Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@21:47:40 GMT

۳۰ خانه ورزش روستایی در استان قزوین تجهیز شد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۷۹۹۸۳

۳۰ خانه ورزش روستایی در استان قزوین تجهیز شد

مراسم تجهیز ۳۰ خانه ورزش روستایی استان قزوین با حضور خانم دکتر محمدیان معاون ورزش جوانان کشور برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخص، مراسم تجهیز ۳۰ خانه ورزش روستایی استان قزوین با حضور فریبا محمدیان معاون ورزش جوانان کشور، علی فرخ زاد معاون عمرانی استاندار، اکرم نجفی معاون روستایی استاندار، علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان استان و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم علایی مقدم ضمن خیر مقدم و تقدیر و تشکر از مقام عالی استان و معاونت عمرانی و روستایی گفت: تاکنون ۱۸ خانه روستایی با لوازم ورزشی تجهیز گردیده که امرکز به مناسبت هفته دولت ۳۰ خانه ورزش دیگر تجهیز می گردد.

وی افزود: در فاز بعد و در گام های بعدی بنا داریم  ۳۸ خانه روستایی نیز تجهیز و مورد بهره برداری قرار گیرد.

علایی مقدم همچنین یادآور شد: به حمدالله امسال مجموعه مدیریت استان اعتبارات خوبی را در حوزه ورزش روستایی پیش بینی کرده است که جادارد از مهندس فرخ زاد معاونت عمرانی استانداری به دلیل همکاری و تعامل خوب در این زمینه تشکر کنم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان ادامه داد: تاکنون۶۷ درصد از اعتبارات ارزش افزوده را  برای احداث و تکمیل پروژه ها دریافت کرده ایم.

وی در آخر ضمن تشکر از دهیاری ها و بخشداران استان گفت: از تعامل دهیاران و بخشداران استان به جهت تخصیص  فضاهای مازاد روستاها به خانه های ورزش تشکر می کنم.

نجفی معاون روستایی استانداری هم در این مراسم ضمن خوشامدگویی به معاونت ورزش جوانان کشور و حضار گفت:  امیدوارم در حوزه ورزش روستایی بیشتر  کار شود تا بدین وسیله جوانان روستایی را توانمند کرده و ظرفیت های وجودی آنان در راستای اعتلای ورزش استات استفاده کنیم.

در پایان  دکتر محمدیان معاون ورزش و جوانان کشور عنوان کرد: وظیفه خود می دانم از مقام عالی استان ومعاونت عمرانی استان و دیگر مسئولین متعهد تشکر و قدر دانی می کنم که جلوی هدر رفت منابع استان را گرفته و تلاش می کنند که این منابع در جای خودش صرف شود.

محمدیان در ادامه افزود: بنا داریم  طرح سنجش ساختار قامتی بانوان روستایی را در خانه های ورزش پیاده کنیم.

وی همچنین خاطر نشان کرد: طرح سنجش ساختار قامتی بانوان تاکنون در ۶۲۰ روستای کشور اجرایی شده که چیزی حدود ۷۵۰۰۰ بانویی روستایی بر منبای این طرح غربالگری شده اند که امیدواریم این طرح در همه روستاهای کشور اجرایی گردد.

وی هدف از این طرح را آگاهسازی بانوان از وضعیت قامتی خود اعلام کرد و گفت: بانوان روستایی بعد از آگاهی از وضعیت جسمانی خود می توانند با ورزش و حرکات اصلاحی نواقص را رفع کنند و سلامت خود را بازیابند.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای

به گزارش خبرگزاری مهر، خلیل بهروزی فر درباره ابعاد آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شهرستان شفت اظهار کرد: آتش‌سوزی محله امام‌زاده ابراهیم شامگاه چهارشنبه اتفاق افتاده و شروع آن هم از یک نانوایی در شهرک امام‌زاده ابراهیم بوده است و متأسفانه به دلیل وزش باد حریق به ساختمان‌های دو طرف نانوایی سرایت کرده و به جهت اینکه بافت این محله غالباً سنتی و خانه‌ها و ساختمان‌ها به طبقات از چوب ساخته شده و این چوب‌ها خشک بوده؛ آتش‌سوزی به سرعت گسترش پیدا کرده و شاید هر خانه کمتر از ۱۰ دقیقه دچار حریق شده و در آتش سوخته است.

وی با اشاره به اینکه محله امام‌زاده ابراهیم شفت بافت تجاری و مسکونی دارد، افزود: معمولاً طبقه هم کف خانه‌ها، مغازه و فروشگاه بوده و طبقات بالای آن مسکونی و محل سکونت خود اهالی بوده یا به عنوان مهمان‌پذیر برای پذیرش زائر و مسافر استفاده می‌شده است که به علت سرعت حریق و وسعت دامنه آتش‌سوزی، مردم فقط توانسته‌اند جان خود و خانواده و فرزندانشان را نجات دهند؛ از این جهت خوشبختانه تلفات جانی نداشتیم اما از آنجا که مردم فرصت خارج کردن هیچ چیزی از خانه‌ها و فروشگاه‌های خود پیدا نکردند، خسارات بسیار سنگینی بر مردم وارد شده است.

بهروزی فر در مجلس با اشاره به خسارت کامل آتش‌سوزی به منازل و اسباب و وسایل زندگی مردم و هم اجناس فروشگاه‌های آنان اضافه کرد: تقریباً می‌توان گفت به هر خانه و خانواده حداقل ۱۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده است. درآمد مردم این محله به واسطه همین کسب و کاری بود که آنجا و از طریق رفت و آمدهای مسافران، گردشگران، زائران و …داشتند و متأسفانه الان منبع درآمد دیگری ندارند.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس در ادامه از تشکیل ستاد بحران در شهرستان شفت خبر داد و گفت: در جریان این جلسه تصمیماتی گرفته شده اما با استاندار گیلان در تماس هستیم تا حتماً امروز به اتفاق وی و مدیران کل مربوطه استان بازدیدی از محل آتش‌سوزی داشته باشیم تا تصمیم دقیق‌تر و جدی‌تری اتخاذ شود.

بهروزی‌فر ضمن تأکید بر لزوم توجه دستگاه‌های دولتی به مردم آسیب دیده، تصریح کرد: بزرگ‌ترین و شاید تنها کمک دولت این است که باید تسهیلاتی به مردم ارائه دهد تا حداقل بخشی از مشکلات آنان را حل کند اگر این تسهیلات داده نشود یا دیر اقدام شود، مردم آسیب شدیدتری می‌بینند، زیرا الان در شرایطی هستند که دیگر هیچ توان مالی ندارند که خودشان مجدد شروع به ساختن زندگی‌شان کنند. عملاً تمام زندگی شصت یا هفتاد ساله‌شان در چند دقیقه سوخته و الان حتی جای زندگی ندارند؛ بنابراین هر اقدامی هم که قرار است انجام شود، باید خیلی سریع شروع شود.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با اشاره به اینکه این چندمین بار است که آتش‌سوزی در شهرک امام‌زاده ابراهیم شهرستان شفت اتفاق می‌افتد، تأکید کرد: تجربه نشان داده که در آنجا ماشین آتش‌نشانی برای اطفا حریق و مانور مناسب نیست، یعنی هر چند تا ماشین آتش‌نشانی هم داشته باشیم، امکان خاموش کردن این آتش نیست. چنان که در آتش سوزی در عرض چند دقیقه دو طرف محل با آتش بسته شد و عملاً آتش‌نشانی نمی‌توانست خود را به آتش برساند و به دلیل وزش باد سرعت پیشروی حریق بسیار بالا بود.

بهروزی‌فر در پایان تأکید کرد: تنها راه نجات محله امام‌زاده ابراهیم شفت از تکرار این آتش‌سوزی این است که شیرهای آتش‌نشانی در کل محله به صورت شبکه‌ای ایجاد شود تا در چنین مواردی بلافاصله بتوان از آن در نقطه ابتدایی آتش‌سوزی استفاده و آتش را خاموش کنند تا به جای دیگری سرایت نکند.

کد خبر 6096695

دیگر خبرها

  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • نشست اضطراری معاون وزیر با تاج درباره زنان تماشاگر
  • جلسه معاون وزیر با تاج درباره اتفاقات اخیر
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • حضور معاون وزیر ورزش و جوانان در اردوی تیم ملی هاکی سالنی بانوان
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر