Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-03@02:41:38 GMT

پیش فروش سمند ال ایکس و سورن آغاز شد/ تحویل 14 ماه دیگر !

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۷۲۰۵۶

پیش فروش سمند ال ایکس و سورن آغاز شد/ تحویل 14 ماه دیگر !

رکنا: شرایط پیش فروش سمند ال ایکس و سورن EF۷ بنزینی از سوی ایران خودرو اعلام شد.

به گزارش رکنا، بر اساس طرح اعلامی از سوی این گروه خودروسازی این خودروها با سود مشارکت 19 و انصراف 17 درصدی با موعد شهریور، مهر و آبان 98 تحویل داده خواهد شد.

پیش پرداخت پیش بینی شده برای این طرح در سمند ال ایکس 16 میلیون و 800 هزار تومان و سورن EF7 بنزینی، 21 میلیون و 500 هزار تومان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 ایربگ ، چراغ مه شکن جلو ، آنتن اکتیو ، سیستم اخطارسرقت ، بازکن در صندوق از داخل ، سیستم هشدار دهنده مالتی پلکس ، تنظیم برقی پشتی صندلی جلو ، شیشه بالابر برقی درها ، کولر ، ترمز ای‌ بی‌ اس‌ (، رینگ فولادی و لاستیک 15 اینچ ، ایموبیلایزر ، هشدار دهنده موانع عقب ، بلندگوطاقچه عقب و رادیو پخش MP3از جمله تجهیزات سمند ال ایکس به شمار می رود.

همچنین سمند سورن EF7 نیز دارای تجهیزاتی از جمله شیشه بالابر اتوماتیک با محافظ ، 2 ایربگ ، چراغ مه شکن جلو ، چراغ عقب اسپرت (LED دار)، آینه های برقی تاشونده راهنمادار ، آنتن اکتیو ، سیستم اخطارسرقت ، بازکن در صندوق از داخل، سیستم هشدار دهنده مالتی پلکس ، بلندگوهای تویتر دار ،سیستم تهویه هوا اتوماتیک ، سیستم صوتی پیشرفته با بلوتوث ، تنظیم برقی پشتی صندلی جلو ، شیشه بالابر برقی درها ، کلیدهای کنترلی روی فرمان ، تنظیم زاویه نورچراغ جلواز داخل ، موبایل هندز فری، پک لوک ، ترمز ای‌ بی‌ اس‌ (ABS) ،شیشه سولار ، ترمز چرخهای عقب دیسکی ، ایموبیلایزر ، هشدار دهنده موانع عقب ، رینگ‌ الومینیومی‌ و بلندگوطاقچه عقب است.

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه ایران خودرو خودرو سمند فروش ماه پیش فروش عکس تصاویر دختر حوادث زن تجاوز انتشار مرد پدر جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۲۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟

به گزارش همشهری آنلاین این نشانه‌ها و علائم هشداردهنده خودکشی از جمله شامل این موارد می‌شوند؛

الف- تغییرات گفتاری: چنین فردی ممکن است درباره میلش به مردن، احساس شدید شرمساری یا گناه و احساس سربار بودن برای دیگران سخن بگوید

ب- تغییرات عاطفی: چنین فردی ممکن است از چنین احساساتی شکایت کند:

احساس نومیدی و به تله افتادن و نداشتن دلیلی برای ادامه زندگی. احساس اندوه بسیار، اضطراب بیشتر از قبل و تشویش یا احساس خشم شدید. احساس داشتن درد عاطفی یا جسمی تحمل‌ناپذیر.

ج- تغییرات رفتاری

طرح‌ریزی برای مردن یا جستجو برای روش‌های مردن. کنار کشیدن از روابط با دوستان، وداع پایانی کردن با نزدیکان، بخشیدن وسایل و اقلام مهم زندگی به دیگران یا وصیت کردن. بروز دادن نوسان‌های شدید خلق‌وخو. بسیار کم یا بسیار زیاد غذا خوردن یا خوابیدن. مصرف فراوان‌تر مواد غیرمجاز روان‌گردان و الکل چطور واکنش نشان دهیم؟

اگر این علائم و نشانه‌ها در خودتان در یکی از نزدیکان و آشنایانتان بروز کرد، باید به فوریت به آنها واکنش نشان دهید. این نکات را در واکنش نشان دادن به چنین وضعیتی رعایت کنید:

- جدی بگیرید: این نشانه‌ها را نادیده نگیرید و پاسخ دادن به آنها را جدی بگیرید.

بدون قضاوت گوش دهید: طوری رفتار کنید که شخص دارای افکار خودکشی دریابد به او اهمیت می‌دهید و در کنار او هستید.

- افراد در این وضعیت بحرانی را ترغیب کنید که با یک درمانگر، مشاور، پزشک صحبت کنند یا با خط تلفن خودکشی تماس بگیرند (خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در همه جای ایران می‌تواند به شما کمک کند).

- اشخاص دارای افکار خودکشی را تنها نگذارید: اگر احساس می‌کنید این اشخاص در معرض خطر فوری هستند، با آنها بمانید یا خودتان آنها را به اورژانس ببرید.

واکنش «بتا»

شیوه واکنش به چنین وضعیتی در کلمه مخفف «بتا» خلاصه شده است که حرف ب در آن به بپرس، حرف ت در آن به ترغیب کن و حرف الف در آن به «ارجاع بده» اشاره دارد:

بپرسید

- آیا اخیراً خیلی غمگین بوده‌اید یا احساس کرده‌اید که از پای درآمده‌اید؟

- من درباره حال شما نگران هستم و می‌خواهم بدانم آیا می‌توانم به شما کمک کنم؟

- یا به آسیب زدن به خودتان فکر می‌کنید.

ترغیب کنید

- آیا می‌خواهید از یک مشاور یا شخص دیگری کمک بگیرید؟

= آیا اجازه دارم برای شما کمکی پیدا کنم؟

ارجاع دهید

آیا می‌خواهید با هم به یک مرکز مشاوره برویم یا از یک مشاور یا روانشناس برایتان وقت بگیرم؟

آیا می‌خواهید به شماره ۱۲۳ تلفن اورژانس اجتماعی زنگ بزنم؟

کد خبر 848555 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • شیوه واکنش به نشانه‌های هشدار دهنده خودکشی
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • هر گونه بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است