود از کالای ایرانی استفاده کنیم زیرا قیمتش مناسب تر هست ولی از لحاظ کیفیت مناسب نیست.

خانم ایرانمنش که دو فرزند دوقلوی دانش آموز دارد می گوید: خدا به دادمان برسد با این تحریم و گرانی ، به خاطر اینکه هر روز قیمت ها بالا می رود من یک ماه پیش اقدام به خرید کیف و نوشت افزار برای فرزندانم کردم، زیرا هر روز قیمت ها سیر نجومی دارد و متاسفانه نظارتی هم از طرف مسئولین صورت نمی گیرد.

آقای سعیدی پدر دانش آموز مقطع متوسطه اول می گوید: پسرم از هر کیفی خوشش نمی آید و فقط کیفی را می پسندد که متاسفانه تولید داخلی کیفیت آن را ندارد، کیف های تولید داخلی هنوز به وسط سال نرسیده یا زیپش خراب می شود و یا سرزیپش می شکند و دوخت بندهای کوله هم پس مدتی باز می شوند.

برخی تولید کنندگان به بهانه پایین نگه داشتن قیمت اقدام به تولید کم کیفیت می کنند

خیلی جالب است بدانید به مغازه دیگری که داخل بازار سرپوشیده قرار داشت سرکی کشیدم، فروشنده صحبت ها و گلایه هایی داشت که خوب است شما هم بدانید؛ او می گفت: کیف های تولید داخل سال گذشته از کیفیت بالایی برخوردار بود و به همان نسبت هم قیمت شان مناسب بود، ولی متاسفانه برخی از همان تولید کنندکان به خاطر اینکه قیمت را پایین نگه دارند کیف را با کیفیت پایین تولید کرده و روانه بازار نموده اند، برخی از مشتریان متوجه بی کیفیت بودن آن نمی شوند و خریداری می کنند و وسط سال می شود مجددا برای خرید اقدام نموده و می گویند کیف تولید داخل اصلا به درد نمی خورد.

فروشنده تعدادی از کیف ها  را که چنین معایبی داشتند نشان داد ، کیفی که سال گذشته تولید شده بود دارای آستر دوزی و نوار دوزی محکم شده بود و همان تولید کننده کیف امسال را با آستر بسیار نامرغوب از جنس لباس بیمارستانی یک بار مصرف بدون دور دوزی و نوار دوزی تولید کرده و به بازار ارائه نموده بود.

او می گوید این کار باعث می شود تا ذهن و دیدگاه مشتری  نسبت به تولیدات داخلی عوض شده و به آن اعتماد نکند.

وی ادامه داد: برخی تولید کنندگان حتی رقیب خارجی خود را کنار زده اند و گوی سبقت را از او ربوده اند، کیف هایی داریم که نه تنها از لحاظ ظاهر بلکه از لحاظ دوخت و کیفیت با همتای خارجی خود رقابت می کند.

چطور مقابل انتخاب نامناسب خرید مدرسه فرزندمان بایستیم؟
«فروش ویژه مدارس»، «تخفیف ویژه مهر ماه» اینها جمله‌هایی است که این روزها زیاد می‌شنوید یا روی شیشه لوازم التحریر فروشی‌ها می‌بینید. با نزدیک شدن به ماه مهر، شور و شوق خرید لوازم دانش‌آموزی همه جا به چشم می‌خورد و کاملا احساس می‌شود. در بیشتر فروشگاه‌ها قسمتی برای فروش لوازم مورد نیاز دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است. شما هم اگر دانش‌آموزی دارید که باید برای شروع سال تحصیلی جدید آماده‌اش کنید دقت داشته باشید، وسایلی برای فرزندتان بخرید که به سلامت او آسیب نرساند. وسایل و لوازمی‌ که برای فرزندتان می‌خرید باید مناسب باشد و فرزندتان در آن کاملا احساس راحتی کند. استفاده مداوم از وسایلی مانند کیف، کفش و لباس برای دانش‌آموزان که اغلب در حال رشد هستند، چنانچه نامناسب انتخاب شوند، ممکن است به سلامت‌شان آسیب برساند و حتی گاهی موجب تغییر شکل در استخوان‌ها و شکل ظاهری بدنشان شود.
طاهره مهدوی در حالی که به شانه‌های خمیده پسر ۱۰ ساله‌اش‌اشاره می‌کند،گله مندانه می‌گوید: «پسرم حاضر نیست کوله چرخ دار بخرد.می گوید بچگانه است و دوستانش او را به تمسخر می‌گیرند. یک کوله بزرگ و سنگین با طرح شکاری انتخاب کرده است. سال گذشته مربی بهداشت مرا به مدرسه فرا خواند و افتادگی شانه پسرم و نیز انحنای بیش از حد کتف پسرم را متذکر شد. بیشتر این مشکلات به خاطر انتخاب نامناسب کوله‌پشتی و عدم تناسب وزن کوله با جثه پسرم است؛ اما او حرف گوش نمی‌دهد و بر انتخاب خود اصرار دارد. واقعا نمی‌دانم چطور متقاعدش کنم؟»

سالهاست که دفاتر تحریر ایرانی محل تاخت و تاز شخصیت های کارتونی خارجی شده است

به یکی از لوازم التحریر فروشی ها سری زدیم و از استقبال تولید داخل سوال کردیم که در پاسخ گفت اکثر خریدها از ۱۵ شهریور شروع می شود، ولی در حال حاضر برخی نیز به خاطر تورم و احتمال اینکه هر روز قیمت ها نوسان داشته باشد اقدام به خورد خرید می کنند.

با سپری شدن تاریخ مصرف نوشت‌افزارها و دفاتر تحریر ساده و بدون طرح مرسوم در دهه شصت و هفتاد و بزرگ شدن نسلی که به نوشتن در دفاتر مشق با طرح گل و درخت و یا حدیث «فرزند صالح گلی از گل‌های بهشت است» عادت کرده بودند، حالا دیگر سال‌هاست که دفاتر تحریر ایرانی محل تاخت و تاز شخصیت‌های کارتونی خارجی شده‌ است. فاطمه یک دانش‌آموز با مادرش برای خرید لوازم التحریر به فروشگاه آمده است. او دفترهایی با طرح‌های ایرانی را دوست دارد، اما بیشتر اوقات دفتر مشق‌هایش تصاویری از سیندرلا و دیگر شخصیت‌های کارتون‌های خارجی دارند.

مادر این دانش آموز، تنوع و جذابیت طرح‌های خارجی و همچنین کیفیت بالای این اجناس را دلیلی برای خرید آنها می‌داند و می‌گوید: «متاسفانه زمانی که دفتری با جنس ایرانی خریداری می‌کنیم، هنوز دو ماه نگذشته، ورق ورق می‌شود و برگه‌های دفتر را که بر روی یکدیگر یکی پس از دیگری ورق می‌زنیم،عدم کیفیت خود را به خوبی نشان می‌دهد.»

ضعف اطلاع رسانی و عدم اطلاع خانواده ها از مراکز فروش تولیدات لوازم التحریر با عکس های قهرمانان ملی

هر چند خوشبختانه بالاخره در سال‌های اخیر موسسات مختلفی اقدام به نشر دفاتر تحریر با عکس‌های قهرمانان ملی و دینی کرده‌اند. گرچه هنوز به نظر می‌رسد این دفاتر به جهت ضعف اطلاع‌رسانی وعدم اطلاع خانواده‌ها از مراکز فروش این اقلام، پخش ضعیف و نیز تیراژ کم، هنوز آن چنانکه باید فراگیر نشده‌اند؛با همه این حال، آمارها از استقبال روز افزون مردم خبر می‌دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۶۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • گزارشی از دانش آموز اصفهانی به مناسبت گرامیداشت روز معلم + فیلم
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان