Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - «زید رعد الحسین» کمیسر حقوق بشر سازمان ملل روز چهارشنبه اعلام کرد که تهدید آمریکا مبنی بر کاهش کمک مالی به این نهاد، مساله مهلک و مرگباری برای این دفتر نیست.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از ژنو، وی در عین حال ابراز امیدواری کرد که کشورهای دیگر از این تهدید آمریکا، پیروی نکنند.
رعد الحسین تاکید کرد که دفتر مطبوعش حتی در صورت تحقق وعده «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا مبنی بر کاهش کمک های مالی واشنگتن به این نهاد حقوق بشری، به حیات خود ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمریکا حدود 22 درصد از بودجه این نهاد را تامین می کند.
در صورتی که واشنگتن کمک های مالی خود به کمیساریای حقوق بشر را کاهش دهد، این نهاد یکی از مهمترین اهدا کنندگان خود را از دست می دهد.
این تهدید در حالی مطرح است که رعد الحسین در پایان دوره ریاست خود بر این کمیساریا به سر می برد و قرار است «میشل باشله» رئیس جمهوری پیشین شیلی به زودی جانشین وی شود.
دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در جهت ترویج حقوق بشر و دفاع از آن فعالیت دارد. این دفتر 20 دسامبر 1993 و در پی کنفرانس بین المللی حقوق بشر در همان سال، به همت مجمع عمومی سازمان ملل تاسیس شد.
اروپام**9109*شبس*1613*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا حقوق بشر كمك مالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۸۱۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد

هند طی ماه میلادی گذشته، نفت بیشتری از روسیه و نفت کمتری از عراق و عربستان سعودی وارد کرد.

به گزارش ایسنا، پالایشگاه‌های هندی از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ که باعث شد غرب، مسکو را هدف تحریم‌های گسترده‌ای قرار دهد، مشتری نفت روسیه شده اند. آمارهای مقدماتی نشان داد روسیه در آوریل، بزرگترین صادرکننده نفت به هند ماند و پس از آن، کشورهای عراق و عربستان سعودی در رتبه دوم و سوم ایستادند.

هند که سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، خرید نفت را در آوریل نسبت به ماههای قبل، ۱۳ تا ۱۷ درصد افزایش داد. واردات نفت هند از عراق، به میزان ۲۰ تا ۲۳ درصد کاهش یافت.

طبق آمار شرکت مالی LSEG، انتظار می‌رود واردات نفت از روسیه به هند در ماه مه، به ۱.۱ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۱.۷۵ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند.

تحلیل رویترز با استفاده از آمار رصد نفتکش، نشان داد در سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۳ که در ۳۱ مارس به پایان رسید، سهم نفت خاورمیانه از کل واردات نفت به هند به ۴۶ درصد رسید که پایین‌ترین رکورد از سال ۲۰۰۲-۲۰۰۱ است و در مقایسه با ۵۵ درصد سهم نفت خاورمیانه در سال مالی قبلی، کمتر است. علت اصلی این کاهش، افزایش خرید نفت از روسیه بوده است که به تنهایی، در حدود ۳۵ درصد از کل واردات نفت به هند در سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۳، سهم داشت.

بر اساس گزارش رویترز، نفت روسیه به دلیل این که با تخفیف عرضه می‌شود، ارزان‌تر از گریدهای نفتی مشابه در آسیاست اما گفته می‌شود پالایشگاه‌های هندی حاضر نیستند نفت روسیه را که با نفتکش‌های شرکت سوفکامفلوت حمل شده است، دریافت کنند زیرا نگران نقض تحریم‌های آمریکا علیه روسیه هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد
  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • ابراز نگرانی کمیسر عالی‌ حقوق بشر سازمان ملل از نحوه برخورد با دانشجویان معترض
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • ◄ دوربین های آزادراه اصفهان شیراز ؛ چگونه تصادف های مرگبار را 85 درصد کاهش دهیم؟
  • واریز ۳ مطالبه مالی معلمان تا پایان اردیبهشت
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود