Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اقتصاددان گفت: آنچه شاخص‌های کارآمدی نظام اقتصادی کشور را تقلیل داده ناشی از ناکارآمدی مدیریت و عدم برنامه ریزی و استراتژی بلند مدت در راستای پیشروی و توسعه اقتصادی کشور است که می‌بایست رفاه را به جامعه تقدیم می‌کرد که در عمل چنین موضوعی محقق نشده است.

پایگاه خبری تحلیلی فردا:      دکترمحمود جام سازاقتصاددان و استاد دانشگاه با بیان اینکه دولت برای خروج از بحران‌های اقتصادی باید راهکار‌های عملیاتی کارشناسان و مدیران را به منصه ظهور برساند گفت: متاسفانه وضعیت اقتصادی به گونه‌ای در شرایط بحرانی قرار گرفته که مردم مطالبات خود را در قالب اعتراضات و به صورت علنی مطرح کردند از این رو ارائه راهکار و توجه دولت به آن از سوی کارشناسان و آقای قالیباف در راستای حل مشکلات بحرانی اقتصادی که بتواند پاسخگوی مطالبات مردم باشد امری الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بی شک عدم پاسخگویی به مطالبات مردمی است که می‌تواند مطالبات اقتصادی را به مطالبات سیاسی و تنش‌های اجتماعی تغییر دهد. متاسفانه اتخاذ سیاست‌های غلط در زمینه داخلی و بین المللی کشور را در شرایط بحرانی اقتصادی و سیاسی قرار داده بنابراین بنده بدون وابستگی جناحی و حزبی صرفا با بررسی مسائل صرف اقتصادی بر آن هستم تا با ارائه راهکار‌هایی در کنار سایر کارشناسان، کشور را از اشتباهات اقتصادی و سیاسی به مسیردرست هدایت کنیم.
دکتر جام ساز با تاکید بر تغییر سیاست گذاری ها، سیاست گذاری‌های غلط را عامل ناکارآمدی عنوان کرده دراین باره افزود: با توجه به اینکه اشتباهات سیاسی و اقتصادی منجر به افزایش ناکارآمدی در حوزه‌های مختلف شده بنابراین اصل اولویت ما در امر سیاست گذاری است. اگر سیاست گذاری‌ها درست و در راستای اصول و علم اقتصادی باشد یعنی ساختار اقتصادی دولت محور نفت پایه رانتی تغییرکرده و خصوصی سازی واقعی در آن شکل بگیرد و دولت نظارت خود را به صورت محدود و بر کالا‌های عمومی متمرکز کند موانعی از سر راه برداشته می‌شود. توجه به سیاست گذاری‌های پولی و مالی و نهاد‌های سیاست گذار بانکی و بانک مرکزی بسیار حائز اهمیت است، بدین معنا که بانک مرکزی باید دارای استقلال باشد. استقلال بانک مرکزی شرط مهمی است تا بانک مرکزی به عنوان مجری سیاست‌های پولی بتواند به خوبی به وظایف خود عمل کند و دچار انحراف و فشار‌های دولتی نشود. عدم استقلال بانک مرکزی اقتصاد را با مشکلات بسیار عدیده‌ای مواجه کرده است. از سوی دیگر اگر دولت در سیاست‌های مالی از منافع ملی حمایت نکند مشکلات حادتر خواهد شد. متاسفانه ما در زمینه سیاست داخلی و خارجی شکست خورده ایم. نهاد‌هایی که سیاست و اقتصاد را به نفع احسن و در راستای منافع ملی به کار بگیرند عملکرد مطلوبی از خود ارائه نداده اند بنابراین در شرایط اشاره شده مهمترین موضوعی که باید مورد توجه مسوولین قرار بگیرد همیاری، یکرنگی و یگانگی تمام جناح‌های مخالف است. در صورت اهتمام به اتحاد و برخورداری از استراتژی مبتنی بر نیاز‌های کشور در موضوعات مهم اقتصادی و دیپلماسی خارجی که به نفع عزت ملی باشد می‌توانیم در پیشبرد منافع ملی موثرعمل کنیم.
بزرگی بدنه دولت مشکل دیگر اقتصاد کشور
وی بزرگی دولت را مساله مهمی در افزایش هزینه‌های دولت عنوان کرده گفت: بزرگی بدنه دولت و دیوان سالاری که بروکراسی را در بدترین وضع اجرا می‌کند، گزینش‌های سببی و نسبی و افزایش رانت ناشی از همین گزینش هاست که جایگاه تخصص و شایسته سالاری را در کشور کاهش داده و تولید را از حیط انتفاع ساقط کرده است. در راس یک مثلث سه عامل قدرت، ثروت و اطلاعات قرار دارد که با استفاده از رانت بسیاری از مسائل را بر اقتصاد کشور تحمیل کرده است. تمام شاخص‌های اقتصادی که از سوی دولت اعلام می‌شود و شاخص‌هایی که از سوی موسسات معتبر اعتبار سنجی جهان یا صندوق بین المللی اطلاع رسانی می‌شود بیانگر آن است که شاخص‌های اقتصادی کشور در وضعیت مطلوبی نیست. آنچه شاخص‌های کارآمدی نظام اقتصادی کشور را تقلیل داده ناشی از ناکارآمدی مدیریت و عدم برنامه ریزی و استراتژی بلند مدت در راستای پیشروی و توسعه اقتصادی کشور است که می‌بایست رفاه را به جامعه تقدیم می‌کرد که در عمل چنین موضوعی محقق نشده است.
استراتژی اقتصادی روحانی شکست خورده است
دکتر محمود جام ساز با بیان اینکه استراتژی اقتصادی دکتر روحانی شکست خورده عنوان نمود: بر طبق آمار‌ها چیزی در حدود ۱۵۵۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد یعنی از میزان تولید ناخالص داخلی کشور نیز بیشتر است. به نظر می‌رسد راهکار‌های آقایان هاشمی و خاتمی در اقتصاد ایران با شکست مواجه شد و متاسفانه استراتژی آقای روحانی نیز به چنین سرنوشتی دچار شده است. شاید یکی از مهمترین دلایل نابودی صنایع کشور را باید در عدم مدیریت‌های صحیح اوایل انقلاب جستجو کرد. تاسیس سازمان صنایع ملی منجر به نابودی صنایع بزرگ ایران یا تکه پاره شدن آن شد. بنده معتقدم صاحبان قدرت و هلدینگ‌های بزرگ با تشکیلات وسیعی اقتصاد کشور را تحت تاثیرات منفی قرار دادند. شاید یکی از بزرگترین مشکلاتی که اقتصاد کشور را با بحران مواجه کرد حضور هلدینگ‌های فرادولتی یا خصولتی‌ها که معلوم نیست چگونه و از چه طریقی شرکت‌های دولتی را تصاحب کرده و بسیای از شرکت‌های کارآمد را به مرز نابودی رساندند؟! یک سوم نقدینگی یاد شده در دست دولت است و بقیه آن در دست صاحبان قدرت و ثروت است. سیاست‌های غلط عنوان شده منجر به توزیع عجیب نقدینگی شد و به دنبال آن عده‌ای صاحب قدرت و ثروت‌های سرسام آوری شدند در حالی که جمعیت کثیری از مردم در فقر زندگی کنند و روز به روز مردم زیر خط فقر قرار گرفته و رده‌های متوسط به سمت رده‌های پایین اجتماعی کشیده می‌شوند. قدرت خرید مردم با افزایش نرخ دلار کاهش چشمگیری یافته بنحوی که کاهش قدرت خرید پول ملی به مردم اجازه پر کردن سبد معیشتی را نمی‌دهد لذا می‌توان گفت: بسیاری از سیاست‌های دولت‌ها و دولت یازدهم و دوازدهم ناکارآمد و بحران زاست. یقینا در حال حاضر نیازمند اتخاذ سیاست‌های لطیفی هستیم که نتایج بهتری را به اقتصاد کشور هدیه کند.
راهکار‌های اقتصادی قالیباف می‌توانند سازنده باشند
وی با اشاره به اینکه راهکار‌های اقتصادی قالیباف می‌توانند سازنده باشند دولت را به توجه به راهکار‌های علمی فراخوانده دراین باره افزود: معمولا سیاست گذاران به دنبال اتخاذ سیاست گذاری‌های کوتاه مدت در راستای جلب نتایج آنی هستند تا مطالبات مردم فرو کش کنند، بنابراین اقدام به ارائه راهکار‌هایی می‌کنند که با الزامات اقتصادی و حقایق جامعه هماهنگی ندارد. ممکن است در کوتاه مدت جوابگوی برخی نیاز‌ها باشد، اما در دراز مدت به ضد خود تبدیل می‌شود بنابراین توجه به ارائه راهکار‌های سازنده‌ای که بتواند اهداف اقتصادی مورد نیاز را در میان و دراز مدت دنبال کند بسیار ضروری است. اگرراهکار‌های ارائه شده آقای دکتر قالیباف بتواند برنامه میان مدت و دراز مدتی داشته باشد توجه به آن می‌تواند سازنده و موثر باشد.
دکتر جام ساز در نقد تصمیمات دولت خاطر نشان شد: دولت ۵۷ تن سکه پیش فروش کرد چه کسانی خریدار سکه‌ها بودند؟ آیا مردم عادی که با کاهش سپرده‌ها از ۲۰ به ۱۵ درصد پول‌ها را به دلیل انتظارات تورمی از بانک خارج کردند قادر به خرید ۵۷ تن سکه بوده اند؟ مسلما تاثیر گذاری قدرت‌های مالی است که ۵۷ تن سکه را خریداری و در بازار ارز تلاطم ایجاد می‌کنند. اگر سیاست‌ها به همان شکل گذشته دنبال شود و ساختار‌ها همچنان به همان قوت اشتباه گذشته باقی بماند مسلما به هیچ نتیجه رضایت بخشی در زمینه اقتصادی نمی‌رسیم. چهل سال است که اقتصاد دولتی نفت پایه و رانتی بر اقتصاد ایران سایه افکنده و ما را با بحران‌هایی مواجه می‌کند. شاید بهتر باشد که بگوییم پول نفت ما را نجات داده یعنی اگر درآمد‌های ناشی از نفت نبود مسلما با بحران‌های بیشتری رو به رو می‌شدیم. با توجه به تشدید تحریم‌ها و در راه بودن تحری‌های ۴ نوامبر که در حوزه نفت و میعانات گازی اعمال می‌شود فشار مضاعفی بر اقتصاد کشور وارد می‌شود که منجر به کاهش درآمد دولت می‌شود. کمبود درآمد‌های ارزی در راه است و درآمد‌های ریالی هم انقدر نیست که مخارج دولت را تامین کند. پرداخت ۲۰۰ هزار میلیارد تومان حقوق کارکنان و بازنشستگان دولتی هزینه‌های بالایی است که بر دولت فشار وارد می‌کند.
وی در خصوص عدم توجه به موضوعات مختلف درآمد زا از سوی دولت تصریح نمود: متاسفانه دولت در زمینه گردشگری نیز موفق نبوده و زیر ساخت‌های آن را فراهم نکرده است. مالیات مهمترین منابعی است که دولت با اتکای به آن می‌تواند نظام اقتصادی کارآمدی داشته باشد در حالی که متاسفانه تا کنون هیچ ارتقایی در این سیستم داده نشده وبه جای اینکه دولت از صاحبان ثروت مالیات بگیرد از کارمندان و کارگران مالیات می‌گیرد. آزاد سازی اقتصادی، خصوصی سازی و رقابت پذیری به معنای واقعی در کشور پیاده نشده است. اگر آزاد سازی اقتصادی به درستی صورت می‌گرفت می‌توانستیم درآمد‌های نفتی را در حساب ذخیره ارزی نگاه داریم، اما متاسفانه حساب ذخیره ارزی با شکست مواجه شد و دولت گاه و بیگاه از صندوق توسعه ملی برداشت می‌کند. بی شک اگر کشور به اندازه کافی ذخایر می‌داشت در برابر شوک‌های ارزی بین المللی بخصوص در حوزه نفت ایستادگی می‌کرد و با بحران‌های کنونی مواجه نمی‌شدیم.
ارز چندنرخی به معنای رانت و فساد است
دکتر جام ساز افزود: چند نرخی شدن ارز نیز منجر به افزایش رانت و فساد گسترده شده با آنکه دولت تلاش کرد تا ارز را تک نرخی کند، اما عدم توجه به وجود الزامات و ابزار‌های لازم و عدم دراختیار داشتن ارز کافی که بتواند جوابگوی تمام خواسته‌های کشور باشد منجر به ایجاد ابرچالش‌هایی شد که متاسفانه مساله تحریم‌ها منجر به افزایش ابر چالش‌ها شد و دولت را بیشتر تحت فشار قرار داد.
وی با تاکید بر استفاده از راهکار‌های موثر دولت را به مقابله با به گل نشستن کشتی اقتصاد فراخوانده دراین باره عنوان نمود: امید می‌رود دولت با اتخاذ سیاست‌های دقیق براساس مصلحت و عزت در امر دیپلماسی خارجی موفق عمل کند تا با گذشتن از بحران‌های پیش رو بتوانیم دورنمای اقتصادی مطلوبی را برای کشور رقم زنیم. طرح پیشنهادی قالیباف به دولت مسلما در راستای افزایش وفاق ملی است و می‌تواند کمکی برای گام برداشتن به سمت یگانگی و یکرنگی سیاسی و اتحاد بین گروه‌های رقیب در امر سیاست گذاری باشد. بی تردید اگر دولت از توان کارشناسان خبره اقتصادی و راهکار‌های مدیران موثر و ثابت شده در نظام استفاده کند می‌تواند کشتی بحران زده اقتصاد را از غرق شدن نجات دهد. به نظر می‌رسد اگرراهکار‌های آقای دکتر قالیباف براساس استراتژی‌های کوتاه مدت تنظیم شود و در میان مدت وبلند مدت بتوانیم برخی از مسائل حل کنیم می‌توانیم در برابر بحران‌های داخلی مقاومت کرده و مانع از فروپاشی اقتصاد شویم.

منبع: فردا

کلیدواژه: روحانی جام ساز قالیباف وفاق ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۱۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز گفت: چاره کار بشریت برای حل مشکلات دنیا و آخرت خود این است که با تقوا باشد و خدا را در نظر بگیرد که اگر خدا فراموش شد و هرکس به فکر خود، منافعش و لذات خودش باشد و باعث مزاحمت برای دیگران باشد جامعه بشری روی سعادت را نخواهید دید.

او با اشاره به اینکه جامعه ما در عرصه یک جنگ قرار گرفته است، افزود: جنگی که یک طرف آن طرفداران اسلام، قرآن و ارزش‌های اصیل انسانی هستند و طرف مقابل هم دشمنان خدا، شیطان پرست‌ها، خودپرست‌ها و دنیا پرست‌ها قرار دارند. در این عرصه جنگ ما یک نوع مبارزه نداریم بلکه دشمن جنگ ترکیبی در هر عرصه‌ای از زندگی مسلمانان ایرانی به راه انداخته است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس ادامه داد: عرصه جنگ نظامی را، چون از سال ۵۹ تجربه کرده‌ایم مقداری باتجربه هستیم و دستمان جلو است، اما جنگ اقتصادی جنگی است که امروز باشدت درگیرش هستیم ولی هنوز خیلی راه مانده است که بتوانیم در جهان پیرامون خودمان جایگاه کشورمان را به عنوان یک قدرت اقتصادی تثبیت کنیم و تا به آنجا نرسیم این جنگ به ما تحمیل خواهد شد و هرچه هم بخواهیم خود را کنار بکشیم دشمنان این عرصه را نقطه ضعف ما می‌دانند و در این عرصه جنگ راه انداخته‌اند.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه یک عرصه دیگر جنگ و نبرد؛ جنگ فرهنگی است که در این عرصه هم دشمن تلاش خودش را می‌کند و ما هم مقاومت خودمان را نشان می‌دهیم، گفت: در عرصه جنگ فرهنگی گاهی ما پیشرفت داریم و گاهی دشمنان خود را نشان می‌دهند و بایستی در این دو عرصه جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی انشاالله ایران عزیز و کشور اسلامی ما جایگاه خود را در دنیا به گونه‌ای تثبیت کند که هیچ کس جرأت تعرض به ملت ایران را نداشته باشد.

او با اشاره به روز جهانی کار و کارگر و روز معلم، بیان کرد: سربازان عرصه جنگ اقتصادی و سربازان عرصه جنگ فرهنگی باید در هفته پیش‌رو تجلیل، تکریم و حمایت کنیم تا میدان مبارزه را به نفع ما تغییر دهند.

خطیب نماز جمعه شیراز با اشاره به آیه ۱۸۱ سوره مبارکه آل عمران و جنگ اقتصادی، یادآور شد:بدانید این دشمنی که برای ما وجود دارد دشمن خیلی قدیمی است و مختص حالا نیست و هر وقت امت اسلامی خواسته روی پای خود مستقل بایستد این جنگ شروع شده است.

آیت‌الله دژکام اظهارکرد: رییس جمهور کشور ما به کشور همسایه پاکستان رفته است و آمریکا به آنها می‌گوید ایران تحریم است و با آنها معامله نکنید و رسما وزارت خارجه آمریکا به پاکستانی‌ها تذکر دادند که با ایرانی‌ها معامله نکنید. در آیه ۷ سوره مبارکه منافقون خدا می‌فرماید: آنها همان مردم بدخواهی هستند که می‌گویند با مسلمانان معامله نکنید تا آنها دست از اسلام بردارند.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: جنگ طولانی است و بیش از ۱۴۰۰‌سال است که ما می‌رزمیم و آنها هم سروصدای خود را می‌کنند البته معلوم است امت اسلامی را نتوانستند نابود کنند و بعد از این انشاالله پرچم اسلام برافراشته تر، عزت مسلمانان روزافزون‌تر و دشمنان اسلام هر روز خوارتر و زبون‌تر خواهند شد.

او به بیان اولین نکته جنگ اقتصادی اشاره کرد و افزود: ما باور داشته باشیم که در این جهان خدا همه کاره است. اگر کسی چند روز پول در دست دارد نگوید مال من است بلکه مال خداست. آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها حالیشان نیست و خیال می‌کنند که پول مال خودشان است، اما ما به آنها می‌فهمانیم که پولی که در دستشان است خدا داده است، این باور را اگر کسی در دل خودش تقویت نکند وسط میدان جنگ کم می‌آورد.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: اگر آزادگی و مسلمانی را می‌خواهید تجربه کنید جنگ وجود دارد و باید خود را اثبات کنید. در عرصه این نبرد ۸ کار به عنوان الزامات اقتصاد مقاومتی رهبر گرانقدر انقلاب اسلامی دستور فرمودند و پیگیری کردند که در کشور اجرا شود؛ هرچه که می‌خواهید در عرصه نبرد تلاش کنید این هشت کار را باید دنبال کنید و اگر درست انجام دهیم مسلما پیروزی از آن ما خواهد بود و خدا وعده داده است.

امام جمعه شیراز بر حمایت مسئولان از تولید ملی تاکید کرد و افزود: هر مدیری در کشور ما اگر جنسی می‌خواهد مصرف کند لااقل خودش جنس ایرانی را مصرف کند و جنس خارجی نخرد. در برخی از جلسات می‌گوییم این جنس را فلان شرکت در شهر شیراز تولید می‌کند، اما می‌گویند خارجی آن بهتر است و اینگونه به کشور آسیب می‌زنند لذا مسئول باید پیگیر شود جنس ایرانی بخرد و به کارگیرد که یکی از راه‌های جهش تولید همین است.

او اذعان داشت: گاهی بحثی مطرح است که کیفیت جنس ایرانی مناسب نیست، اما ما تجربه کرده‌ایم وقتی مصرف یک کالا جدی می‌شود خریدار می‌تواند به تولید کننده بگوید که جنست باید بهتر شود و تولید از نظر کیفی هم رشد می‌کند. دوم؛ افزایش بهره‌وری است. ما در رابطه با بهره برداری مناسب از سرمایه‌های خود چه انسانی و چه مادی و مالی ضعف داریم و در جنگی که قرار داریم باید جلوی اسراف گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در ادامه با تصریح بر اینکه اگر کسی پول دارد به جای اینکه بخواهد به دلالی بپردازد به سرمایه‌گذاری تولیدی بپردازد، گفت: مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند و دلالی را تعطیل کنند و این نکته قابل توجه بانک‌ها و همه مدیران باشد؛ باید یک سرمایه‌گذاری تولیدی شود بعد سود بیاید.

آیت‌الله دژکام با اشاره به چهارمین مورد، بیان کرد: مردم جنس داخلی بخرند و امسال هم سال جهش تولید با مشارکت مردم است. اگر مردم ما جنس ایرانی را بخرند به معنی این است که به تولید کننده ایرانی کمک می‌کنند. مشارکت مردم در تولید را ممکن است بگوییم در تولید سرمایه‌گذاری کنند، اما اگر قدرت سرمایه‌گذاری ندارند لااقل جنس ایرانی بخرند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس پنجمین مورد را اصلاح الگوی مصرف دانست و افزود: ترویج فرهنگ کار نیز ششمین مورد است. سند فرهنگ کار را باید به میدان آورد، چون فارس در زمینه فرهنگی یک سند دارد، اما در باب فرهنگ کار هنوز سند مصوب شده نداریم.

او به ایجاد اشتغال در جامعه اشاره کرد و گفت: در خصوص ایجاد اشتغال وضع ما بد نیست، اما می‌خواهیم به یک افق بالاتر برسیم. ما امسال برای تحصیل کرده‌هایی که جویای شغل هستند باید خیلی تلاش کنیم تا ایجاد اشتغال شود برای اینکه در این زمینه عقب هستیم، اما در عرصه‌های دیگر ایجاد اشتغال الحمدالله نرخ بیکاری ما پایین آمده و امیدواریم شرایط بهتر شود.

امام جمعه شیراز همچنین با اشاره به مبارزه با فساد اقتصادی، اظهارداشت: در خصوص مبارزه با فساد اقتصادی جدای از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب یک فرمان هشت ماده‌ای داده‌اند. دیروز رئیس جمهور هم گفتند که در مبارزه با فساد با هیچ‌کس تعارف نداریم و باید جدی دنبال شود.

آیت‌الله دژکام با تصریح بر اینکه رهبر معظم انقلاب در این فرمان ۸ ماده‌ای فرموده اند همه حتی کسانی که منصوب از طرف رهبری هستند باید کارشان شفاف باشد و پاسخ دهند، افزود: فساد یکباره رخ نمی‌دهد و فساد اژد‌های هفت سر است و یک سر آن را بزنیم یک سر دیگر در می‌آورد و باید با فساد مبارزه شود. ما از این جهت در چهارچوب فرمان ۸ ماده‌ای رهبر معظم حامی دولت و دستگاه‌های قضایی و مقننه برای مبارزه با فساد هستیم و محکم با مفسدان و آنهایی که وضع اقتصادی کشور را بهم می‌ریزند مخالف هستیم و اعلام انزجار می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس به مهمترین موضوع که تقواست پرداخت و گفت: اگر کسی از خدا نترسد اینها همه حرف و باد هوا است. رهبر انقلاب در همین فرمان هشت ماده‌ای خود برای مبارزه با فساد این جمله را فرموده اند که "دستی که می‌خواهد با ناپاکی دربیفتد باید خودش پاک باشد و با دست کثیف نمی‌شود چیزی را پاک کنید". تقوا یعنی دستش پاک باشد، آنهایی که در مدیریت‌های نظارتی و مبارزه با فساد گذاشته می‌شوند مراقب باشند که شیطان خیلی فریب دهنده است، برخی اوقات یک تغییر اولویت بیشتر داده نمی‌شود.

ا ضمن تبریک روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ایف گفت: شیراز در این زمینه هم حرف برای گفتن دارد.

آیت‌الله دژکام بیان کرد: همه ما بدهکار معلمان عزیز هستیم و ارج و منزلت معلم بر کسی پوشیده نیست و دست معلمان عزیز را می‌بوسیم، می‌خواهم یک نکته عرض کنم که چرا معلم آنقدر مهم شد؟ مسلما اهمیت جایگاه معلم بخاطر نقش تعلیم و تربیت است. اگر آنها تربیت نکنند جامعه انسانی تبدیل به جامعه حیوانی می‌شود و فرق انسان و حیوان در همین تربیت و تعلیم است که خودش را نشان می‌دهد. از این جهت بایستی به مسئله تعلیم و تربیت و وظیفه دستگاه آموزش و پرورش بار دیگری توجه ویژه کنیم.

امام جمعه شیراز در پایان گفت: در برش استانی نقشه مهندسی کشور اولین مسئله‌ای که مدنظر قرار گرفته است سبک زندگی اسلامی و ایرانی است. اگر بچه‌های ما بزرگ شوند و تفاوت بین مرز ایران همیشه پایبند به فرهنگ و ارزش‌ها و آن طرف که از قدیم مخالف ارزش‌های اصیل انسانی بوده‌اند را نفهمند و در رفتار خود نشان ندهند ضرر بزرگی کرده‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت
  • اولین واکنش دولت رئیسی به ضرب الاجل اقتصادی قالیباف
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند