Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر از جانمایی ۶ پست اسکله تفریحی و گردشگری در کارون خبر داد و گفت: گردشگری دریایی در رودخانه کارون می‌تواند به عنوان موتور توسعه اقتصادی در ایجاد اشتغال و بهبود زنذگی مردم منطقه نقش مؤثری ایفا کند.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، محمد محسنی اظهار کرد: گردشگری دریایی در رودخانه کارون می‌تواند به عنوان موتور توسعه اقتصادی در ایجاد اشتغال و بهبود زنذگی مردم منطقه نقش مؤثری ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهمترین مؤلفه توسعه گردشگری دریایی را احداث زیر ساخت‌ها از جمله اسکله‌های تفریحی استاندارد دانست.

مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر افزود: در این راستا با حضور مدیر توسعه زیر ساخت‌های گردشگری دریایی سازمان بنادر و دریانوردی و تیم کارشناسی اعزامی از این سازمان، ۶ نقطه در کارون برای احداث اسکله گردشگری و تفریحی شناسایی شد.

محسنی اظهار داشت: سازمان بنادر برای توسعه صنعت گردشگری دریایی آمادگی دارد از طریق وجوه اداره شده، تسهیلات لازم را در اختیار سرمایه گذاران علاقه‌مند و بخش خصوصی قرار دهد.

وی یادآور شد: در تعطیلات نوروز امسال ۳۵۶ هزار و ۴۲۰ گردشگر دریایی در رودخانه‌های اروند و کارون تردد کردند و از جاذبه‌های دریایی این دو رودخانه بهره‌مند شدند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۶۷ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر ابراز امیدواری کرد که با احداث این ۶ پست اسکله میزان تردد گردشگر دریایی در رودخانه کارون افزایش یابد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اسکله خرمشهر دریا بندر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۲۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان 
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا