Web Analytics Made Easy - Statcounter

کابل - ایرنا - هفتمین دوره آزمون پذیرش دانشجوی واحد دانشگاه پیام نور در شهر کابل پایتخت افغانستان روز پنجشنبه با حضور« محمد رضا بهرامی» سفیر ایران در کابل و هیات آموزش عالی افغانستان برگزار کرد.

به گزارش ایرنا ؛ پیش از شروع این آزمون سفیر ایران در افغانستان ارتقای سطح علمی را به عنوان یک زیر ساخت برای بهبود شرایط زندگی در جوامع بشری دانست و گفت : همکاری های علمی و ارتباطات دانشگاهی دو ملت ایران و افغانستان سبب تقویت روابط دو کشور در دیگر بخش ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهرامی با قدردانی از فعالیت های علمی نهادهای وابسته به جمهوری اسلامی ایرن در افغانستان و همکاری های دولت و سازمان های کشور میزبان افزود : فعالیت دانشگاه پیام نور منطبق با فرصت های آموزشی مورد نیاز کشور دوست و برادر افغانستان فراهم شده است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل گفت که ایران همواره آمادگی دارد با تمام ظرفیت های ممکن، پاسخگوی نیازهای جامعه دانشگاهی افغانستان باشد که می تواند محدود به حوزه کتاب و استاد نباشد.
«حسن صادقی» رئیس دانشگاه پیام نور واحد کابل نیز در حاشیه این آزمون در گفت و گوی اختصاصی به خبرنگار ایرنا گفت که در این دوره حدود 400 متقاضی در آزمون ورودی شرکت کرده اند که حدود 60 تن از آنها بانوان هستند و اگر نمره حد نصاب را کسب کنند این افراد تمامی پذیرفته خواهند شد.
وی افزود: بر اساس قانون وزارت آموزش عالی افغانستان برای هر کلاس 30 دانشجو پذیرفته می شود و اگر برای هر رشته بیش از 30 دانشجو وجود داشته باشد یا باید کلاس جداگانه ای تشکیل شود و یا در ترم بعد برگزار می شود.
به گفته صادقی تاکنون از دانشگاه پیام نور در افغانستان 6 دوره دانشجو فراغت از تحصیل یافته اند که این ادوار اندکی بیش از یک هزار و 200 تن را در بر می گیرد.
دانشگاه پیام نور واحد کابل در 15 رشته از جمله سه رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 12 رشته در مقطع کارشناسی دانشجو دارد که رشته های علوم سیاسی، زبان انگلیسی، ادیان و الهیات ، ادبیات و زبان عربی، حقوق، اقتصاد، حسابداری، مدیریت دولتی ، اقتصاد کشاورزی، ریاضیات کاربردی، مهندسی رایانه ، طراحی شهری، ادبیات و زبان فارسی و مدیریت آموزشی در سطح کارشناسی و در دوره کارشناسی ارشد نیز رشته های حقوق بین الملل، علوم سیاسی و مدیریت دولتی را شامل می شود.
در جمع اساتید این دانشگاه علاوه بر استادان منتخب افغانستان از استادان ایرانی نیز حضور دارند که شماری بطور دوره ای از ایران برای یک ماه در دانشگاه تدریس می کنند و بعد اساتید دیگر جایگزین می شوند.
جمهوری اسلامی ایران احداث ساختمان دانشکده ادبیات و زبان فارسی را در دانشگاه کابل که از معتبرین و قدیمی ترین دانشگاه های افغانستان محسوب می شود را تعهد کرده است که سنگ بنای آن را نیز در اردیبهشت ماه امسال هم زمان با برگزاری نمایشگاه کتاب ایران در این دانشگاه گذاشته شد.
شبد*291*1104*9122

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي كابل پيام نور افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۸۹۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا

به گزارش خبرآنلاین مدتی است دانشجویان دانشگاه های آمریکایی و اروپایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پا خواسته اند و اعتراضات گسترده شان به گوش جهانیان رسیده است.

به گزارش فارس، در این رابطه عبداله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این اتفاق بی سابقه و میمونی است که بیداری واقعی در فضای دانشگاهی را نشان می دهد.

وی افزود: با توجه به اتفاقاتی که افتاده دانشگاه علامه طباطبائی هم آمادگی دارد سوابق تحصیلی استادان و دانشجویان علوم انسانی دانشگاهیان آمریکایی که اخراج شده را برای پذیرش بررسی کند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: ما حتی آمادگی داریم از این افراد برای حضور در مجامع علمی دانشگاه دعوت کنیم تا از ارزیابی و تجربیات شان از اتفاقاتی که در کشورهای اروپایی و آمریکایی رخ می دهد استفاده کنیم.

معتمدی در ادامه گفت: اگر رشته تحصیلی این افراد با رشته تحصیلی دایر در دانشگاه علامه طباطبائی مطابق باشد آمادگی داریم به این دانشجویان بورس تحصیلی ارائه کنیم و حتی آمادگی آموزش زبان فارسی از طریق وبینار و فضای مجازی در دوره های معینی به آنها داریم تا با زیان فارسی آشنا شوند.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902273

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • گرامیداشت از سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در کابل
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا