Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود این‌که رییس اتحادیه تعمیرگاه و پارکینگ تهران طلب انعام از سوی کارگران کارواش را غیرقانونی دانسته و در کنار آن هزینه پارکینگ‌های تهران را ارزان‌تر از واقعیت سطح شهر بیان می‌کند که بسیاری از کارگران کارواش‌ها از مشتری طلب انعام می‌کنند و صاحبان خودرو برای پارک در پارکینگ‌های مجتمع‌های تجاری فقط باید ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان به عنوان ورودی پرداخت کنند و ساعت توقف خودرو نیز به آن اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، نداشتن خودرو در شرایط فعلی یک مشکل و داشتن آن چندین مشکل محسوب می‌شود. اگر فردی در شهرهای بزرگ کشور همچون تهران وسیله نقلیه داشته باشد هزینه نگهداری ظاهری و فنی قابل توجهی را باید پرداخت کند. از این هزینه‌ها می‌توان به هزینه پارک در پارکینگ، پاکیزگی ظاهری و نگهداری فنی خودرو اشاره کرد.

یک حساب سرانگشتی نشان از آن دارد که برای توقف یک خودرو در پارکینگ‌های خودرو حداقل ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان باید هزینه کرد و در کنار آن یک کارواش بردن یک خودروی تولید ملی به همراه واکس داخل خودرو و انعام که جز جدایی نشدنی شست‌وشوی خودرو به حساب می‌آید هزینه‌ای در حدود ۴۰ هزار تومان برای صاحب خودرو را به همراه دارد.

فارغ از تمام این مسائل نگهداری خودرو به دور از تمام حواشی رشد نرخ دلار یکی از دغدغه‌های صاحبان خودرو بوده و همواره افراد ترس آن را دارند که با مراجعه به تعمیرگاه حتی نمایندگی‌های مجاز قطعه اصلی یا به اصطلاح فابریک از روی خودرو برداشته یا ایراد جدیدی در تعمیرگاه برای خودرو رخ دهد.

در رابطه با این مسائل محسن فقیهی - رییس اتحادیه تعمیرگاه و پارکینگ تهران - در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کارگران واحدهای کارواش در شهر تهران که دارای پروانه کسب هستند حقوق‌بگیر بوده و این در حالی است که واحدهای غیرمجاز به قوانین اتحادیه احترام نمی‌گذارند و برای کارگران خود حقوق ثابتی را در نظر نگرفته‌اند که این موضوع عاملی می‌شود تا کارگران تمام درآمد خود را معطوف به انعام از سوی مشتری ببیند.

وی خاطر نشان کرد: حقوق کارگران واحدهای کارواش از حقوق تعیین شده وزارت کار بیشتر است و باید تاکید شود که کارگران از سوی مشتریان عادت داده شده‌اند که انعام دریافت کنند و این در حالی است که اصرار کارگران برای دریافت انعام غیرقانونی است.

رییس اتحادیه تعمیرگاه و پارکینگ تهران در پاسخ به این سوال که آیا کارگران واحدهای کارواش باید دوره‌های آموزش تخصصی را پشت سر بگذارند، گفت: کلاس آموزشی برای شست‌وشوی خودرو در نظر گرفته نشده است.

فقیهی در واکنش به این گفته که حجم قابل توجهی از کارگران واحدهای کارواش را اتباع خارجی همچون افغانی‌ها تشکیل داده‌اند، مدعی شد: با توجه به افت ارزش پول ملی ایران کارگران افغانی حتی در حوزه ساختمان‌سازی علاقه‌ای به فعالیت در ایران ندارند.

وی در زمینه‌ فعالیت و رسیدگی به شکایات از تعمیرگاه‌ها گفت: در صورت مراجعه افراد به واحدهای تعمیرگاهی و ایجاد خسارت ناشی از بی‌توجهی تعمیرکار به خودرو اتحادیه پیگیر موضوع و جبران حق و حقوق از دست رفته مشتری خواهد بود.

رییس اتحادیه تعمیرگاه و پارکینگ تهران بیان کرد: اکثر شکایت‌ها در حال حاضر مربوط به واحدهای مربوط به کسب است و در آینده نزدیک با توجه به تهیه مکان مناسب قرار بر آن است تا دوره کلاس‌های تخصصی زیر نظر اساتید دانشگاه به افراد باتجربه برای کارگران و کارفرمایان تعمیرگاه در نظر گرفته شود.

فقیهی تاکید کرد: نرخ مصوب برای واحدهای تعمیرگاهی در سال جاری تهیه شده و در آینده نزدیک اعلام خواهد شد و این در حالی است که با وجود آنکه آخرین نرخ اعلامی برای واحدهای کارواش در سال گذشته تعیین شده اما به دلیل نوسانات اقتصادی و تاثیر آن بر زندگی خانواده‌ها نرخ جدیدی برای واحدهای کارواش اعلام نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اصناف پارکینگ كارواش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

به گزارش تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خروج تمام وسایل نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های تهران
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول
  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • فعالیت۷۰هزار کارگردرگرگان/کارگران نقش مهمی درتولیدومهارتورم دارند
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود