Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در حال حاضر کمیسیون فرهنگی مشغول بررسی مشکل بزرگی به نام مافیای کاغذ است که وجود آن را نمی توان کتمان کرد.

حجت الاسلام احد آزادی خواه نماینده مردم ملایر و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص واکنش کمیسیون فرهنگی مجلس نسبت به نوسانات بازار کاغذ گفت: ما نزدیک به سه هفته پیش در کمیسیون فرهنگی جلسه ویژه ای درباره کاغذ تشکیل دادیم و طبق بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که یکی از مهمترین مشکلات کنونی عرصه فرهنگ بحران کاغذ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره واردات غیر قانونی کاغذ توسط برخی شرکت ها افزود: در حال حاضر ما وارد کننده کاغذ هستیم و متاسفانه برخی افراد و شرکت ها با ارز دولتی اقدام به وارد کردن کاغذ کرده اند اما بعد از گذشت زمان مشخص شد که از ارز دریافتی و کاغذی که در کشور وارد شده هیچ خبری نیست.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در ارتباط با ورود غیرقانونی کاغذ ادامه داد: ما سال گذشته هم چنین مشکلاتی داشته ایم و امسال هم طی جلساتی تمامی مشکلات را بررسی کرده و در صدد رفع آنها هستیم.

وی درباره مشکل اصلی وضعیت کاغذ تاکید کرد: در حال حاضر کمیسیون فرهنگی مشغول بررسی مشکل بزرگی به نام مافیای کاغذ است که وجود آن را نمی توان کتمان کرد. در واقع متاسفانه در وضعیت نابسامان اقتصادی و ارزی بسیاری از ارز دولتی به واردات کاغذ تخصیص یافته است. در صورتی که برای کاغذهای وارد شده هیچ تعیین تکلیفی نشده و چه بسا اصلاً کاغذی وارد نشده است.

این مسئول فرهنگی درباره احتمال افزایش تولید داخلی و خودکفایی کاغذ اظهار داشت: تولید کاغذ به کمیسیون فرهنگی مربوط نیست و باید دستگاه های اجرایی در آن دخل و تصرف داشته باشند اما ما به شدت از تولید داخلی و حمایت از این تولید تاکید داریم. خودکفایی در بخش کاغذ نیازمند همکاری بخش دولتی و خصوصی است.


آزادی خواه درباره افزایش بی رویه ناشرین غیرتخصصی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل برگزاری نمایشگاه کتاب بها دادن و ارزش گذاری بر ناشرین جوان تخصصی است تا در یک مکان خوب امکان عرض اندام داشته باشند. ما در حوزه نشر باید نگاه تخصصی داشته باشیم و وجود ناشرین تخصصی چندان به فایده صنعت چاپ نیست. هنوز هم در حوزه نشر کار نکرده زیاد داریم که باید برای همه آنها راه حل در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کاهش سرانه سرانه مطالعه کتاب سرانه مطالعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۹۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همان‌ها که موافق صیانت بودند، وارد مجلس آینده شده‌اند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، چند روز پیش بود که جلال رشیدی‌کوچی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی، در گفت‌وگویی، درباره بررسی طرح صیانت در مجلس یازدهم گفته بود؛ «طرح صیانت علنا از دستور کار مجلس خارج شد ولی زمزمه‌هایی شنیده می‌شود مبنی بر این‌که برخی در تلاش هستند هفته آخر مجلس این طرح مورد بررسی قرار گیرد. امیدوارم چنین اتفاقی رخ ندهد زیرا سر منافع مردم معامله کردن با جریانی خاص قطعا به ضرر آن اشخاص خواهد بود.»

اظهارات رشیدی‌کوچی با واکنش تند علی اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار در مجلس یازدهم، مواجه شد. عنابستانی ضمن تکذیب اظهارات رشیدی‌کوچی، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: «من درباره این موضوع معطل نیستم اما بیشترین ظلم را آقای رشیدی کوچی، به مجلس و کشور و نظام جمهوری اسلامی کرد. او به دروغ طرح صیانت را طرح فیلترینگ عنوان کرد در حالی که این طرح دقیقا نقطه مقابل فیلترینگ بود.»

نماینده سبزوار گفت: «از آن طرف رها شدن فضای مجازی، در اعتراضات سال ۱۴۰۱ چقدر به کشور ضرر وارد کرد. حتی امثال آقای رشیدی کوچی طرح صیانت را نخوانده بودند، من در کمیسیونی که ایشان عضو نبود و شرکت کرد، سوال کردم که طرح را خوانده‌اید و پاسخ داد خیر.»

عزم پایداری‌ها برای کلید زدن طرح صیانت

در همین راستا، جلال رشیدی‌کوچی، نماینده مرودشت، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره طرح صیانت بیان کرد: «فکر نمی‌کنم این طرح به مجلس برگردد، زیرا طرح صیانت از دستور کار خارج شده و وقت برای بررسی مجدد نیست.»

وی درباره احتمال کلیدخوردن دوباره این طرح در مجلس دوازدهم گفت: «با توجه به مصاحبه برخی از منتخبان جدید مجلس ذیل مجموعه جبهه پایداری، به نظر می‌رسد که عزمشان برای کلید زدن این طرح در مجلس آینده جزم است و این اتفاق قریب‌الوقوع است. امیدوارم که نگاه اکثریت مجلس به سمت مردم باشد و اجازه ندهند این اتفاق بی‌افتد.»

عضو کمیسیون شوراها درباره اظهارات برخی از نمایندگان مبنی بر سفارش شدن طرح صیانت از بیرون از مجلس گفت: «همان‌هایی که بیرون از مجلس بودند، در این دوره به داخل مجلس آمدند.»

طرح صیانت از آرزوهای آقای عنابستانی بود

وی با اشاره به احتمال زد و بند قالیباف با پایداری‌ها درباره طرح صیانت، خاطرنشان کرد: «من یک حدس و پیش‌بینی داشتم، امیدوارم این اتفاق نیفتد.»

رشیدی‌کوچی با اشاره به اظهارات عنابستانی گفت: «واکنش خاصی ندارم اما ایشان با زمانی که به گوش سرباز راهور زد، بیشترین ظلم را به همه کردند. من بند بند این طرح را مطالعه کردم و اگر مطالعه نداشتم نمی‌توانستم در تلویزیون بحث و مناظره کنم.»

وی افزود: «طرح صیانت از آرزوهای آقای عنابستانی بود اما بهتر است ایشان درباره مسائلی که اطلاع ندارند اظهارنظر نکنند.»

دیگر خبرها

  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • درخواست پلیس از تهرانی‌ ها؛ وارد این اتوبان نشوید
  • همان‌ها که موافق صیانت بودند، وارد مجلس آینده شده‌اند