Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@07:37:47 GMT

خواص شربت گلابی در طب سنتی + طرز تهیه

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۶۲۲۸۰

خواص شربت گلابی در طب سنتی + طرز تهیه

شربت گلابی حاوی انواع ویتامین‌های A، C، E، K، گروه ویتامین‌های B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۳، B. ۵، B. ۶، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، فولات، کولین، کلسیم، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیم، فسفر، روی، مس، منگنز، سلنیوم، اسیدسیتریک و فولیک، آنتی‌اکسیدان مانند فلاونوئیدها، آنتوسیانین‌ها و سیانیدین‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای بررسی خواص شربت گلابی و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت گلابی
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت گلابی اظهار کرد: این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A، C، E، فلاونوئید‌ها و آنتوسیانین‌ها رادیکال‌های آزاد را نابود می‌کند؛ این رادیکال‌ها به سلول‌های بدنمان آسیب می‌زنند؛ شربت گلابی همچنین بدن را در برابر بیماری‌های مختلف و انواع سرطان‌ها به ویژه سرطان روده بزرگ محافظت می‌کند.

وی درباره خواص دیگر شربت گلابی بیان کرد: این شربت به علت وجود اسیدفولیک برای زنان باردار و جنینشان بسیار مفید است؛ شربت گلابی به زیبا شدن چهره نوزاد هم کمک می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت گلابی به علت داشتن فیبر، کلسترول خون را کاهش می‌دهد و از بروز بیماری‌های قلبی و سکته‌های مغزی جلوگیری می‌کند؛ این شربت نقشی مؤثر در عملکرد بهتر روده‌ها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست دارد.

شربت گلابی نقشی مؤثر در بهبود گردش خون، رفع کم خونی، تقویت بینایی و شادابی پوست و مو دارد

عظمایی تأکید کرد: شربت گلابی، قند، فشار و چربی خون را کنترل می‌کند؛ این شربت به علت داشتن کلسیم، فسفر و منیزیم استخوان‌ها، مفاصل و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌کند؛ شربت گلابی تأثیری چشمگیر در بهبود بیماری‌های کیسه صفرا، التهاب روده بزرگ (کولیت)، آرتریت (التهاب مفاصل) و نقرس دارد.

وی تصریح کرد: شربت گلابی نقشی مؤثر در کاهش تب و رفع گرمازدگی دارد و برای مبتلایان به تنگی نفس بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت گلابی تأثیری چشمگیر در کاهش وزن افراد دارد، زیرا کالری و چربی کمی دارد؛ این شربت حاوی فیبر فراوان است بنابراین مصرف آن قبل از غذا اشتها را کنترل می‌کند.

عظمایی یادآوری کرد: شربت گلابی نقشی مؤثر در بهبود گردش خون، رفع کم خونی، تقویت بینایی و شادابی پوست و مو دارد.

مواد لازم برای تهیه شربت گلابی (چهار تا پنج نفر)
گلابی رسیده چهار عدد
عسل چهار قاشق غذاخوری
یخ ۱۰ تکه
آب پنج تا ۶ لیوان
آب لیموترش تازه سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت گلابی
- گلابی‌ها را به خوبی شسته، هسته‌های آن‌ها را جدا و با پوست خُرد کنید.
- گلابی‌های خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید، عسل و آب را هم به آن‌ها اضافه کنید.
- مواد را به خوبی مخلوط کنید.
- مواد مخلوط شده را داخل لیوان بریزید و به آن ۲ تا سه تکه یخ و مقداری آب لیموترش تازه بیفزایید.
- شربت را به خوبی هم بزنید سپس آن را میل کنید.
- شربت گلابی را می‌توان روزانه ۲ لیوان مصرف کرد.
- برای تهیه شربت گلابی همچنین می‌توانید همه مواد را با هم داخل مخلوط کن بریزید و پس از مخلوط شدن مواد، شربت را میل کنید. منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی نوشیدنی شربت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۶۲۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص شگفت‌انگیز پوست موز

همه ما از خاصیت میوه‌ها و سبزیجات برای جسم و جان آگاه هستیم. اما آیا می‌دانستید پوست میوه‌ها و سبزیجات حتی از گوشت آن‌ها سالم ترند. پوست موز نیز دارای خاصیت بسیار برای سلامت بدن و پوست است.

به گزارش همشهری آنلاین؛ به گفته متخصصان، پوست موز بسیار مغذی و سرشار از فواید است. در این مطلب به برخی از فواید پوست موز نگاهی انداخته‌ایم.

خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد: مشخص شده که پوست موز سرشار از پلی فنول‌ها، کاروتنوئید‌ها و سایر آنتی اکسیدان‌ها است که از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد سرطان زا محافظت می‌کند. مصرف بیشتر پوست موز می‌تواند سطح آنتی اکسیدان را افزایش داده و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

افسردگی را کاهش می‌دهد: ویتامین B ۶ و محتوای بالای تریپتوفان موز می‌تواند به بهبود برخی از علائم افسردگی و سایر اختلالات خلقی کمک کند.

کلسترول را کاهش می‌دهد: پوست موز دارای فیبر‌های محلول و نامحلول است که باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از چسبیدن کلسترول به دیواره رگ‌ها می‌شود. این خاصیت پوست موز به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.

برای چشمان خوب است: پوست موز برای چشم مفید است و احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد. گفته می‌شود قرار دادن آن روی چشم به کاهش پف کردگی کمک می‌کند. همچنین، لایه برداری با موز به روشن شدن حلقه‌های تیره زیر چشم و کاهش ظاهر خطوط ریز کمک می‌کند.

یبوست را برطرف می‌کند: موز سرشار از فیبر است و به حرکات منظم روده کمک می‌کند. فیبر به رشد باکتری‌های خوب در روده کمک کرده که باعث تقویت هضم می‌شود و روده را سالم نگه می‌دارد.

دندان‌ها را درخشان می‌کند: به گفته متخصصان، مالیدن پوست موز به دندان‌ها یک دقیقه در روز به مدت یک هفته می‌تواند به درخشندگی دندان کمک کند. موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است و در صورت تماس با دندان مواد معدنی آن جذب مینا شده و دندان‌ها را سفید می‌کند.

جوش‌ها را درمان می‌کند: اگر از جوش‌های روی صورت‌تان خسته شده‌اید و این جوش‌ها شما را اذیت می‌کنند، به سادگی شروع به مالیدن پوست موز روی صورت خود کنید و در عرض یک هفته تفاوت را مشاهده کنید. پوست موزبه کاهش التهاب در پوست کمک می‌کنند و همچنین سرشار از فنولیک است که مملو مواد ضد میکروبی برای درمان جوش و آکنه است.

درد را کاهش می‌دهد: بر اساس نتایج مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۱ انجام شد، پوست موز سرشار از ترکیبات فعال زیستی مانند کاروتنوئید‌ها و پلی فنول‌ها است. پوست موز همچنین سرشار از خواص ضد التهابی است و به کاهش درد بدن کمک می‌کند.

از پوست در برابر اشعه فرا بنفش محافظت می‌کند: پوست موز سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند فنولیک‌ها، فلاونوئیدها، تانن‌ها، کاروتنوئید‌ها و آلکالوئید‌ها است که به جلوگیری از رادیکال‌های آزاد و همچنین محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • چه کار کنیم نعناع روی دوغ نماند؟ | ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ با کمک آب جوش
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • کرم معجزه
  • این گیاه دارویی نفخ شکم را از بین می‌برد
  • ببینید | سنتی ۲‌ هزار ساله برای قدردانی از آب
  • سنتی ۲‌ هزار ساله برای قدردانی از آب + فیلم