Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پنجاه و یکمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های سراسر کشور برای نخستین بار با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و با محوریت «مهارت افزایی و ارتقای توان اشتغال‌پذیری»، ۱۰و ۱۱ شهریورماه ۱۳۹۷به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر ضمن اعلام این خبر درخصوص اهداف برگزاری این اجلاس اظهار داشت: اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی همه ساله در یکی از دانشگاه‌ها با هدف معرفی برنامه‌های جدید، نظارت بر عملکرد دانشگاه‌ها در رابطه با سیاست‌های کلان وزارت و هم‌اندیشی معاونان و انتقال تجربه‌های اثربخش بین دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: در سال جاری محور اصلی اجلاس، برنامه راهبردی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ارتقای مهارت‌های چندگانه دانشجویان است که معاونت آموزشی به پیروی از آن، محور پنجاه و یکمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی را «مهارت‌افزایی و ارتقای توان اشتغال پذیری» با تاکید بر دوره کارشناسی اعلام کرده است.

وی در پاسخ به این سئوال که «معاونت آموزشی برای اجرایی شدن طرح مهارت افزایی و ارتقای توان اشتغال‌پذیری دانشجویان چه اقداماتی انجام داده است؟» تصریح کرد: از آغاز دولت دوازدهم و پیرو سیاست‌های اعلام شده وزیر علوم، معاونت آموزشی با تشکیل کارگروه ویژه‌ای، برنامه عملیاتی این راهبرد را با تاکید بر مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها آغاز کرده است.

دکتر شریعتی نیاسر افزود: به این منظور دو همایش معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی در اردیبهشت و تیرماه سال جاری برگزار و طرح جامع مهارت‌افزایی و ارتقای توان دانش آموختگی دانشجویان کارشناسی به معاونان ارائه شد. در این مدت دانشگاه‌ها ماموریت داشته‌اند تا برنامه‌های اجرایی ویژه خود را تهیه و برای اجرا از آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ آماده کنند که بر اساس گزارش‌های دریافت شده در این زمینه اقدامات ارزشمندی در دانشگاه‌ها صورت گرفته است و همچنان در جریان است.

وی گفت: علاوه بر این، اقدامات جدی در سطح ستاد صورت پذیرفته است که از جمله آنها می‌توان به طراحی، تصویب و تشکیل گروه «مهارت‌افزایی و اشتغال‌پذیری» در ساختار مصوب دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی، جلب موافقت سازمان برنامه و بودجه به منظور تخصیص بودجه مورد انتظار برای پشتیبانی از اجرای طرح مهارت‌افزایی، هماهنگی با حوزه معاونت پژوهش و فناوری در خصوص اقدامات مرتبط در سطح دانشگاه‌ها، اضافه کردن پیوست اشتغال‌پذیری به شاخص های بازنگری و تدوین برنامه های درسی، تهیه کتابچه معرفی طرح مهارت افزایی و ارتقای توان اشتغال‌پذیری با معاضدت و همراهی حوزه معاونت پژوهش و فناوری اشاره کرد.

به گفته معاون آموزشی وزیر علوم، در مجموع ده‌ها فعالیت کلیدی دیگر در جریان است و ان‌شاءالله آثار مثبت آن را به زودی در برنامه‌های آموزش عالی شاهد خواهیم بود.

وی در پاسخ به این پرسش که «ویژگی مهم پنجاه و یکمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی که آن را از اجلاس‌های پیشین معاونت آموزشی متمایز می‌سازد چیست؟» گفت: این اجلاس برای نخستین بار بر روی یک محور راهبردی و ویژه یعنی «مهارت افزایی و اشتغال پذیری» تمرکز دارد که یکی از سیاست‌های کلان کشور و مورد تاکید برنامه ششم توسعه و مورد نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دولت دوازدهم و همچنین به دلیل لزوم همراهی عمومی و ضرورت عزم ملی در ایجاد تحول در برنامه ارتقای کیفیت آموزش عالی کشور در تراز تصمیم‌گیری بالا و با معاضدت نهادهای قانونگذاری و اجرایی کشور برگزار می‌شود.

به گفته دکتر شریعتی نیاسر در این اجلاس، اعضای هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، معاون سازمان برنامه و بودجه و ۶ تن از معاونان وزارتخانه‌های مرتبط حضور خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، وی خاطرنشان کرد: این اجلاس همچنین برای نخستین بار با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد که نشانه اهمیت راهبردی محور این اجلاس یعنی مهارت افزایی و اشتغال پذیری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام شریعتی نیاسر منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۲۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین