Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین پایانی بیستمین جشن سینمای ایران به منظور اهداء تندیس‌های خانه سینما به برگزیدگان این رویداد بزرگ سینمایی عصر روز شنبه دهم شهریور ماه در تالار وحدت برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی خانه سینما،در این آیین برندگان رشته‌های مختلف که توسط داوران انجمن عالی هنرها و فنون سینمایی برگزیده شده‌اند معرفی و با اهداء لوح تقدیر و تندیس‌های جشن سینما مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیستمین جشن سینمای ایران با ریاست علی نصیریان برگزار می‌شود.

مدیرعامل خانه سینما 19 تیر ماه اعلام کرد که بیستمین جشن خانه سینما بدون برگزاری مراسمی ویژه و فقط با داوری فیلم‌ها برگزار می‌شود.

در حالی جشن سینما قرار است در تالار وحدت برگزار شود که به نظر می رسد با توجه به ظرفیت کمتر این سالن نسبت به برج میلاد، عمارت مسعودیه،باشگاه پیام و... ـ  که در چند سال گذشته این جشن با حضور گسترده مردم در آن سالن‌ها با ظرفیت بیشتری برگزار می‌شد ـ این بار جشن در ابعاد کوچک‌تری نسبت به جشن‌های قبلی برگزار می‌شود و مردم در آن حضور گسترده‌ای ندارند.

حواشی بیست و مین جشن خانه سینما

هیات رییسه بیستمین جشن بزرگ سینمای ایران با افتخار ریاست علی نصیریان را در این دوره از جشن اعلام کرد و علی نصیریان درباره جشن خانه سینما قبل تر گفته بود: من با جشن خیلی موافقم چون این همه جشن و جشنواره برگزار می‌شود و بخشی از آن اگر برای کار فرهنگی و هنری باشد خوب است چون برای استعدادهای جوان و توسعه نیاز است که این کار انجام شود؛ با این حال دوستان تلاش کردند این جشن فراموش نشود و به لحاظ اعتباری با شرایط متفاوتی برگزار شود.

رییس جشن خانه سینما گفت:اگر کسی به اسکار می‌رود باعث افتخار همه جامعه سینمایی است و من به آقای فرهادی هم گفته ام که من لذت می برم، شما جایزه می گیرید. این از جمله کارهایی است که ما ۵۰ سال پیش انجام می‌دادیم و قبل از ما هم بوده همانطور که سینما با غفاری و گلستان شروع شده و با کیمیایی ها ادامه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید 

شب تجلیل از بزرگان سینما با یادی از اسطوره هنر ایران

بیستمین جشن خانه سینما برگزار نمی شود و فقط داوری دارد

جشن بزرگداشت های خانه سینما با اندوه

جشن بزرگداشت های خانه سینما تحت تاثیر درگذشت عزت الله انتظامی و سید ضیاءالدین دری هفته گذشته برپا شد.

در این مراسم از چند چهره مشهور و پیشکسوت سینمایی تقدیر شد.  داریوش مهرجویی، داریوش اسد زاده، ابوالحسن تهامی و سید مهدی شجاعی در این مراسم تقدیر شدند.

امسال بیست و مین جشن خانه سینما با حضور بازیگر سینمای ایران عزت الله انتظامی برگزار می شود.

فهرست نامزدهای جشن خانه سینما

علی نصیریان رئیس بیستمین جشن بزرگ سینمای ایران، فهرست نامزدهای جشن خانه سینما را که بر اساس آرای داوران انتخاب شده‌اند اعلام کرد. هر سال خانه سینما جشن بزرگ سینمای ایران را که در کنار جشن حافظ جزو جشن‌های خصوصی سینمایی محسوب می‌شود برگزار می‌کند. این جشن روز ۲۱ شهریور مصادف با روز ملی سینما برگزار می‌شود و در آن به برگزیدگان بخش‌های مختلف از میان فیلم‌های اکران شده از سال گذشته جوایزی تعلق می‌گیرد. نامزدهای بیستمین جشن بزرگ سینمای ایران به شرح زیر است.

بهترین فیلم
بدون تاریخ، بدون امضا
به وقت شام
خوک
عصبانی نیستم
فراری

نوید محمد زاده در فیلم بدون تاریخ بدون امضا

بهترین کارگردانی
اصغر یوسفی‌نژاد (ائو (خانه))
وحید جلیلوند (بدون تاریخ، بدون امضا)
ابراهیم حاتمی‌کیا (به وقت شام)
فریدون جیرانی (خفه‌گی)
مانی حقیقی (خوک)
رضا درمیشیان (عصبانی نیستم)
بهترین فیلمنامه
علی زرنگار و وحید جلیلوند (بدون تاریخ، بدون امضا)
رضا مقصودی و افرا جورابلو (خجالت نکش)
مانی حقیقی (خوک)
فرید مصطفوی و ابوالحسن داودی (زادبوم)
امیر عربی (سارا و آیدا)
رضا درمیشیان (عصبانی نیستم)
بهترین فیلمبرداری
پیمان شادمان فر (بدون تاریخ، بدون امضا)
مسعود سلامی (خفه‌گی)
داود امیری (دلم میخواد)
فرشاد محمدی (قاتل اهلی)
بهرام بدخشانی (نگار)

بهترین بازیگر نقش اول مرد
امیر آقایی (بدون تاریخ، بدون امضا)
نوید محمد زاده (خفه‌گی)
حسن معجونی (خوک)
حامد بهداد (سد معبر)
نوید محمدزاده (عصبانی نیستم)
بهترین بازیگر نقش مکمل زن
زکیه بهبهانی (بدون تاریخ، بدون امضا)
پانته‌آ پناهی‌ها (جشن دلتنگی)
لیلی رشیدی (خوک)
پگاه آهنگرانی (سارا و آیدا)
مهتاب کرامتی (ناخواسته)
بهترین بازیگر نقش مکمل مرد
فرید سجادی حسینی (ایتالیا ایتالیا)
نوید محمدزاده (بدون تاریخ، بدون امضا)
اکبر زنجانپور (پل خواب)
مسعود کرامتی (چهار راه استانبول)
نادر فلاح (سد معبر)
بهرام افشاری (کارگر ساده نیازمندیم)

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۷۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همراه اول همزمان با «روز ملی خلیج فارس» بسته های مکالمه ساعتی خود را تا ۷۵ درصد تخفیف به مشترکان دائمی، اعتباری و انارستان ارائه می دهد.

روز ۱۰ اردیبهشت در تاریخ ایران، یادآور از خود گذشتگی های ملت سرافراز ایران و بیرون راندن متجاوزان برای همیشه از خلیج فارس بود و ایرانیان توانستند در قرن هفدهم میلادی (سال ۱۰۰۱) سواحل جنوبی کشورمان را از چنگ بیگانگان آزاد کنند.

«خلیج فارس» به لحاظ وسعت، سومین خلیج بزرگ جهان و از این رو به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ، همواره نامش بر سر زبان ها بوده است.

این منطقه منبع مهم انرژی جهان است و در مجموع خلیج فارس از نظر جغرافیای سیاسی، استراتژیک، انرژی و تاریخ و تمدن یک پهنه آبی مهم و حساس در دنیا محسوب می شود.

همراه اول به همین منظور (گرامیداشت روز ملی خلیج فارس) امکان بهره مندی تمامی مشترکان خود از بسته های مکالمه ساعتی تا ۷۵ درصد تخفیف را با شماره گیری «ستاره ۱۲۱ ستاره ۱ مربع» فراهم آورده که از بامداد ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ به مدت یک روز کامل امکان فعالسازی آنها وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس