Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموز‌ش‌وپرورش ناحیه دو ساری از فعالیت ۱۵ مدرسه خیرساز در ناحیه دو خبر داد.

به گزارش ایلنا از ساری،ام‌البنین محمدی در نشست خبری که ظهر امروز به مناسبت هفته دولت در اداره آموزش‌وپرورش ناحیه دو ساری برگزار شد، با اشاره به رتبه نخست این اداره در اجرای پروژه مهر سال تحصیلی ۹۶-۹۷، اظهار داشت: برای سال تحصیلی جدید نیز هفت کارگروه با زیرمجموعه خود بر فعالیت‌های مدارس برای آمادگی آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۸ نظارت دارند و علی‌رغم مشکلات موجود در منابع مالی و انسانی، تلاش ما حفظ این رتبه و ارائه خدمات بهتر به دانش‌آموزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ساماندهی پوشش یکسان دانش‌آموزان با توجه به تفویض این اختیار به مدیران مدارس، را دارای وضعیتی مناسب توصیف کرد و افزود: هیج اجباری از طرف مدیران برای انتخاب تولیدی خاصی بر خانواده‌ها وارد نمی‌شود و خانواده‌ها می‌توانند به اختیار خود تولیدی مورد نظر تحت پوشش این طرح را انتخاب کنند.

مدیر آموز‌ش‌وپرورش ناحیه دو ساری به طرح ملی ‍«سپند» مربوط به ساماندهی سرویس مدارس اشاره کرد و گفت: همه‌ی رانندگان سرویس‌های حمل‌‌ونقل مدارس باید تحت پوشش این سامانه قرار گیرند تا خانواده‌ها از وضعیت فرزند خود در هنگام رفت‌وآمد به مدرسه آگاه باشند.

محمدی تعداد دانش‌آموزان آموزش‌وپرورش ناحیه دو ساری را ۴۱ هزار دانش‌آموز اعلام و بیان کرد: این تعداد دانش‌آموز در ۴۷ مدرسه غیردولتی، ۶۰ مدرسه دولتی متوسطه دوم، ۶۴ مدرسه متوسطه اول و ۱۰۷ مدرسه ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.

وی ضمن توجه به تعداد مدارس غیردولتی و دولتی، وجود هر مشکل در مورد عدم ثبت‌نام دانش‌آموز در مدارس دولتی مورد نظر خانواده را مربوط به محل سکونت دانش‌آموز دانست و تأکید کرد: دانش‌آموزان باید در مدرسه موجود در محدوده جغرافیایی منزلشان ثبت‌نام کنند.

محمدی تعداد مدارس خیرساز آموزش‌وپرورش ناحیه دو ساری را ۱۰ مدرسه ابتدایی، پنج مدرسه متوسطه اول و هفت مدرسه متوسطه دوم اعلام کرد و گفت: بیش از پنج هزار دانش‌آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

وی همچنین اشاره کرد که بیست مدرسه نیز در زمین متعلق به خیران ساخته شده است.

محمدی احصا مشکلات مدارس به صورت جداگانه و دریافت برنامه‌های پیشنهادی هر مدرسه با حضور شورای مدرسه را از جمله طرح‌هاطرح‌های تقویت مدارس در آموزش‌وپرورش زیرمجموعه خود دانست و گفت: سال گذشته برای بررسی دانش‌آمپزان تلفیقی و دیرآمپز در مدارس ابتدایی، یازده گروه و هر گروه شامل ده مدرسه تشکیل شد که هر گروه یک پروژه تحقیقاتی جداگانه به عهده گرفتند و در نیمه دوم شهریور از کار تحقیقاتی خود دفاع خواهند کرد.

وی «معرفی کتاب به مدیران مدارس» را از جمله برنامه‌های سال تحصیلی جدید برشمرد و همچنین به دبیری آموزش‌وپرورش ناحیه دو ساری در طرح «کارآمدی شورای دبیران» اشاره کرد و گفت: این طرح برای کیفیت‌بخشی به عملکرد شورای دبیران است و در آن مقاله‌های ارسالی بررسی می‌شود و در همایش پایانی شورای دبیران بصورت نمادین برگزار می‌شود که کارکرد اصلی این شورا را به نمایش می‌گذارد.

مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه دو ساری با اعلام اینکه در حوزه تحت پوشش این اداره کودک بازمانده از تحصیل نداریم، گفت: طبق آماری که از سامانه سناد دریافت کرده‌ایم، ۸۵ درصد دانش‌آموزان ثبت‌نام کرده‌اند و پانزده درصد باقی‌مانده نیز دانش‌آموزانی هستند که میان انتخاب فنی ‌وحرفه‌ای و کاردانش مردد هستند.

این مسئول با توجه به نوع اشتغال فارغ‌التحصیلان هنرستان‌ها، بر ضرورت آموزش درس «بازاریابی» به آنان در دوران تحصیل تأکید کرد.

محمدی به فعالیت ۱۵ مدرسه در طرح اسکان تابستانی نیز اشاره و اظهار کرد: تا به امروز یک‌هزار و‌۵۰۰ خانوار و به بیانی دیگر هفت‌هزار و ۵۰۰ نفر در مدارس ناحیه دو اسکان یافته‌اند.

 مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه دو ساری با اعلام اینکه در حوزه تحت پوشش این اداره کودک بازمانده از تحصیل نداریم، گفت: طبق آماری که از سامانه سناد دریافت کرده‌ایم، ۸۵ درصد دانش‌آموزان ثبت‌نام کرده‌اند و پانزده درصد باقی‌مانده نیز دانش‌آموزانی هستند که میان انتخاب فنیب‌وحرفه‌ای و کاردانش مردد هستند.

 

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت اشتغال دانش آموز زمین مدرسه منابع مالی رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۸۰۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان