Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@21:54:05 GMT

بسته تشویقی شهرداری راه برون رفت از رکود ساخت و ساز

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۶۹۲۱۷

بسته تشویقی شهرداری راه برون رفت از رکود ساخت و ساز

رییس هیئت مدیره انجمن انبوه سازان استان اصفهان گفت: روند انبوه‌سازی در شهر اصفهان متأثر از وضعیت اقتصاد کشور در یک وضعیت بحران و رکود شدید قرار دارد که بسته تشویقی شهرداری می‌تواند راهکار خوبی برای برون رفت از این رکود باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، یکی از برنامه های شهرداری برای رونق ساخت و ساز در اصفهان ارایه بسته‌های تشویقی است که می‌تواند سایه رکود را از سر این صنعت مهم اقتصادی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ویژگی‌های بسته تشویقی جدیدی که به مدت سه ماه از مردادماه سال‌جاری شروع شده، امتیازاتی است که برای انبوه‌سازان تعریف شده و تقسیط پرداخت عوارض ساخت و ساز یکی از آنها است،  بر اساس این طرح انبوه‌سازان در دوره ساخت که پروانه ساختمانی آنها اعتبار دارد، می‌توانند عوارض را پرداخت کنند.

رییس هیئت مدیره انجمن انبوه‌سازان استان اصفهان به خبرنگار ایمنا گفت: روند انبوه‌سازی در شهر اصفهان متأثر از وضعیت اقتصاد کشور مدتی است که در یک وضعیت بحرانی و رکود شدید قرار دارد.

مهدی جعفرپیشه افزود: شهرداری اصفهان در مقاطع مختلف و در این زمان سعی کرده با ایجاد بسته‌های تشویقی کمکی به وضعیت موجود کند و راهگشای انبوه‌سازان باشد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در بسته تشویقی ساخت و ساز اخیر که توسط شهرداری پیشنهاد و به تصویب شورای اسلامی شهر رسید، برخی ضرایب در خصوص بلند مرتبه سازی‌ها اصلاح شد، همچنین در خصوص نحوه و زمان پرداخت‌ها مساعدتی برای سازندگان لحاظ شد که می‌تواند راه برون رفت از رکود ساخت و ساز باشد.

رییس هیئت مدیره انجمن انبوه‌سازان استان اصفهان زمان پرداخت عوارض ساخت و ساز را یکی از مهمترین مزایای بسته تشویقی جدید ساخت و ساز خواند و گفت: شهرداری اصفهان بسته‌های قبلی تشویقی را در ماه‌های انتهای سال ارائه می‌کرد و قاعدتاً برای سازندگان و شهروندان زمان مناسبی نبود چرا که فعالان صنعت ساختمان زمان لازم را برای طی‌کردن مراحل صدور پروانه نداشتند، اما بسته جدید بیشتر در جهت رفع دغدغه‌های سازندگان انبوه مسکن که به نوعی بلند مرتبه‌سازی می‌کنند، است.

وی افزود: بسته تشویقی ساخت و ساز عملاً با بسته‌های قبلی تفاوت دارد و در جهت ساخت و ساز بیشتر و بهتر می‌تواند مؤثر باشد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انبوه سازان بسته تشویقی ساخت و ساز رونق مسکن ساخت مسکن شهرداری اصفهان اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۶۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح این منطقه خبر داد و گفت: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآرکد ( QR) است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به کارایی و مزایای پلاک‌های آبی هوشمند اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای تحقق هدف دستیابی به شهر هوشمند ایجاد ارتباط بین سازمان‌های مختلف و توسعه و سهولت در خدمات‌رسانی به شهروندان است که پلاک آبی هوشمند زیرساخت خوبی برای اطلاع‌رسانی و به‌روزرسانی در زمینه ملک شهروندی و خدمت‌رسانی‌های پیرامونی است‌.

وی افزود: از طریق این پلاک‌ها امکان اتصال به شبکه‌های اجتماعی به‌منظور ارائه خدمات مختلف و به‌روزرسانی بانک اطلاعات املاک شهرداری فراهم می‌شود.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تعداد کل پلاک‌های این منطقه بالغ بر ۵۰ هزار عدد است، گفت: تا کنون ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح منطقه ۷ از جمله در شمال بزرگراه چمران و نیمی از منطقه جنوب چمران نصب شده است.

سلطان‌آقایی خاطرنشان کرد: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآر ( QR) کد است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است و در آینده نیز مجهز به شماره اشتراک آب ،برق و گاز نیز می‌شود.

وی ادامه داد: در الگوی جدید، پلاک منازل با استفاده از نقشه‌های مکان‌مند موجود در شهرداری و داده‌های شرکت پست همسان‌سازی و سپس راستی‌آزمایی شده است، البته پلاک‌های آبی رنگ دارای بارکد هوشمند طراحی شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: نصب پلاک‌های آبی هوشمند در این منطقه از دی سال گذشته آغاز شده و تا پایان خرداد ۱۴۰۳ به اتمام می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای این طرح که در کل شهر اصفهان در حال اجراست، معاونت برنامه‌ریزی و سازمان زیباسازی در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان دخیل هستند.

کد خبر 748337

دیگر خبرها

  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • ببینید | استقرار انبوه تانک‌ها در نزدیکی رفح؛ اسرائیل آماده جنگ می‌شود؟
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • عکاسی از انبوه عنکبوت‌ها روی مریخ
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده