Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-20@04:08:56 GMT

ماجرای گزارشگر شدن جواد خیابانی و مزدک میرزایی

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۸۲۵۰۲

ماجرای گزارشگر شدن جواد خیابانی و مزدک میرزایی

مجری و گوینده تلویزیون و رادیو گفت: با افتتاح شبکه سه بچه‌هایی که در شبکه یک کار می‌کردند به شبکه سه آمدند و به مرحله بروز و ظهور رسیدند و بعدتر بچه‌های جوان‌تر آمدند و کار را دست گرفتند.

به گزارش گروه رسانه‌‌های دیگر خبرگزاری آنا، سال‌ها پیش که هنوز شبکه سه راه اندازی نشده بود برنامه‌ای تحت عنوان «جُنگ ورزش» از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رفت و اخبار و اطلاعاتی درباره اغلب ورزش‌های رسمی کشور در اختیار مردم قرار می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«علی منصوری‌راد» که ۳۳ سال از شروع فعالیتش در سازمان صدا و سیما می‌گذرد، چهره‌ آشنایی در اجرا و گویندگی برنامه‌های ورزشی در همان سال‌ها بود و اغلب افرادی که مخاطب سفت و سخت تلویزیون و بالاخص برنامه‌های ورزشی آن بودند چهره او را به خاطر دارند. درست است که دیگر موهای او جوگندمی شده اما صدا، اجرا و گویندگی‌اش دست نخورده و به همان کیفیت سابق باقی مانده است. منصوری راد این روزها علاوه بر رشته تخصصی گویندگی و دوبله، گزارش ورزشی سوارکاری که رشته ورزشی خودش نیز هست را دنیال می‌کند. با او درباره فعالیت این روزهایش و همچنین اجرا و گویندگی‌هایی که در این سال‌ها انجام داده است به گفتگو نشستیم:

* شما کارتان را از کجا شروع کردید؟

- اوایل که وارد این حرفه شدم با دوبله و گویندگی شروع کردم و به واحد دوبلاژ آمدم و کارآموز گویندگی و دوبله بودم و بین سال‌های ۶۳ تا ۶۴ به سمت گروه ورزشی رفتم و به صورت موازی این دو کار را با هم انجام می‌دادم.

* در حال حاضر مشغول چه کاری هستید؟

- بیشتر روزهایی که دعوت به کار می‌شوم به خاطر کار دوبله و گویندگی است و این روزها مشغول گویندگی هستم.

* اجرای برنامه‌های ورزشی چطور؟

- با توجه به اینکه رشته تخصصی‌ام ورزش سوارکاری است هر زمان مسابقه‌ای باشد که به صورت مستقیم پخش شود و نیاز به گزارش و تفسیر آن باشد مثل مسابقه‌های آسیایی و المپیک در خدمت دوستان هستم.

* رشته سوارکاری انتخاب خودتان بود؟

- از دوران نوجوانی مشغول به این ورزش بودم. سوارکاری و رشته پرش با اسب بود که کارم را از باشگاه نوروز آباد تهران و باشگاه شهدا آغاز کردم. کوهنوردی و سنگ نوردی را نیز به صورت حرفه‌ای دنبال کردم و البته الان کوهنوردی می‌کنم. از سال ۶۲ و زمانیکه وارد سازمان شدم این دو رشته را به صورت تخصصی دنبال می‌کردم.اوایل کارم در گروه ورزش و زمانیکه شبکه سه هنوز راه نیفتاده بود و من در شبکه یک گزارش فوتبال و سایر رشته‌های ورزشی را انجام می‌دادم و بعد از اینکه شبکه سه راه اندازی شد دیگر به صورت تخصصی سوارکاری را گزارش کردم.

* خاطرم هست که اوایل که شروع به کار کرده بودید، برنامه‌های فوتبالی را هم اجرا می‌کردید؟

- بله، عمده این برنامه‌ها از سال ۶۷ آغاز شد و اوج آن با افتتاح شبکه سه بود و آن زمان بچه‌هایی که در شبکه یک کار می‌کردند به شبکه سه آمدند و به مرحله بروز و ظهور رسیدند و بعدتر بچه‌های جوان‌تر آمدند و کار را دست گرفتند. مثل جواد خیابانی، مزدک میرزایی، پیمان یوسفی و ...

* چرا کار خود را به جوانترها سپردید؟

- با اینکه کار خوبی بود، اما به این دلیل که با گذر زمان تخصصی‌تر شد ترجیح دادیم آن را به جوان‌ترها بسپاریم که زمان بیشتری برای مطالعه و تحقیق درباره تخصص‌های مختلف ورزشی دارند.

* نام برنامه‌های ورزشی که در آنها فعالیت داشتید، چه بود؟

- فوتبال موندیال، آموزش فوتبال، یکسری دیلی سامری‌هایی هم بود که تحت عنوان فوتبال جزیره می‌آمد و عمدتاً من مسئول سرپرستی دوبله را بر عهده داشتم و به همراه تعدادی از دوستان گویندگی و دوبله می‌کردیم و برای پخش می‌فرستادیم. مردم هم این برنامه را خیلی دوست داشتند به این دلیل که هم به روز بود و هم برنامه زیبایی بود.

* بهترین برنامه تلویزیونی و ورزشی که در آن حضور داشتید کدام برنامه بوده است؟

- برنامه‌ای که در آن اجرا داشتم و جسته و گریخته هم گزارش می‌کردم «جُنگ ورزش» بود که الان جای آن هم خیلی خالی است. دقیقا یادم است ۱۴ آذر ماه سال ۷۳ دقیقاً همان روزیکه شبکه سه افتتاح شد، به همراه آقای خجسته، ظهوری و پاکدل (مدیر پخش شبکه سه) اولین برنامه جنگ ورزش را اجرا کردیم.

** ساختار کلی این برنامه به چه شکل بود؟

- مجموعه‌ای از مهمترین رویدادهای داخلی در ورزش کشور از جمله هندبال، فوتبال، والیبال، بسکتبال و ... مزیتی که این برنامه داشت در این بود که بچه‌های پرتابل به ورزشگاه‌ها می‌رفتند و به سرعت گزارش‌هایشان را به شکل بتاکم به دست ما می‌رساندند و ما همان شب در برنامه پخش می‌کردیم.

* این برنامه به طور تخصصی به همه ورزش‌ها می‌پرداخت؟

- نه به آن صورت چراکه فرصت زیادی در اختیار نداشتیم و اگر هم فرصتی داشتیم یک آیتم را هر شب بررسی می‌کردیم.

* سرنوشت این برنامه به کجا رسید؟ بعد از پخش برنامه «نود»، «جُنگ ورزش» کنار گذاشته شد؟

- نه ربطی ندارد به این دلیل که نود یک برنامه فوتبالی صرف است و هفته‌ای یک شب آنتن را به خود اختصاص می‌دهد. زمانیکه مهندس متقی مدیر گروه ورزش بود هدف از تأسیس شبکه سه این بود که شبکه‌ای داشته باشیم تا صرفاً به ورزش بپردازد. اما الان اینطور نیست و ورزش خیلی جایی در این شبکه ندارد، غیر از برنامه نود و پخش مستقیم فوتبال و والیبال و ...

* در حال حاضر فکر نمی‌کنید در شبکه ورزش جای خالی این برنامه احساس می‌شود؟

- تا سه سال پیش برنامه‌ای به نام میدان در همین شبکه پخش می‌شد که پیمان یوسفی و مزدک میرزایی تهیه کننده‌های آن برنامه بودند و من نیز بعضی شب‌ها به گویندگی و گزارش سوارکاری مشغول بودم. اما متأسفانه دیگر برنامه‌ای به آن سبک ساخته نشد.

* در این سال‌ها که تلویزیون با کمبود برنامه‌هایی با کیفیت مناسب مواجه است، برای ادامه دادن جنگ ورزش پیشنهادی به مسئولین تلویزیون ندادید؟

- بارها پیشنهاد دادم اما فکر می‌کنم با یکسری امکاناتی که الان وجود دارد و اینکه به راحتی می‌توان برنامه‌های مستقیم ورزشی حتی غیر ایرانی را پوشش داد، نیازی برای برنامه‌ای در این سبک و سیاق نیست. مثلاً ممکن است شبکه ورزش در یک روز دو ساعت ورزش دوچرخه سواری تور فرانسه را زنده پخش کند و یا حتی اسکی و سایر ورزش‌ها. به همین دلیل کمتر به سمت برنامه‌هایی نظیر جنگ ورزش می‌روند چراکه این دست برنامه‌ها، برای گروه تولید بسیار زمان بر و پر زحمت است.

* در شرایط کنونی وضعیت دوبله و جایگاه آن را چطور می‌بینید؟

- دوبله همیشه بین مردم جذاب بوده و محبوبیت داشته و هیچوقت افول نمی‌کند. ممکن است از نظر کیفی دچار مشکل شود اما همیشه مردم دوبله را دوست داشتند و برای آن احترام و جایگاه خاصی قائلند. هنر دوبله برای هنر ما لازم و ضروری است و جان تازه‌ای به خیلی از کارها می‌دهد.

* پای صحبت دوبلورها که می‌نشینیم از فیلم‌ها و آثاری که کیفیت پایینی دارند گله‌مند هستند. شما کیفیت فیلم‌هایی که خریداری می‌شود را چطور ارزیابی می‌کنید؟

- فیلم‌هایی که خریداری می‌شود بیشتر کره‌ای، چینی و ژاپنی است. درست است که این نوع فیلم‌ها جذابیت خود را برای مخاطب دارند، اما در کنار آثار خوبی که در دنیا تولید می‌شوند اینها جایگاهی ندارند. باید دوستان ما در واحد دوبلاژ اقدام به خرید این آثار خوب کرده تا هم دوبله رشد بهتری داشته باشد و هم اینکه بتوانیم سطح آگاهی مردم در مسائل مختلف را بالاتر ببریم. به نظرم بهتر است از این جهت هم به موضوع نگاهی بیندازیم.

منبع: فارس

انتهای پیام/4028

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۸۲۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه صادقی به سرخپوشان: وزیر ورزش قبلی رفت، پرسپولیس هنوز دنبال جام است؟!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیرحسین صادقی بعد از پایان بازی استقلال - شمس آذر در هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر، اظهار داشت: فکر کنم بعد از چند وقت دوری، دوباره ورزشگاه آزادی را از نزدیک دیدم. البته روی سکوهای پایین کمر درد گرفتیم. تمام ستون فقرات‌مان درد گرفت. اصلاً نه می‌شود نشست و نه می‌شود تکیه داد. با این حال به همه بچه‌های استقلال خسته نباشید می‌گویم. آنها سه امتیازی شیرین را گرفتند.

وی ادامه داد: به دقایق پایانی بازی نگاه نکنید، آخر بازی‌ها، فشار مسابقه وجود دارد. استقلال استحقاق این سه گل را داشت و می‌توانست گل‌های بیشتری بزند. به همه هواداران استقلال تبریک می‌گویم.

مدافع پیشین تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه سابقه کاپیتانی استقلال را دارد و حال و هوای امروز ورزشگاه با استقبال هواداران، روزهای بازی او را تداعی می‌کرد، گفت: ما پنج تا شش فینال تا قهرمانی لیگ برتر داریم. بارها و بارها گفتم با خود آقای نکونام عزیز هم صحبت کردم، امیدوارم اتحاد بین باشگاه، جواد نکونام و هواداران عزیزمان باشد و این پنج تا شش بازی به خوبی و خوشی بگذرد. قهرمانی دور از دسترس نیست و خیلی راحت می‌توانیم به این عنوان دست پیدا کنیم. اتفاقات خوب را با حضور هوادار می‌توانیم رقم بزنیم.

صادقی راجع به اینکه شرایط جدول مسابقات لیگ و نزدیکی امتیازات تیم‌ها، تصریح کرد: زیبایی فوتبال ایران به همین کورس قهرمانی است که پرسپولیس دنبال استقلال است. امیدوارم اتفاقات خوب برای تیم بیفتد. مطمئناً قرار است اتفاقات خیلی قشنگ‌تر بیفتد که ان‌شاءالله کمیته داوران، دوستان دیگر و اشخاصی که باشگاه استقلال را اذیت می‌کنند، رفتار دیگری داشته باشند. آنها جواد نکونام، باشگاه استقلال و داوری را تحت فشار می‌گذارند. دست پیش را می‌گیرند که پس نیفتند. من بلد نیستم مثل مدیرعامل باشگاه پرسپولیس طبق پنج یا شش سال گذشته آنها، بگویم اینها نمی‌خواهند قهرمان شویم. فوتبال دیگر پروسه جدیدی است. آنها خسته نمی‌شوند؟!

وی افزود: اینها نمی‌خواهند قهرمان شویم؟! یعنی دوباره دنبال جام هستید؟ وزیر ورزش قبلی رفت و وزیر ورزش جدید آمده است. از این حرف‌ها نیست. از این حرف‌های اپیدمی نزنند. باشگاه پرسپولیس به این بزرگی و با این هواداران، تیم خوب و با این انسجام و قدرتی که دارند، مدیرعامل آنها بیاید بگوید، نمی‌گذارند دوباره قهرمان شویم. چه کسی با شما کار دارد؟

«بازیکنان استقلال بعد از بازی آلومینیوم اراک گفتند که نمی‌خواهند استقلال قهرمان شود.»‌، مدافع پیشین تیم فوتبال استقلال در واکنش به یادآوری این جمله از سوی خبرنگاری عنوان کرد:‌ بله، اگر کمک داور ویدیویی نیاورند، اینها شاید یک اتفاق خوبی برای‌شان بیفتد. دو ایراد فنی، داوری و کمک داور ویدیویی شاهکار است.

صادقی خطاب به هواداران استقلال تصریح کرد: امیدوارم هواداران باشگاه استقلال در این پنج تا شش هفته تیم را در شهرهای دیگر تنها نگذارند و بتوانند پشتوانه باشند تا قهرمان شوند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا قرار است به‌عنوان سرمربی تیم امید استقلال انتخاب شود، اظهار داشت: چه بگویم؟! ببینید چند سال است که با من صحبت می‌شود، ولی در آخر این اتفاق نمی‌افتد. نمی‌دانم چرا اینطور می‌شود. امیدوارم در آخر این اتفاق بیفتد و بتوانم به خانه خودم برگردم. اگر بتوانم در فوتبال پایه به تیم کمک کنم از این کار دریغ نمی‌کنم. تجربیات‌مان را در اختیار جوانان این باشگاه قرار می‌دهیم.

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال درباره دیدار با سرمربی آبی‌پوشان گفت: جواد نکونام و مهدی هاشمی‌نسب را بعد چند مدت دوری از فوتبال دیدم و با آنها صحبت کردم. جواد نکونام خیلی تحت فشار است. امیدوارم این اتفاقاتی که در جراید در قبال جواد نکونام، آقای خطیر و هواداران می‌افتد، باعث یک اتحاد قشنگی شود و حواس‌شان به جراید رقیب باشد. امیدوارم نگاه‌شان به جراید سیاه و خاکستری فوتبال ایران باشد. متأسفانه شرایط بد رقم می‌خورد، زمانی که استقلال در صدر جدول است، نمی‌گذارند قهرمان شود، اما وقتی استقلال از صدر جدول پایین می‌آید همه چیز به روال خودش است. از این جراید سیاه بترسند. من می‌دانم، اما نمی‌خواهم حرفش را بزنم، چون بعد از پنج سال قصد دارم به این فوتبال بیایم و کار کنم و نمی‌خواهم در این جراید سیاه بروم.

۲۵۸۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897198

دیگر خبرها

  • امیرحسین صادقی: وزیر ورزش قبلی رفت، پرسپولیس هنوز دنبال جام است؟!
  • کنایه صادقی به سرخپوشان: وزیر ورزش قبلی رفت، پرسپولیس هنوز دنبال جام است؟!
  • ببینید | شعرخوانی محمدسعید میرزایی شرکت‌کنندهٔ برنامه سرزمین شعر در چهارمین شب دومین مرحلهٔ رقابت‌های سرزمین شعر
  • انتقاد جواد خیابانی از وضع خصوصی سازی سرخآبی ها + ویدئو
  • پخش دیدار منچستر سیتی - رئال مادرید از برنامه «ورزش فراتر»
  • ارتقای سرانه فضای ورزش دانش آموزی کشور به یک متر مربع تا پایان برنامه هفتم
  • برگزاری نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک
  • ماجرای جنجالی اعلام خبر فوت رضا رشیدپور
  • ماجرای جنجالی اعلام خبر فوت مجری مشهور
  • سرانه فضای ورزش دانش آموزی کشور در برنامه هفتم یک متر مربع تعیین شده است