Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حسین قیومی در گفت وگو با جام جم آنلاین به‌مناسبت هفته دولت و ترور دولتمردان برجسته جمهوری اسلامی توسط گروهک های ضد انقلاب اظهار کرد: نظر به شناخت و تحلیلی که از دوران سخت دهه 60 و راه اندازی جوخه های ترور توسط منافقان دارم، هدف اصلی استکبار و ایادی آن از حذف فیزیکی چهرهای مردمی و سیاسی فلج کردن انقلاب نوپای اسلامی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع گروه های منحرف از جمله سازمان مجاهدین تلاش داشتند با تهی کردن بدنه دولت از نیروهای وفادار، انقلابی و اهل فکر با پشتیبانی قدرت های غربی همچون آمریکا و انگلیس زمینه فروپاشی جمهوری اسلامی ایران را فراهم آورند.

وی بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری و به شهادت رساندن 72 از یاران این انقلاب را یکی از اقدامات جنایتکارانه تروریسم دولتی آمریکا به‌شمار آورد و افزود: اساسا خط ترور در کشور با این هدف طراحی شد تا چهره‌های شاخصی همچون دکتر بهشتی به‌عنوان ایدئولوگ انقلاب که ظرفیت های اسلام شناسی بالا داشتند و پایبند به مبانی نظام بودند را از سر راه دارند. در همین خصوص گروهک ها به‌ فاصله کوتاهی در ادامه سیاست های کور خود دکتر رجایی، دومین رئیس جمهور کشور و یار و همراه ایشان دکتر باهنر، نخست وزیر وقت را با نفوذ شخصی به‌نام مسعود کشمیری، عنصر نفوذی آمریکا و از اعضای مجاهدین با بمبگذاری در دفتر ریاست جمهوری به شهادت رساندند.

قیومی تصریح کرد: با این‌که خاصیت جمهوری اسلامی ایران زایش و رویش مجدد نیروهای انقلابی است، اما باید پذیرفت به شهادت رساندن دولتمردان و اندیشمندانی همچون مطهری، مفتح، دستغیب، بهشتی، رجایی، باهنر و... در دهه 60 برخی از اهداف عالیه انقلاب را در مقاطعی عقیم گذاشت. البته با بهره مندی نظام از ذخایری همچون حضرت آیت الله خامنه‌ای که خود ایشان هم مورد سوء قصد نافرجام منافقین قرار گرفته اند هیچ‌گاه از تداوم راه انقلاب مأیوس نخواهیم شد. تردید نکنید اگر امروز کشور از برکت رهبری معظم انقلاب برخوردار نبود ما امروز در چنین جایگاهی از استقلال و عزت مندی قرار نداشتیم.

وی درباره شهیدان رجایی و باهنر سادگی، بی آلایشی و با مردم بودن را ویژگی بارز آنها در دولت وقت برشمرد و خاطر نشان کرد: آنها همواره میان مردم بودند و همچون مردم ساده می زیستند. خصلت مردمی بودن این دو خوشامد گروه های ضد انقلاب و منافقین واقع نشد، چون معاندان نظام همواره در پی سیاه‌نمایی و تخریب انقلاب بودند و اگر یک دولتمرد در کنار مردم بود، طبیعتا اهدافشان را با شکست مواجه می کرد. از طرفی رجایی و باهنر همچون دیگر دولتمردان دهه 60 به‌دنبال تحقق آرمان های امام(ره) و انقلاب در پی رفع مشکلات مستضعفان و محرومان جامعه بودند و ادامه حیات آنها خطر بزرگی برای فلسفه مخالفت منافقین با چهرهای انقلابی محسوب می شد.

دبیر حزب مردم سالاری در استان تهران درباره این مطلب که مسئولان ما چگونه می توانند راه و سیره امثال شهیدان رجایی و باهنر را ادامه دهند، عنوان کرد: اولا سیاسیون ما باید به گذشته بازگردند و آرمان های انقلاب اسلامی و فرامین امام(ره) برای تحقق عدالت و مساوات در جامعه را مرور کرده و اهدافی را که ایشان و در حال حاضر رهبری معظم انقلاب دنبال می کنند، تحقق بخشیده و از شعار زدگی برحذر باشند.

وی در این باره افزود: مردم ما در 40 سال گذشته چه در دوران جنگ تحمیلی و چه در سال های دشوار اقتصادی فداکاری های شایان توجهی برای حفظ نظام و انقلاب از خود نشان داده اند. اگر مسئولان ما نگاهی به عملکرد خود داشته باشند به این جمع بندی خواهند رسید هر جا از مردم فاصله گرفته اند مشکلات کشور بیشتر شده، اما هر وقت با مردم همگام بودند به واسطه همدلی و وحدت به‌وجود آمده کشور از بحران های سخت به سلامت عبور کرده است. گاهی ما فراموش می کنیم چه وعده هایی به مردم داده ایم. این وعده ها را باید عمل کرد و اگر در حد شعار باقی بماند خدایی ناکرده ملت نسبت به قول و قرارهای دولت بی اعتماد می شوند.

قیومی خاطر نشان کرد: اگر مسئولان ما در دهه 60 می گفتند هر چه امام بگوید فصل الخطاب است امروز هم باید گوش به فرمان ولایت فقیه باشند تا اعتقاد آنها به رهبری انقلاب عینیت عملی در جامعه داشته باشد. ایشان هم هیچ دغدغه ای بجز رفع مشکلات معیشتی مردم، رونق کسب و کار، برقراری عدالت اجتماعی و تامین منافع و عزت ملی ندارند و مکرر رسیدگی به مطالبات مردم را به مسئولان امر گوش زد می کنند.

وی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی اجتماعی امروز کشور دولت را به بینش همه جانبه در جامعه دعوت کرد و گفت: این همه اقتصاددان و جامعه شناس برجسته در کشور وجود دارد. این افراد راهکارهای فراوانی برای حل مشکلات مردم دارند که دولت می تواند از این ظرفیت در جهت مدیریت بهتر حوزه های مختلف سیاسی اقتصادی فرهنگی و... بهره مند شود.

قیومی در خاتمه مسئولان امر را به اجتناب از خود محوری یا گروه محوری فرا خواند و اظهار کرد: اگر ما قائل به اسلام و رعایت حقوق انسان ها هستیم باید اول از همه لوازم آن را بپذیریم، از اقدامات گزینشی دوری کرده و در مرحله بعد طبق سفارش حضرت امام و رهبر معظم انقلاب منیت ها را کنار بگذاریم و برای پیشرفت و توسعه میهنمان خالصانه پای کار آییم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هفته دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۸۸۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود

سید علی یزدی خواه  در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با اشاره به مشکلات شهر میمند، گفت: جهش تولید امسال باید در راستای تسهیل مقررات و تامین مالی طرح‌های دست‌های اجرا باشد همچنین مشکل کهنه منطقه میمند را در استانداری فارس طرح موضوع کردیم و بنا شد کارگروه تخصصی بررسی تشکیل شود.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: آمادگی داریم که مشکلات منطقه میمند نظیر وقف و موقوفات را پیگیری کنیم.

میمند در مسیر پیشرفت قرار گرفته است

معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس نیز با بیان اینکه شهر میمند امروز با اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، اظهار داشت: کار‌های انجام شده در شهر میمند نشان از نتیجه گرفتن هم افزایی میان مسئولان، مدیران و مردم بوده و اهتمام و کوشش جمعی که بر گرفته از عزم و خرد مردم است در تاریخ ثبت خواهد شد.

محمد فرخ زاده با اشاره به اینکه پروژه‌ها در شهر میمند باید در ۳ بخش توجه ویژه داشت، خاطرنشان کرد: پروژه‌های ایجادی باید ادامه داشته باشد و پروژه‌های نوع سرمایه گذاری از کار‌های ارزشمند پیش رو خواهد بود.

فرخ زاده افزود: استان فارس قطب سلامت کشور است که یکی از قطب بودن آن پیشگیری نظیر خوراک و نوشیدنی‌های سالم است و شهرستان فیروز آباد و میمند در این بخش نقش آفرین هستند همچنین باید رویداد‌هایی برای معرفی شهر میمند در کشور داشته باشیم از این رو از وزارت میراث فرهنگی میخواهیم جشنواره ملی سردنوش و دمنوش‌ها در شهر میمند برگزار شود.

بنا به گفته معاون استاندار فارس، شهر میمند برای معرفی خود نیازمند المان است چراکه این المان‌ها می‌تواند در شبانه روز گویای روایت و هویت این دیار باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه جشنواره حجاران و دست ساخته‌ها در میمند با بهره گیری از فرهنگ میمند برگزار شود، تاکید کرد: صنعت شیشه گری موضوع مهمی است که می‌توان باتوجه به سبقه تاریخی این شهر، رویداد ملی شیشه‌گران در میمند برگزار شود همچنین میتوان ناحیه صنعتی شیشه‌گری را در این خطه ایجاد کرد.

او خاطرنشان کرد: تاسیسات گردشگری نیازمند تقویت در شهر میمند است و میهمانان زیادی به این دیار سفر می‌کنند، از این رو باید در خصوص اقامتگاه‌ها اقدامات جدی شکل گیرد.

معاون استاندار فارس ظرفیت‌های بیشمار استان فارس را مورد توجه قرار داد و افزود: در حوزه باغات، استان فارس رتبه اول را در کشور دارد و شهر میمند خاستگاه چند محصول مهم است که می‌تواند در حوزه گردشگری کشاورزی نقش آفرینی کند بنابراین پیشنهاد داریم که وزارت جهاد کشاورزی اراضی متعددی که می‌تواند را به صورت سهامی به عنوان یک مزرعه کشت و زر در اختیار مردم قرار دهد تا آورده اقتصادی داشته باشد و مردم هم کار سرآمدی کشت را انجام دهند تا منجر به تولید شود. همچنین امسال اجرای بیش از ۲۰ عنوان پروژه محوری برای شهر میمند پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت