Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قم، آیت الله علوی بروجردی پیش از ظهر امروز در گردهمایی ائمه جماعات سادات در بیت مرحوم آیت الله العظمی بروجردی در قم گفت: غدیر روز تجدید حیات اسلام است؛ رسول اکرم به هر طریقی سعی کردند بر خلاف میل بسیاری که حاضر نبودند زیرا بار این امانت الهی بروند، مساله غدیر را به شکلی شفاف و تاریخی بیان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: افرادی که می خواستند به نام اسلام اهداف جانبی خود برسند سعی کردند خطبه غدیر را نیز انکار کنند که قطعا با ادله فراوان موفق نشده و نخواهند شد؛ خداوند به واضح ترین شکل ممکن این عرصه و صحنه را توسط پیامبر به جهانیان ارایه و حجت را بر آنها و تمام اهل دنیا تا ابد تمام کرد.
وی تصریح کرد: 25 سال خانه نشینی و سپس جنگ های متعدد و ظلم های فراوان به حضرت و سپس کشتار و قتل عام بی رحمانه تمام فرزندان امام علی(ع) طی سال های مدید بازهم نتوانست نام امام و حقیقت امامت را مکتوم کند و امروز شیعیان در چند کشور اکثریت را در اختیار دارند و در کشورهای مختلف از جمله اروپا و آمریکا نام این امام عزیز از ماذنه های شهر به گوش همه مردم می رسد.
این استاد حوزه تصریح کرد: امروز این بار امانت به دوش روحانیت افتاده است که مردم را با این معارف ناب آشنا کنند؛ امروزه با ابزارهایی چون فضای مجازی می توان به رغم خواسته ظالمان همیشه تاریخ ندا و پیام و گفتار و سیره اهل بیت(ع) را به تمام جهان رساند.
وی گفت: اگر امروز مشکلاتی را مشاهده می کنیم باید اکثر آنها را بین خود جستجو کنیم؛ یعنی اگر این نسل، نسلی مومن بود که یادگار گذشته را از نسل قبل خود به خوبی دریافت کرد می تواند این یادگار را به نسل بعد از خود نیز منتقل کند؟ و آیا نسل بعدی حاضر است به همین شکل با توجه به انبوه ابزارهایی که می توان با آنها به راحتی با تمام شبکه های دنیا ارتباط گرفت، مدافع حریم دین باشد؟
علوی بروجردی تصریح کرد: امروزه متاسفانه عقاید سخیف و بی پایه و اساس وهابیت و بهاییت به عنوان نمادهای روشنفکری در دانشگاه های ما مورد بحث واقع می شود و این عقاید غیر منطقی و غیرعقلانی به عنوان مباحث موافق عقل تصور می شود.
وی گفت: امروزه نمی توان در مقابل فضای مجازی و به طور کلی تکنولوژی مقاومت کرد زیرا این فنون و دستگاه ها و راه های ارتباطی هر روز بنا به رقابتی که در ساخت و به کارگیری این ابزارها وجود دارد، توسعه بیشتری می یابند و نمی توان به هیچ وجه با رشد تکنولوژی مخالف کرد بلکه باید با راه های دیگری از همین ابزار برای ارایه آگاهی های هرچه بیشتر به مردم استفاده کرد.
وی اظهارکرد: امام جماعت پدر یک محل است؛ چنانچه این حرمت را از گذشتگان و مراجع و ائمه و پیامبر گرفته است و این بزرگان نیز چنین سفارشی به علمای و طلاب جوان داشتند؛ علما باید همچون پیامبر و ائمه طبیب دوار باشند و به دنبال رفع دردهای مردم باشند؛ در حقیقت، گناهکار، یک بیمار است و ما هستیم که باید دردهای او را درمان کنیم و به هیچ عنوان نباید هیچ بیماری را از مطب خود دور سازیم؛ هیچ پزشکی بیمار در حال مرگ خود را نمی راند بلکه حداقل سعی می کند به او مسکن تزریق کند.
این استاد سطح عالی حوزه بیان کرد: روحانیت و ائمه جماعات اگر نمی توانند جذب اعتبار کرده و به مردم کمک مالی و مادی کنند حداقل می توانند دردهای مردم را بشنوند و آنها را آرام کنند؛ یا می توانند در حوزه های اجتماعی و آسیب های اجتماعی مداخله کنند و مردم را به هر شکلی شده به رفتار و کردار صحیح و درست رهنمون سازند.
وی گفت: حوزه و مرجعیت ما اعتبار خود را خود را به حسب دین و اهل بیت(ع) و عمل و رفتار خوب خود با مردم در طول تاریخ به دست آورده اند و به همین جهت کسی نباید آبروی روحانیت را خرج مسایل و اشخاص سیاسی کند؛ به ویژه در زمینه مسایل شخصی سیاسی به هیچ عنوان نباید آبروی روحانیت را خرج اشخاص سیاسی کنیم و وارد مباحث و جنجال های سیاسی شویم.
وی اظهارکرد: از دیگر سوی روحانیت نباید هیچگاه اشتباهات مسئولان کشور را به هر شکلی توجیه کنند بلکه باید اگر مشکلی وجود دارد به حسب سیره علمای گذشته آنها را مطرح کرده و در جهت رفع هوشمندانه این مشکلات با رعایت همه جوانب اقدام کند؛ وقتی مردم این عملکرد را از روحانیت ببیند کم کم اعتماد خود را از دست می دهند؛ نباید هر اشتباه مسئولی را با دلایل متعدد به بهانه دفاع از نظام نادیده گرفت؛ بلکه باید مسیر اصلاح را در پیش گرفت تا آن مشکل حل شود.
علوی بروجردی بیان کرد: روحانیت همیشه با رفتار توام با مهربانی و نیت خیر و خیرخواهی خود مردم را جلب کرده است و باید در روزهای آینده با بهره گیری از جذبه ولایی محرم مردم را با مبانی دینی آشنا تر کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: علوی بروجردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌

امیرحسین فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر، رأی دادن برای هریک از افراد جامعه یک حق مسلم است، بنابراین باید از این حق دفاع کرد و اگر این حق مطالبه نشود در نهایت منجر خواهد شد انتخاب‌گری و تصمیم‌گیری برای افرادی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند از بین برود.

وی افزود: راه حل رفع موانع و مشکلات، حضور آگاهانه در انتخابات است و باید تلاش کنیم و نامزدی را که به نظر ما گره گشای مشکلات است رأی بدهیم زیرا اگر من و شما رأی ندهیم، امور مملکت اداره نخواهد شد.

فراهانی ادامه داد: اگر مجلسی قوی‌تر داشته باشیم، بدون تردید دولتی قوی و مقتدر نیز خواهیم داشت و به عقیده من، ریشه عمده ضعف‌ها و مشکلاتی که در کشور داریم، به مجلس شورای اسلامی برمی‌گردد.

وی گفت: بهترین مشوق برای حضور مردم در پای صندوق رأی آگاهی مردم از اهمیت مشارکت آن‌هاست، انتخابات می‌تواند نقش بسیاری مهمی در تعیین سرنوشت مردم داشته باشد، قوانین مجلس توسط کسانی نوشته می‌شود که با رأی مردم به مجلس می‌روند؛ بنابراین نیاز است که مردم با دقت بیشتری نسبت به انتخاب افراد شایسته اقدام کنند.

فراهانی ادامه داد: انقلاب اسلامی در ۴ دهه اخیر همواره روند صعودی خود را حفظ کرده و تلاش شده با تقویت گفتمان مردم‌سالارانه دینی خود، نقش مردم را در صحنه سیاسی کشور حفظ کند

وی اضافه کرد: مردم ملایر همواره نسبت به گردهمایی و رویدادهای سیاسی در جمهوری اسلامی نگاه مثبت و ویژه‌ای داشتند که آخرین نمونه آن را می‌توان حضور در راهپیمایی روز قدس مشاهده کرد، مشکلات اقتصادی و تبلیغات منفی نیز نتوانسته بر حضور مردم تأثیر منفی بگذارد.

فراهانی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی کشور در زمان جنگ به‌مراتب بیشتر از امروز بود؛ اما مردم به حاکمیت و تلاش مدیران دولتی برای حل مشکلات اعتقاد داشتند، این اعتماد امروزه نیازمند ترمیم دوباره است، برخی از مدیران با اقداماتی اشتباه به این اعتماد خدشه وارد کردند که در سایه دولت مردمی می‌توان نسبت به حل آن امیدوار بود.

وی گفت: مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب را در راستای تحولات شگرف سیاسی و اقتصادی اعلام کرده بود و انتخابات این دوره نیز ادامه همان مسیر است. باتوجه به گذشت ۴ دهه از عمر انقلاب اسلامی شاهد تغییر نسل در مدیران هستیم؛ ازاین‌جهت نیز انتخابات این دوره حائز اهمیت است.

کد خبر 6097875

دیگر خبرها

  • منطق آمریکایی‌ها قلم‌کردن پاها و خلع سلاح است/ صنعت هسته‌ای؛ آبرو
  • روز جمعه انتخابـات است؛ سکون سیاسی مطلق در سطح تهران!
  • ۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم
  • جلسه تبیین برنامه های دهه امامت و ولایت برگزار شد
  • برنامه‌های دهه امامت و ولایت تبیین شد
  • پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از مسایل مهم و محوری در ایلام است
  • کنایه تند روزنامه جمهوری اسلامی به مهدی نصیری
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌