Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی با بیان اینکه تجدید پیمان با شهدا عزم مدیران را در خدمات رسانی بیشتر می‌کند گفت: سرکشی از خانواده شهدای استان مرکزی باید توسط مدیران تقویت شود. ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۸ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، سید علی آقازاده ظهر امروز با اشاره به گذشت چندمین روز از هفته دولت در دیدار با خانواده شهید محمدرضا بزرگی  در خمین اظهار داشت : شهدا با تقدیم و اهدا کردن جان و خون خود اهداف بلند پایه‌ای داشتند که از مهم‌ترین این اهداف  پیشرفت ارزش‌های بلند اسلامی، محافظت و نگهداری از میراث ارجمند و گرانقدر انقلاب  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی بیان کرد: تکریم و تعظیم شهیدان، تلاشی مقدس در برافراشتن پرچم‌های سرخ استقلال و آزادی بشریت از یوغ ذلت و اسارت و گام بلندی در راستای احیای ارزش‌های مکتب توحید و عدالت است زیرا که شهادت، مرگ در راه ارزش‌ها بوده و هر شهید مشعلی در بلندای عزت و سرافرازی یک ملت جاودانه می‌درخشد.

وی افزود: مهم‌ترین راه ادای دین به مقام رفیع و والا شهدا و ایثارگران وصف و توصیف رواج دلاوری و مردانگی و فداکاری‌های آنان در عرصه دفاع از انقلاب است، توصیف فرهنگ ایثار و شهادت از ضرورت جامعه اسلامی است.

آقازاده عنوان کرد: بنابراین باید قشرهای مختلف جامعه و از نسل جوان هر چه بیشتر با فداکاری‌های شهدا و ایثارگران و افتخارات رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس آشنا شوند، شهادت در زمره عالی‌ترین مفاهیم الهی و نتیجه والاترین ارزش‌هایی است  که یک انسان متعهد می تواند به آن مقام دست پیدا کند.

 استاندار مرکزی تصریح کرد: حقیقت این است که اگر رشادت‌ها و خدمات شهدا و ایثار گران به خوبی برای مردم معرفی گردد بیشترین و بهترین نتایج را به همراه دارد.

وی ادامه داد: خانواده‌‌های شهدا بزرگترین دارایی و عامل عرفانی و روحانی ملت است که محضر با سعادت ودیدار با خانواده رفیع و والا شهیدان دارای اهمیت و اعتبار انقلاب اسلامی است.

استاندار مرکزی عنوان کرد: دیدار با خانواده معظم شهیدان کوچکترین اقدامی است که در مقابل مجاهدت‌ها و جانفشانی شهیدان انجام می‌دهیم و راهکاری برای احیای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.

انتهای پیام/ ت

R41371/P1336/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۶۳۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است

به گزارش «تابناک»، بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • دیدار استاندار قزوین با خانواده شهید معلم، رجبعلی قربانی
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • عملیات وعده صادق نشات گرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • دیدار با خانواده شهید مرزبان حسن بادامکی
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد