Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به رغم تحریم های فراسرزمینی ضد ایرانی آمریکا علیه شرکتهای اروپایی، وزیر خارجه آلمان از کمک به فعالان اقتصادی آلمان خبر داد که علاقه مند به حفظ معاملات تجاری شان با طرفهای ایرانی هستند.
به گزارش هفته نامه آلمانی اشپیگل، هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان  گفت: آمریکا برای اعمال تحریمها از ابزارهای مهم و موثری بهره می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع آنها با ابزار نظارت و پایش تراکنش های مالی بین بانکی به این هدف خود دست پیدا می کنند. اکنون وزیر خارجه آلمان در جستجوی یافتن جایگزین ها (ی مالی در عرصه تجارت خارجی با ایران) است. هایکو ماس در نشست سفرا در برلین گفت: در نظر داریم به آن دسته از شرکت های آلمانی که می خواهند همچنان در (بازار) ایران فعال باقی بمانند، در حدامکان و تا آنجا که ظرفیت هایمان اجازه می دهد، کمک کنیم. ماس بار دیگر در خصوص حمایت از شرکت های آلمانی (علاقه مند به فعالیت با طرفهای ایرانی) اطمینان خاطر داد و گفت: این حمایت در صورتی انجام می شود که شرکت های آلمانی، بی اعتنا به تحریم های آمریکا بخواهند همچنان به تجارت با ایران ادامه دهند.

وی با تاکید بر آنکه اولویت اصلی در این باره، به ویژه، حفظ کانالهای پرداخت است، افزود: البته بیمه صادراتی دولتی (آلمان - منظور بیمه صادراتی هِرمس است) همچون گذشته در اختیار شرکت های آلمانی قرار خواهد گرفت.
وی تاکید کرد: در این میان دولت آلمان در زمان حاضر، یکبار دیگر این برداشت و ذهنیت را دارد که ایران از (سامانه تبادل بین بانکی جهانی) «سوئیفت» که یک ابزار معاملاتی برای پرداخت بین بانکی است نیز جدا و منفصل نشود بلکه ما به طور موازی در نظر داریم کانالهای مستقل پرداخت از آمریکا و یک صندوق پولی اروپایی را (به همین منظور برای ایران) ایجاد کنیم.
این نشریه چاپ آلمان در ادامه نوشت: وزیر خارجه آلمان اذعان کرده است که تحقق این خواست، کار ساده ای نیست. ماس سپس به نطق دوشنبه امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اشاره کرد که نشان می دهد آلمان در ارتباط با این تلاشها تنها نیست. در حال حاضر کارشناسان دولت جمهوری فدرال آلمان در پشت پرده در پی ایجاد ابزارها (ی مالی) هستند که به واسطه آن بتوان تراکنشهای مالی مربوط به تجارت شرکت های آلمانی با طرف های ایرانی را بدون آنکه آمریکا توان ممنوعیت و جلوگیری از آنها را داشته باشد، انجام داد و همین طور آنها را حفظ کرد. بی شک تاکنون در محافل دولت آلمان در ارتباط با این مساله هیچ موضع جدیدی مطرح نشده است.

اشپیگل افزود: به طور مثال یکی از تدابیر مورد بررسی قرار گرفته برای حل این مساله، فعال کردن شرکتهای باصطلاح «تک منظوره» است که در واقع به نوعی مرکزیت انجام پرداختهای مربوط به واردات و صادرات از/به ایران را برعهده گیرند. با این حال مشکلی که همچنان وجود دارد آن است که چنین شرکت هایی را چطور می توان در برابر تاثیر تحریم های آمریکا محافظت کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ماس آلمان سوئیفت آمریکا بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۶۸۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات

به گزارش جام جم آنلاین البرز،کامران ایمانی فولادی اعلام کرد: سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات سامانه‌ای است که توسط دولت برای سهولت شهروندان به اطلاعات درخواستی طراحی و تنظیم شده است.

 وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ از طریق این سامانه به ۱۳ درخواست شهروندان پاسخ داده شده که این درخواست‌ها در باره موضوع‌های مختلف از جمله بن کارت رفاهی، تعداد موتورخانه‌هایی که بهینه‌سازی‌شده، لیست اقدامات انجام شده در زمینه آیین‌نامه مدیریت سبز، وام مددکاری و آمار آموزش‌های ایمنی در مدارس از جمله درخواست‌های مطرح شده در این سامانه بوده است.

 ایمانی فولادی خاطرنشان کرد: ۱۰ درخواست نیز در سال ۱۴۰۱ از شرکت گاز استان البرز در این سامانه ثبت شده که با درخواست‌های سال ۱۴۰۲ به تعداد ۲۳ درخواست شهروندان در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات پاسخ داده شده است.

 وی مطرح کرد: سامانه پیامکی، درگاه سامد، بازرسی ملی گاز، بازرسی استانداری، اداره کل بازرسی استان، تلفن مرکز پاسخگویی به مردم و سامانه ستیران از دیگر راه‌های ارتباطی مردم با شرکت گاز استان البرز است.

دیگر خبرها

  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • تلاش برای رفع آبگرفتگی ها در خوزستان / سامانه بارشی دیگر در راه است
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • یورگن کلوپ، مرد هزار چهره! تیزر جالب کمپانی آلمانی مشاوره مالی با حضور سرمربی لیورپول / فیلم