Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@19:41:53 GMT

معادن که باید در مازندران بساطشان را جمع کنند

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۵۹۶۸۶

معادن که باید در مازندران بساطشان را جمع کنند

دادستان مرکز مازندران گفت: در بازدید از دریاچه "ولشت" و معدن پایین دست آن متوجه شدیم ایرادات و اشکالاتی در کارکرد این معدن وجود دارد و  البته خدماتی هم در حال انجام است که نباید نادیده گرفت.

به گزارش ایسنا، سید یونس حسینی عالمی در نشست با خبرنگاران انجمن صنفی غرب مازندران  که پس از بازدید از وضعیت دریاچه ولشت و چند کارخانه تولید شن و ماسه در مرزن آباد برگزار شد،  با بیان اینکه درخت، جان طبیعت و انسان است و نباید قطع شود مگر به ضرورت باشد، تصریح کرد: مقرر شد شرکت بهره‌بردار در مکان فعلی 100 هکتار نهال‌کاری انجام دهد و نگهداری هم با خود شرکت باشد تا در آینده کسی پیشنهاد بهره‌برداری از معادن دیگر را ندهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*توقف دو معدن شن و ماسه در دشت نظیر بخش کجور نوشهر

حسینی عالمی با بیان اینکه دو معدن فعال شن و ماسه "دشت نظیر" بخش کجور بدون مجوز هستند، گفت: یکی از آنها دارای مجوز  بوده اما مدت آن به پایان رسیده است و دیگری هم از همان ابتدا دارای مجوز نبود و تصمیم گرفته شد که فعلا فعالیت دو معدن شن و ماسه "دشت نظیر" بخش کجور متوقف شود؛ باید تدبیری در نظر گرفت که خرید شن و ماسه برای مردم منطقه با مشکل مواجه نشود.

وی با تاکید بر اینکه اولویت دادستانی مازندران حفظ محیط ‌زیست، منابع طبیعی و سلامت مردم و سپس تامین شن و ماسه است، خاطرنشان کرد: اجازه نمی‌دهیم معدن شن و ماسه ای که به محیط ‌زیست، منابع طبیعی و مناطق حفاظت شده آسیب می زند فعال باشد. این سرمایه متعلق نسل آینده  است، همه باید در حفظ محیط ‌زیست کوشا باشند.

*توقف فعالیت معدن میچکار مرزن آباد

حسینی عالمی با اشاره به اینکه معدن در منطقه "میچکار مرزن‌آباد" وجود دارد اما نباید مجوز آن صادر می‌شد، افزود: آنجا محل کاشت درخت و جنگل‌کاری است که دستور توقف داده شد؛ باید سوابق این معدن بررسی شود که چگونه مجوز گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه در مازندران در حوزه اخلال ارزی و اقتصادی هیچگونه دستگیری تاکنون وجود نداشته است، افزود: کشفیات زیادی در زمینه احتکار کالا در مازندران انجام شد  و از همه کسانی که در این راه همکاری کردند به ویژه از سپاه و بسیج جای قدردانی دارد و مردم نیز هر جا مطلع شدند که کالایی احتکار شده است حتما اطلاع‌رسانی کنند.

حسینی با بیان اینکه  پرونده‌های متعددی علیه شهرداران در سطح مازندران مطرح می‌شود، اظهار کرد:با هر مدیری که خلاف مقررات عمل کند بر اساس موازین قانونی برخورد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مخالف جدی شکار پرندگان کمیاب و بعضاً نایاب در فریدونکنار هستیم و باید دست کسانی که بی‌رحمانه در حال شکار این سرمایه‌ها هستند، کوتاه شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام معادن منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: صرف صدور مجوز برای موسسات فرهنگی را قبول نداریم و قطعا نظارت، ارزیابی، حمایت و هدایت باید انجام بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احسان آهنگر امروز دوشنبه دهم اردیبهشت در نشست صمیمی با مؤسسات فرهنگی_ هنری و قرآنی استان و همچنین تبیین رویداد هم افزا، اظهار داشت: مشکلات عدیده ای در این حوزه ها داریم و به آنها معترفیم اما وقتی که مشارکت مردمی به میدان بیاید، بخش مهمی از چالش ها حل می شود. 

وی مؤسسات را بازوان اصلی فرهنگ و ارشاد دانست و گفت: صرف صدور مجوز برای این مجموعه ها را قبول نداریم و قطعا نظارت، ارزیابی، حمایت و هدایت باید انجام بگیرد و قرار هم نیست که فرهنگ و ارشاد مجری کار باشد. 

آهنگر با اشاره به مشکلاتی که مدیران مؤسسات عنوان کردند، گفت: توپ را به زمین دیگری نمی اندازیم انتظار هم نداریم که مشکلات چند دهه به یکباره حل شود چون شدنی نیست اما حرکت ما باید رو به جلو باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: مسائل مربوط به اخذ مجوز، سامانه ها و رایزنی با ثبت اسناد را دنبال کردیم و به نتیجه می رسیم. 

وی درباره مسائل مالی عنوان شده نیز اظهار داشت: حل موضوع مالیات و رفع دغدغه مدیران حوزه فرهنگ و هنر نسبت به آن در برنامه است، باید یک تیم تخصصی تشکیل بدهیم که با اشراف به مسائل مالی به کمک مؤسسات بیایند. 

آهنگر در بخش دیگری از سخنان خود به رویداد هم افزا اشاره و اظهار کرد: تعامل دستگاه‌ها و تشکل های مردمی باید به معنای واقعی اتفاق بیفتد؛ یعنی باید اراده‌ای برای آن وجود داشته باشد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ادامه داد: اگر اراده شکل بگیرد، اعتبار را به همراه خواهد داشت و می توانیم برنامه هایی را در سطح کلان برگزار کنیم. 

وی با اشاره به توانمندی‌های مازندران اظهار امیدواری کرد: همایش یا جشنواره  ملی را با عنوان فرهنگ و هنر،  و اقتصاد به میزبانی مرکز استان برگزار کنیم. 

 ضرورت واگذاری کار فرهنگی به مردم

حجت الاسلام علی اکبر درخشنده معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه فرهنگ یک موضوع به شدت کم بهره از اقتصاد کشور است، افزود: کار فرهنگی باید به مردم واگذار شود چون برخاسته از دل مردم است و به دست آنها ادامه خواهد یافت. 

وی ادامه داد: هم افزایی با مردم و مؤسسات را در برنامه قرار دادیم و مقرر شد که طرح ها به دبیرخانه ارسال، گردآوری و ارائه شود. 

درخشنده شناسایی، پیش رویداد، برگزاری نمایشگاه، برنامه‌های جنبی، همکاری با دستگاه‌های اجرایی، و در نهایت پیگیری ارتباط و توسعه ایده‌ها را از فرآیندهای رویداد هم افزا در استان اعلام کرد. 

 ثبت 608 مؤسسه در مازندران 

در این نشست، محمد غلامی رئیس گروه فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اعلام کرد: در استان 608 مؤسسه فرهنگی تک منظوره و چند منظوره داریم و  آنچه از دست ما بر می‌آید در رفع مسائل و معضلات دریغ نمی‌کنیم. 

وی همچنین گفت: از سال 1390 تاکنون، این نخستین نشست صمیمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد با مؤسسات فرهنگی، هنری و قرآنی استان بوده است. 

به گزارش خبرنگار تسنیم، رویداد هم افزا بستری برای تعامل دستگاه‌های اجرایی با تشکل های مردمی است؛  مسائل مالی مانند مالیات و ارزش افزوده، مسائل حقوقی مانند قراردادها، محدودیت‌های سامانه های ستاد و ثبت مؤسسات، حمایت اداری و تسهیلگری، تعریف پروژه برای مؤسسات، تعامل بیشتر مؤسسات و ارشاد به ویژه پاسخگو بودن طرف دولتی، ازجمله مسائلی بود که در این نشست عنوان شد. 


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود