Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@11:02:29 GMT

توان امدادی شهرستان های پرخطر باید افزایش یابد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۶۷۹۱۵

توان امدادی شهرستان های پرخطر باید افزایش یابد

بیرجند - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: تجهیزات و امکانات امدادی در برخی شهرستان های حادثه خیز استان از جمله خوسف باید افزایش یابد تا در مقابله با حوادث آمادگی لازم را داشته باشیم.

به گزارش ایرنا محمدرحیم شهریاری روز سه شنبه در آیین افتتاح سوله امدادی خوسف افزود: شهرستان خوسف وسعت و پراکندگی جمعیتی بسیاری دارد لذا باید توان امدادی این شهرستان افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: توزیع امکانات و تجهیزات امدادی باید براساس شاخص ها و عدالت میان شهرستان های استان توزیع شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: سوله امدادی خوسف با مساحت 432 مترمربع برای نگهداری اقلام امدادی این شهرستان تاسیس شده است.
وی اعتبار هزینه شده برای ساخت و محوطه سازی این سوله را چهار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سال 96 پیگیری کردیم تا بتوانیم این سوله را در شهرستان خوسف تاسیس کنیم و طی پیگیری های مکرر توانستیم امروز این پروژه را به بهره برداری برسانیم.
شهریاری گفت: امیدواریم با کمک استانداری و مدیریت بحران موجودی این انبار و تجهیزات امدادی موردنیاز را تقویت کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی هم گفت: جمعیت هلال احمر یکی از نهادهای موثر در موضوعات امدادی در سه بخش پیشگیری حادثه، در زمان و بعد از حادثه محسوب می شود.
سید مجتبی علوی مقدم اظهار داشت: توانمندی، برنامه ریزی، دقت و آموزش باید به روز و براساس فناوری های نوین باشد در این صورت قدرت عمل، دقت و سرعت عمل نیز افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر نقش مهم و بسزایی در امدادرسانی ایفا می کند تاکید کرد: در هر شهرستان امکانات و تجهیزات مورد نیاز در خصوص امدادرسانی باید پیش بینی شود و همه دستگاه ها موظف اند در موقع حوادث با نهادهای امدادی همکاری کنند.
وی بر لزوم انبارگردی و به روزرسانی انبارهای امدادی تاکید کرد و گفت: برخی مناطق استان حادثه خیزتر هستند که به امکانات و تجهیزات امدادی بیشتری نیاز دارند.
معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: دوره های آموزشی و بازآموزی جزو عوامل مؤثر در کاهش آسیب ها هستند که باید براساس فناوری های نو باشد.
فرماندار خوسف نیز در این مراسم خوسف را سومین شهرستان پهناور استان دانست و گفت: این در حالیست که به سبب پراکندگی جمعیت در حوزه امدادرسانی با مشکل مواجه هستیم.
محمد شفیعی افزود: برخی پروژه های مهم از دولت های قبل نیمه تمام باقیمانده و به نتیجه نرسیده که اکنون این پروژه ها در شهرستان احصا شده است.
وی بیان کرد: یکی از این پروژه ها، سوله امدادی شهرستان بود که به طور قطع وجود این سوله می تواند در کاهش آسیب ها مثمرثمر باشد.
7557*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي امداد هلال احمر شفافيت 97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۶۷۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • رئیس پلیس پایتخت به مجرمان هشدار داد
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد