Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر، خلیل الحیه، معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز در نشست خبری در غزه، در پاسخ به سوالی درباره روابط حماس با ایران گفت: روابط ما با ایران سری و پنهانی نیست. ما به عنوان یک ملت به ویژه به عنوان یک گروه مقاومت تلاش می کنیم با همه طرف ها به ویژه محور مقاومت روابط برقرار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما مخالف شکل گیری هر نوع ائتلافی در منطقه برای به راه انداختن جنگ جدید بین مسلمانان هستیم. آمریکا و اسرائیل به دنبال تشکیل لابی جدیدی با نام ناتوی جدید علیه گروه های مقاومت و در راس آنها ایران هستند. ما مخالف چنین اقدامی هستیم و این مسئله را با صراحت اعلام می کنیم.

الحیه افزود: امکان ندارد امت اسلامی بار دیگر بر اساس خواست اسرائیل درگیر جنگ جدیدی شود. ما نمی پذیریم که اسرائیل بخشی از تشکل عربی و متاسفانه سنی علیه ایران و گروه های مقاومت باشد. ما مخالف چنین اقدامی هستیم. با صراحت و به صورت علنی می گوییم که به روابط خود با ایران افتخار می کنیم، همانطور که به روابط با مصر، قطر، ترکیه، عربستان و امارات افتخار می کنیم. ما دست خود را دراز می کنیم و از هر کسی که دست خود را به سوی ما دراز کند، قدردانی می کنیم.

وی خاطر نشان کرد: ما بر این روابط اصرار داریم. روابط با ایران خوب و گسترده است و به شرایطی بهتر از زمان رکود بین ما، بازگشته است. کسانی که می گویند نگران ما (روابط با ایران) هستند، اگر راست می گویند از تانک ها، ارتش ها و پول هایی که در بانک های سوئیس سرمایه گذاری کرده اند، برای نجات فلسطین استفاده کنند. روابط ما با ایران، حزب (الله) و همه بخش های مقاومت در منطقه، خوب است. ما خواهان روابط با همه جهان هستیم، اما چه کسانی روابط خود را با ما قطع کرده اند؟

این مسئول جنبش حماس گفت: تحقق آشتی گزینه راهبردی در جنبش حماس است، اما همه تلاش ها برای پیشرفت در این زمینه به علت لجبازی تشکیلات خودگردان نتیجه ای نداشته است. غزه تبدیل به یک کشور نخواهد شد. تشکیلات خودگردان در محاصره نوار غزه مشارکت دارد و برای آنچه معامله قرن خوانده می شود، تبلیغ می کند. غزه بود که در برابر پیشنهادهای مربوط به معامله قرن ایستاد، در حالی که تشکیلات خودگردان درباره اصول تشکیل کشور فلسطین ابراز تردید می کند. ملاحظات خود را درباره دیدارهای قاهره در مورد پرونده آشتی ارائه کردیم، اما تشکیلات خودگردان در این باره جدی نیست، زیرا از دودستگی آسیبی نمی بیند. پاسخ فتح به پیشنهادهای اخیر ما که در نشست های قاهره مطرح کردیم، بدتر از پاسخ های قبلی آن است. جنبش حماس از هر تلاشی برای پایان دادن به دودستگی و عملی کردن آشتی استقبال می کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان علاقه‌مند و نیازمند به گسترش همکاری‌ها با ایران است

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، عصر امروز به وقت محلی در دیدار آقای «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، نقش مجالس دو کشور را در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و موثر توصیف کرد.

آقای رئیسی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان دو راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشار‌ها و تحریم‌های آمریکایی‌ها، گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاورد‌های خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به آقای رئیسی خوش‌آمد گفت و اظهار داشت: هیچ کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

رئیس مجلس ملی پاکستان همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف کرد و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، گفت: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

دیگر خبرها

  • قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  • وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  • پیشنهاد کشور‌های عربی به حماس؛ در ازای دریافت امتیازات سیاسی خلع سلاح شوید
  • حماس پیشنهاد عجیب کشورهای عربی را قاطعانه رد کرد
  • دیدار رئیسی با رئیس مجلس ملی پاکستان
  • پاکستان علاقه‌مند و نیازمند به گسترش همکاری‌ها با ایران است
  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیم
  • جزئیات سفر رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به ترکیه
  • اخبار سفر رئیس‌جمهور به پاکستان / رئیسی: سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به میزان سطح روابط سیاسی نیست
  • حماس اخباری از انتقال دفتر سیاسی خود از دوحه را تکذیب کرد