Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان، دکتر امین بهاروند مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان در این مراسم اظهار داشت: یک دستگاه ام آرای و همچنین یک دستگاه سنگ شکن به منظور ارتقای خدمت رسانی به بیمه شدگان این استان به بهره برداری رسید.
دکتر بهاروند با بیان اینکه حدود٨ میلیارد تومان برای افتتاح «ام آر آی» هزینه شده است، گفت: همچنین برای خرید دستگاه «سنگ شکن» نیز حدود دو میلیارد تومان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان، تصریح کرد: در مجموع ۱۰ میلیارد تومان برای این دو طرح اعتبار هزینه شده است.

فعالیت 1400 نفر در 12 مرکز درمانی تامین اجتماعی لرستان
وی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از یک هزار و ۴۰۰ نفر نفر در ۱۲ مرکز درمانی تامین اجتماعی لرستان فعالیت دارند. طی سال گذشته ٥ میلیون و ۳۴۶ هزار نفر به مراکز درمانی تامین اجتماعی لرستان مراجعه کرده اند.


مدیردرمان تامین اجتماعی لرستان از افزایش ۹ درصدی تعداد مراجعات به مراکز درمانی تامین اجتماعی این استان در سال گذشته خبر داد و افزود: یکی از برنامه های مهم ماین مدیریت افزایش تعداد پزشکان متخصص و عمومی در استان بوده است.


دکتر بهاروند اعتبارات مدیریت درمان تامین اجتماعی لرستان را در سال گذشته در بخش درمان مستقیم۲۰۰ میلیارد تومان و در حوزه درمان غیر مستقیم نیز ۱۹۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: میزان فضای درمانی تامین اجتماعی لرستان تا سال ۹۲ حدود ۶۰ هزار متر مربع بوده که طی پنج سال اخیر بیش از ۲۲ هزار متر مربع به فضاهای درمانی تامین اجتماعی لرستان اضافه شده و از سال ٩٢ تاکنون ٦٣٥ نفر در بحث درمان جذب شده‌اند.

 

توسعه بیمارستانهای دورود و بروجرد در دستور کار
مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان همچنین از اجرای طرح ثبت پرونده بیماران مزمن، طرح ارجاع داخلی و ... از سوی مدیریت درمان تامین اجتماعی لرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر دو پروژه توسعه بیمارستان های بروجرد و دورود در دستور کار است.
وی یادآور شد: طی سال گذشته ٣٣١ هزار و ٧٧٥ نفر در درمانگاه‌های تامین اجتماعی این استان ویزیت شدند.


دکتر بهاروند از صدور بیش از ٢ میلیون نسخه الکترونیکی توسط مراکز درمانی تامین اجتماعی لرستان طی سال گذشته خبر داد و افزود: در حال حاضر در ١٢ مرکز درمانی استان استفاده از دفترچه کاغذی حذف شده است. وی ادامه داد: تا پایان خردادماه امسال ٣٠ هزار و ٢٢٦ پرونده برای بیماران خاص ثبت شده است.


مدیرکل تامین اجتماعی استان لرستان نیز در این مراسم گفت: هرجا توسعه و یا رفاهی باشد، ظرفیت تامین اجتماعی شکل می گیرد.

تقویت زیرساختها ،ارائه خدمات بهینه و استاندارد رویکرد سازمان تامین اجتماعی


دکتر علی جهانی افزود: تقویت زیرساخت ها، ارائه خدمات بهینه و استاندارد و همچنین جلب حمایت، همراهی و پشتیبانی مدیران و متولیان کشوری از اهداف و رویکردهای سازمان تامین اجتماعی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: در این راستا به دنبال توسعه و رونق نظام بیمه ای تامین اجتماعی و بیمه روستایی هستیم.

 

 

46

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت بیمارستان تامین اجتماعی درمان سازمان تامین اجتماعی مراکز درمانی رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۸۸۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • تکذیب پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد